خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
به تازگی خبر رسیده که یک گروه سیاره های فراخورشیدی با ویژگی‌های قابل توجه و شباهت‌هایی به زمین، توسط جوان‌ترین گروه محققان ستاره شناسی کل تاریخ کشف شده است.

یک گروه سیاره های فراخورشیدی به تازگی توسط دو دانش‌آموز دبیرستانی کشف شد؛ بر اساس اطلاعات منتشر شده، این نوجوانان جزو یک پروژه کارآموزی پژوهشی در مرکز اخترفیزیک دانشگاه هاروارد و موسسه اسمیتسونین بودند که موفق به پیدا کردن یک سیستم ستاره‌ای با پنج سیاره شگفت‌انگیز شدند.

گفته شده که این دانش آموزان به احتمال قوی جوان‌ترین گروه ستاره شناسانی هستند که یک کشف بزرگ دنیای ستاره شناسی را با وجود سن و تجربه کم، به ثبت رسانده‌اند. محققان مورد نظر مقاله خود را به تازگی منتشر کرده‌اند و در این مقاله، کشف خود که در اطراف ستاره “TOI-1233” بود را با جزئیات توضیح داده‌اند.

ستاره TOI-1233 در نزدیکی زمین قرار داشته، مشخصاتی شبیه به خورشید دارد و نور زیاد آن باعث شده تا ماهواره تس (TESS) توجه ویژه‌ای به آن داشته باشد. این دانش آموزان یک سیستم پنج سیاره‌ای را در اطراف ستاره مورد نظر کشف کرده‌اند که در میان آن‌ها، سیاره‌ای از دسته اجرام آسمانی ابر زمین‌، قرار دارد. دانشمندان این احتمال را مطرح کرده‌اند که بررسی شرایط این ابر زمین و سایر اجرام آسمانی این گروه سیاره های فراخورشیدی ابهامات ما در مورد فرآیند شکل‌گیری سیاره‌ها را از بین ببرد.

به دنبال گروه سیاره های فراخورشیدی

دانشمند ناظر بر کار این دانش آموزان محققی به نام تانسو دیلان (Tansu Daylan) است که در کشف چهار سیاره درونی منظومه مورد نظر به این پژوهشگران جوان کمک کرد. کارتیک پینگله (Kartik Pinglé) ۱۸ ساله و جزمین رایت (Jasmine Wright) 16 ساله دو دانش‌آموز/ستاره شناسی بودند که با کشف سیاره‌های مورد نظر، نام خود را در صدر اخبار ستاره شناسی این روزها قرار دادند.


کشف یک گروه شگفت‌انگیز سیاره های فراخورشیدی توسط دو دانش‌آموز دبیرستانی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
اطلاعات موجود نشان می‌دهند که این گروه سیاره های فراخورشیدی در فاصله ۲۰۰ سال نوری از زمین هستند. در مورد برنامه تحقیقاتی که این دو نوجوان را به محققانی شناخته شده تبدیل کرد، می‌توان گفت که مرکز تحقیقات اخترفیزیک دانشگاه هاروارد از این طریق دانش آموزان دبیرستانی علاقه‌مند را به دانشمندان دانشگاه‌های ام آی تی و هاروارد متصل می‌کند.

در برنامه مورد نظر دانش آموزان در پروژه‌ای یک ساله با دانشمندان کار می‌کنند. کلارا سوسا (Clara Sousa)، اخترشیمی‌دان و سرپرست این برنامه آموزشی می‌گوید که یادگیری دانش لازم برای انجام تحقیقات اخترفیزیک و ستاره شناسی کار فوق‌العاده دشواری بوده، اما نوجوانانی که در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند، در انتهای برنامه تجربیات ارزشمندی از دنیای پژوهش‌های واقعی کسب خواهند کرد.

همان‌طور که انتظار می‌رود، دستاورد پینگله و رایت در نوع خود منحصر به فرد و نادر بوده، چرا که دانش‌آموزانی با این سن معمولا تحقیقات علمی برجسته‌ای چاپ نمی‌کنند.



اطلاعات ارزشمند ماهواره تس ناسا

اطلاعات ماهواره تس ناسا مبنای تحقیق این گروه دانش‌آموزی به همراه الگوی آن‌ها، دکتر دیلان بود و نام هر دو نوجوان در مقاله مورد نظر به عنوان نویسندگان اصلی تحقیق منتشر شده است. ماهواره تس مدت‌هاست که در مدار زمین به دنبال ستاره‌های نورانی نزدیک به سیاره ما می‌گردد و به دانشمندان کمک می‌کند تا گروه سیاره های فراخورشیدی و یا اجرام آسمانی تنها را کشف کنند.

در حقیقت تکنیکی که توسط تس برای کشف سیاره‌ها استفاده می‌شود، به بررسی نور دریافتی از طرف ستاره‌ها مربوط است. در این روش دانشمندان در نور دریافتی به دنبال نمونه‌هایی از کاهش روشنایی هستند و از این طریق می‌توان نتیجه گرفت که عبور یک یا چند سیاره از مقابل ستاره باعث شده تا این کاهش نور رخ دهد.

چنین روشی از مدت‌ها پیش به دانشمندان کمک کرده تا سیاره‌های فراخورشیدی گوناگونی را کشف کنند و حتی با بررسی دقیق‌تر کاهش نور مورد نظر، جزئیات باورنکردنی را در مورد این سیاره‌ها به دست آورند؛ جزئیاتی مانند دوره گردش، ابعاد سیاره‌ها و ترکیب مواد موجود در اتمسفر این اجرام آسمانی که در بحث ستاره شناسی و تلاش بشر برای کشف سیاره‌های شبیه به زمین، به جامعه علمی کمک بزرگی خواهد کرد.

هر دو دانش‌آموز از کشف این گروه سیاره های فراخورشیدی بسیار هیجان‌زده هستند و گفته شده که در سال آینده تحقیقات گسترده‌تری برای بررسی جزئیات منظومه مورد نظر انجام خواهد شد. از طرف دیگر جالب است بدانید که نوجوانانی که در برنامه تحقیقاتی مرکز اخترفیزیک دانشگاه هاروارد شرکت می‌کنند، برای پژوهش خود هر هفته به اندازه ۴ ساعت کار حقوق می‌گیرند.

منبع: گجت نیوز


کشف یک گروه شگفت‌انگیز سیاره های فراخورشیدی توسط دو دانش‌آموز دبیرستانی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا