- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسمه تعالی
"داروهایی که موجب لرز میشوند"
منبع:نمناک
"داروهایی که موجب لرز میشوند"
منبع:نمناک
لرزش ناشی از دارو چیست؟
لرزش و تکانهای غیر ارادی است که دقیقاً بعد از مصرف دارو اتفاق می افتد و در سر، انـ*ـدام ها یا پلک ها ایجاد می شود. معمولا این لرزش یک ریتم خاصی دارد و حرکات غیر قابل کنترل را در بخشی از بدن ایجاد می کند.
این حرکات لرزشی معمولا سریع هستند که در چرخه های بین 6 الی 10 ثانیه اتفاق می افتند. معمولاً در بیماری پارکینسون رواج بیشتری دارند و تقریباً 10 درصد از افراد مبتلا به بیماری پارکینسون به این مشکل دچار هستند.
این لرزش ممکن است در هر قسمت خاصی از بدن یا در یک موقعیت خاصی اتفاق بیفتد و در هنگام حرکت یا هنگام استراحت رخ دهد. لرزش و تکانهای غیر ارادی معمولاً سریع است و به صورت ناگهانی رخ می دهد و ممکن است در هنگام خواب فروکش کرده و در وضعیت استرسی بدتر شود.
علائم لرزش حاصل از مصرف دارو چیست؟
اکثرا این لرزش در دست اتفاق می افتد و ممکن است در نواحی دیگر هم باشد که شامل موارد زیر است:
- بازو
- سر
- صورت
- تار های صوتی
- ساق پا
- بالا تنه
اگر احساس کردید که این اتفاق برای شما رخ داده است، حتماً چنانچه در این بخش تاکید شده است به پزشک اطلاع رسانی کنید شاید او بتواند داروی شما را تغییر دهد تا علائم بهبود پیدا کند.
معمولا زمانی که خواب هستید، این لرزش ها متوقف می شوند و هنگامی که استرس دارید وضعیت بدتر می گردد. شاید احساس کنید که صدای شما هم دچار لرزش شده است.
چه داروهایی اغلب عامل ایجاد لرزش هستند؟
این لرزش ها معمولا بر اثر پاسخ شیمیایی مغز به مواد خاصی می باشد. معمولا بعد از مصرف بعضی از دارو ها افزایش پیدا میکنند. دارو هایی که عامل ایجاد این لرزش هستند، شامل:
1. دارو های ضد افسردگی
مهارکننده های انتخابی جذب مجدد سروتونین (SSRI) و داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای انواع خاصی از داروهای ضد افسردگی هستند که می توانند باعث لرزش شوند. این لرزش می تواند در هر زمان پس از شروع دارو رخ دهد. بر طبق تحقیقات 20٪ از بیماران تحت درمان با SSRI یا داروی ضد افسردگی سه حلقه ای دچار لرزش می شوند.
مهارکننده های انتخابی جذب مجدد سروتونین (SSRI) مانند:
Celexa (سیتالوپرام)، لکساپرو (اسکیتالوپرام)، لوووکس( فلووکسامین )، پاکسیل (پاروکستین)، پروزاک( فلوکستین )، Zoloft (سرترالین )
داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای مانند:
آسندین (آموکساپین)، آنافرانیل (کلومیپرامین)، الاویل (آمیتریپتیلین)، Norpramin (دسیپرامین )، پاملور (نورتریپتیلین)، سورمونتیل (تریمی پرامین)، Sinequan (دوکسپین )، توفرانیل (ایمی پرامین)، ویواکتیل (پروتریپتیلین)
2. داروهای روانپزشکی
مانند لیتیوم و دپاکوت که در اختلال دوقطبی استفاده می شوند معمولاً لرزش ایجاد می کنند. بعضی از این دارو ها خودشان عامل ایجاد لرزش بوده و بعضی دیگر لرزش افراد را در بیماری هایی مثل پارکینسون افزایش می دهند.
3. دارو های ضد تشنج
این داروها جزء رایج ترین انواع دارو ها هستند که در وضعیت های مختلفی استفاده می گردند.
4. داروهای آسم
دارو های مخصوص آسم هم می تواند عامل ایجاد این وضعیت باشد.
5. سرکوب کننده های سیستم ایمنی
دارو های سرکوب کننده سیستم ایمنی برای جلوگیری از پس زدن یک عضو جدید در بدن استفاده می گردد که می تواند این مشکل را ایجاد کند.
6. اپی نفرین
این دارو که یک محرک قوی قلبی است عوارضی چون ایجاد لرز دارد.
داروهایی که موجب لرز میشوند
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com