خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

n@ziii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10,233
زمان حضور
55 روز 3 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
بیوگرافی زهرا سعیدی و همسرش + زندگی شخصی

زهرا سعیدی متولد 5 اسفند 1332 در آبادان، بازیگر است

فارغ التحصیل لیسانس زبان انگلیسی است، قبل از حضور جدی در بازیگری معلم زبان انگلیسی بود، همسرش از هنرمندان تئاتری می باشد و چهار تا فرزند نیز دارد

از مدرسه تا زبان
از دوران دبستان و با حضور در تئاتر های مدرسه با هنر بازیگری آشنا شدم
تا زمانی که در مدرسه بازی می کردم خانوادم مخالفتی نداشتند اما وقتی قرار شد به صورت حرفه ای بازی کنم مادرم به شدت مخالفت کرد، منم مجبور شدم در کنار بازیگری ادامه تحصیل بدم
همزمان در کنار بازی معلم زبان انگلیسی هم بودم

از آبادان تا شیراز + ازدواج
پدرش در شرکت نفت کار می کرد که بعد از استعفا از آبادان به شیراز آمدند در سال 1352 وقتی 20 ساله بود با مجید افشاری از کارگردان های تئاتر در شیراز ازدواج کرد

فرزندان
حاصل این ازدواج چهار فرزند بنام های ایمان (کارگردان و فیلمنامه نویس)، احسان (صدابردار)، الهام (فارغ التحصیل گرافیک) و الناز (موسیقی) می باشد

بازیگری و مهاجرت
بعد از ازدواج فعالیت اش در تئاتر به خاطر حمایت همسر زیاد شد و در نهایت در سال 1369 به اصرار همسرش از شیراز به تهران مهاجرت کردند

فعالیت حرفه ای
با تله تئاتر شاهد پنهان به کارگردانی همسرش در شیراز شروع موفق داشت، حمید لبخنده کارگردان از عکس های این تله فیلم از او برای بازی در سریال مهر و ماه در سال 1369 دعوت کرد

شهرت
زهرا سعیدی با فیلم مریم مقدس در سال 1379 به شهرت رسید و در اغلب سریال های موفق تلویزیون در نقش یک مادر مهربون حضور بیادماندنی داشته است

تعلق خاطر به مدرسه
نسبت به مدرسه تعلق خاطر خاصی دارم و هرگاه صدای بچه‌ ها را در مدرسه‌ می‌ شنوم آرزو می‌ كنم كه پیش آنها بودم، ایشان مدتی معلم بودند که بخاطر بازیگری نتوانستند ادامه بدهند

علت دوری از تئاتر
بازیگری عشق من است اگر تئاتر وضعیت درستی داشت ترجیح می دادم در تئاتر بازیگر باشم، پیشنهاداتی هم دارم هما به دلیل بودجه های کم تهیه کننده ها بجای دستمزد می خواند هدیه بگیریم !

در ارتباط با فرزندان

پسرهایم در تهران هستند و مرتب از حال هم خبر داریم
دختر بزرگم الهام در تبریز زندگی می کنم و دختر کوچکمک هم در فرانسه است که هر روز از حال هم باخبر می شود و در فرصت مناسب به دیدار هم می رویم

منبع : فوتوکده

بیوگرافی زهرا سعیدی | بازیگر

n@ziii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10,233
زمان حضور
55 روز 3 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

بیوگرافی زهرا سعیدی | بازیگر

shape1