خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

n@ziii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10,233
زمان حضور
55 روز 3 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
تولد ، ازدواج و زندگی شخصی میرطاهر مظلومی
میرطاهر مظلومی بازیگر سینما و تلویزیون و دوبلور کشورمان 7 اسفند 1353 در تهران متولد شد و سال 77 با شهلا مقدم ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دختری به نام ستایش است که سال 84 متولد شد.

شهلا مقدم همسر میرطاهر مظلومی در یک گفتگو درباره ازدواجش با آقای هنرپیشه گفت:
روزی که من با میرطاهر ازدواج کردم هنوز او به شهرت نرسیده بود و من بیشتر به خاطر اخلاق و شخصیت والایی که داشت به وی علاقمند شدم. شهرت و محبوبیت هنری او در طول زندگی مشترک مان اتفاق افتاد.

ماجرای آشنایی میرطاهر مظلومی و همسرش از این قرار بود که با هم محله ای بودند و به شکل کاملا سنتی ابتدا خواستگاری بین مادرها مطرح شد و میرطاهر مظلومی به همراه ولی الله مومنی از دوبلورهای کشورمان و خانواده به خواستگاری همسرش رفت و این ازدواج بدون مشکل شکل گرفت.

شروع بازیگری میرطاهر مظلومی

میرطاهر مظلومی از چهره های همه فن حریف دنیای هنر است که در زمینه بازیگری سینما و تلویزیون و تئاتر، گویندگی رادیو و حضور در عرصه دوبله حضور فعالی را تجربه کرده است.

این هنرپیشه کشورمان فارغ التحصیل تئاتر است و فعالیت هنری خود را با شرکت در کلاس های مرحوم حمید سمندریان آغاز کرد و در سال 1367 اولین بار در یک تئاتر حرفه ای در تالار مولوی روی صحنه رفت.

این بازیگر کشورمان سال 78 اولین تجربه بازیگری اش در تلویزیون را با مجموعه قصه های فلانی تجربه کرد و فیلم سـ*ـاقی به کارگردانی محمدرضا اعلامی در سال 1380 اولین تجربه سینمایی میرطاهر مظلومی بود.

حضور میرطاهر مظلومی در عرصه دوبله

میرطاهر مظلومی علاوه بر بازیگری در عرصه دوبله و صداپیشگی نیز فعال است و سه سال بعد از اولین تجربه سینمایی اش یعنی سال 83 حضور در عرصه دوبله را با فیلم فرزند آغاز کرد و سالهاست که عضو انجمن گویندگان فیلم است و در فیلم های زیادی به جای شخصیت های اصلی صحبت کرده است.

این هنرمند کشورمان علاقه زیادی به حرفه دوبله دارد و معتقد است که دوبله، بازیگری و صداپیشگی مانند زنجیر به یکدیگر وصل هستند و به عبارتی مکمل یکدیگرند.
منبع : نمناک

بیوگرافی میرطاهر مظلومی | بازیگر

n@ziii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10,233
زمان حضور
55 روز 3 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

بیوگرافی میرطاهر مظلومی | بازیگر

shape1