خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

FaTeMé_KH

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/6/20
ارسال ها
282
امتیاز واکنش
16,180
امتیاز
303
محل سکونت
طِ
زمان حضور
86 روز 16 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
بنام خدا

انسان های دوران باستان با استفاده از خاک و آب، گِل درست کرده و با آن ظروف و همه مایحتاج خود را می ساختند. در آن دوران هیچ شناختی نسبت به فلزات وجود نداشت… بدون شک کشف فلز بزرگ‌ترین کشف بشر در زمینه مواد اولیه است که توانست ، زندگی انسان باستان را به طرز شگفت آوری متحول سازد. فلزات در مقایسه با دیگر مواد طبیعی از استحکام بیشتری برخوردار می باشند و مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهند و این خاصیت موجب استفاده روز افزون از این عنصر تازه کشف شده گشت. مقاومت و استحکام فلزات موجب شد تا در ساخت بسیاری از ملزومات زندگی از آن ها استفاده شود. فلزات توانستند به کارهای هنری و روح لطیف هنرمندان نیز رخنه کرده و از لوازم اصلی هنر مجسمه سازی شوند.


مجسمه سازی با فلز
تصور این موضوع کمی مشکل است که بدانید فلزات سخت، محکم و خشن توانستند هنرمندان را نیز به خود جلب کنند… هنرمندان با روحیه ای لطیف و حساس چگونه می توانند پنجه در پنجه فلزات خشک و بی روح زندگی کنند؟ جالب است بدانید که هنرمندان مجسمه ساز توانستند فلزات مقاوم را همچون موم در دستان هنرمند خود به کار گیرند و سازه هایی زیبا، شکیل و چشم نواز را خلق کنند.

مجسمه سازی با فلز از دیرباز تا دوران معاصر مجسمه سازی با فلز هنر جدیدی محسوب نمی شود… از گذشته های دور بشر به خاصیت شکل پذیری فلزات گداخته پی برده بود و از آن ها در ساخت ظروف و مجسمه های فلزی استفاده می کرد. عمده فلزات مورد استفاده در مجسمه سازی:

  • آهن،
  • فولاد، قلع،
  • نیکل،
  • نقره
  • و حتی طلا بودند.
از کاوش های باستان شناسی مربوط به دوران باستان مجسمه های طلایی کوچک و بزرگی به دست آمده که عمدتاً مربوط به سلاطین و موارد خاص می شده است.


مجسمه سازی با فلز مدرن
به مرور زمان مجسمه سازی با فلز شکل دیگری به خود گرفت. تندیس های فلزی برای زیبایی شهرها استفاده می شد و هنرمندان مجسمه ساز اقدام به ساخت نمادهایی فلزی از شهروندی و یا بزرگان می کردند. انواع این نوع از مجسمه های فلزی در اکثر میادین دنیا دیده می شود. شاید استحکام و ماندگاری بالای فلزات دلیل ساخت مجسمه با فلز محسوب شود. در پیکره های بزرگ، مجسمه سازی با فلز به روش ریخته گری و قالب گیری یک پارچه و یا چند تکه انجام می شد و طرح نهایی مجسمه شکل می گرفت. در دوران معاصر، تحول ذهنی و فکری در همه ابعاد دیده می شود. هنرهای معاصر تفاوت آشکاری با هنرهای قرون وسطی دارد که مجسمه سازی با فلز نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این دوران ریخته گری و قالب زنی مجسمه های فلزی در پاره ای از موارد جای خود را به گونه ای دیگر از ساخت مجسمه با فلز داده است.

مجسمه سازی با فلز در دوران معاصر ، شکل تازه ای به خود گرفته که عموماً با فلزات بازیافتی است که در بین جوانان و هنردوستان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مجسمه سازی مدرن در انتخاب مواد اولیه بسیار متنوع است و مجسمه سازان با استفاده از فلز یا حتی ضایعات فلزی، اقدام به ساخت مجسمه های فلزی بی نظیر کرده اند که در گوشه و کنار شهر می توان برخی از این نمونه ها را دید. هنر مجسمه سازی با فلز چند سالی است که در بین جوانان مورد توجه قرار گرفته است. هنرمندان مجسمه ساز خلاق با شایستگی از فلزات و یا ضایعات فلزی می توانند آثاری جاودان و بی نظیر را خلق کنند. به راستی که آهن در دستان این هنرمندان همچون موم نرم و قابل انعطاف می شود.


●منبع
پی جو


تاریخچه مجسمه سازی با فلز

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا