خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,644
امتیاز واکنش
13,283
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
کاوشگر مریخی امید امارات در روز سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹ با موفقیت در مدار سیاره سرخ قرار گرفت تا امارات به پنجمین کشوری که توانسته به مریخ برسد تبدیل شود.

کاوشگر مریخی امید امارات (امل) روز سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹ در ساعت ۷:۱۲ بعدازظهر به وقت تهران پس از یک سفر ۷ ماهه با موفقیت در مدار سیاره سرخ قرار گرفت. امارات متحده عربی با انجام موفقیت‌آمیز این ماموریت به پنجمین کشور جهان و اولین کشور دنیای عرب تبدیل شد که توانست به سیاره مریخ برسد.


نحوه قرارگیری کاوشگر مریخی امید امارات در مدار


طبق پیش‌بینی کارشناسان یک کاوشگر برای قرارگیری موفقیت‌آمیز در مدار مریخ فقط ۵۰ درصد شانس دارد و در حقیقت بیش از نیمی از تمام ماموریت‌هایی که سازمان‌های فضایی در مدار سیاره سرخ انجام می‌دهند با شکست مواجه می‌شود. طبق اعلام کارشناسان کاوشگر امید امارات فقط ۲۷ دقیقه زمان داشت تا با فعال کردن ۶ رانشگر خود سرعت خود را از ۱۰۰ هزار کیلومتر در ساعت به ۱۸ هزار کیلومتر در ساعت کاهش دهد.


کاوشگر مریخی امارات برای قرار گرفتن در مدار سیاره سرخ بیش از ۵۰ درصد از سوخت خود را مصرف کرد و موفق شد با وجود کشش گرانشی مریخ با موفقیت در مدار قرار بگیرد. از آنجایی که زمین و مریخ ۱۹۰ میلیون کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند، ارسال هر پیام حدود ۱۱ دقیقه به طول می‌انجامد، پس از ۱۱ دقیقه پرتنش سرانجام پیام این کاوشگر به زمان مخابره شد تا تاییدی بر موفقیت حضور آن در مدار مریخ باشد. این ماموریت با همکاری ۲۰۰ دانشمند و مهندس اماراتی با دقت کامل به انجام رسید.

از اهداف اصلی این کاوشگر می‌توان به بررسی جو سیاره مریخ اشاره کرد. این کاوشگر قرار است به این سوال پاسخ دهد که چگونه مریخ در گذشته همانند زمین دارای آب و حیات بوده و اکنون چگونه به یک بیابان مطلق تبدیل شده است. در این کاوشگر سه نوع حسگر وجود دارد که به کمک آنها می‌تواند مواد موجود در جو را شناسایی کرده و آنها را اندازه‌گیری کند؛ حسگر اول برای اندازه‌گیری اوزون و غبار، حسگر دوم با مادون قرمز برای اندازه‌گیری بخش‌های بالایی و پایینی اتمسفر و حسگر سوم نیز با اشعه ماورای بنفش برای اندازه‌گیری سطح اکسیژن و هیدروژن کارایی دارد.


منبع: گجت نیوز


کاوشگر مریخی امید امارات با موفقیت در مدار سیاره سرخ قرار گرفت

 
  • تشکر
Reactions: paria.m
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا