- امتیاز واکنش
- 11,208
- زمان حضور
- 31 روز 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
گروه استانها- سفیر جمهوری ارمنستان با حضور در استان خراسان شمالی از علاقمندی کشورش به ارتباطات اقتصادی با ایران خبر داد و گفت: سال گذشته ۴۰۰ میلیون دلار مراودات تجاری با ایران داشتیم داشتیم.
به گزارش خبرگزایر تسنیم از بجنورد٬ آرتاشس تومانیان در نشست با فعالان اقتصادی خراسان شمالی اظهار داشت: من به استان های مختلف ایران سفر کردم اما خراسان شمالی به لحاظ طبیعت و مهماننواز استانی خاص است لذا مسیر طولانی را در زمینه مراودات اقتصادی با این استان خواهیم داشت.
وی افزود: در حوزههای کشاورزی، مواد غذایی، فناوری اطلاعات، الکترونیک، توریستی فرهنگی و ورزشی می توانیم با استان خراسان شمالی همکاری کنیم همچنین میتوانیم هیئت تجاری و خبرنگار را اعزام کرده و از استاندار خراسان شمالی برای سفر به ارمنستان نیز دعوت میکنیم.
منبع خبرگزاری تسنیم
به گزارش خبرگزایر تسنیم از بجنورد٬ آرتاشس تومانیان در نشست با فعالان اقتصادی خراسان شمالی اظهار داشت: من به استان های مختلف ایران سفر کردم اما خراسان شمالی به لحاظ طبیعت و مهماننواز استانی خاص است لذا مسیر طولانی را در زمینه مراودات اقتصادی با این استان خواهیم داشت.
وی افزود: در حوزههای کشاورزی، مواد غذایی، فناوری اطلاعات، الکترونیک، توریستی فرهنگی و ورزشی می توانیم با استان خراسان شمالی همکاری کنیم همچنین میتوانیم هیئت تجاری و خبرنگار را اعزام کرده و از استاندار خراسان شمالی برای سفر به ارمنستان نیز دعوت میکنیم.
منبع خبرگزاری تسنیم
سفیر جمهوری ارمنستان: ۴۰۰ میلیون دلار تجارت خارجی با ایران داشتیم / اعلام آمادگی برای خواهرخواندگی با بجنورد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com