- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
قبل از این که این جشن در کشور چین وجود داشته باشد، مفهوم سال نو در کشورهای دیگر جا افتاده بود اما کم کم مردم چین به این قضیه پی بردند و یاد گرفتند که مانند اجداد خود فصل برداشت محصولات را جشن بگیرند. به همین دلیل آن را جشن سال نو نامیدند و به آن نیان می گفتند. کم کم مراسم سال نو به یک مراسم رسمی تغییر شکل پیدا کرد. تقریباً مفهوم جشن سال نو مربوط به دوره امپراطور وودی می باشد که این روز را در تاریخ به ثبت رسانید.
جشن سال نو کم کم در کشور های مختلف برگزار شد و افراد با استفاده از بامبو به برگزاری جشن های پایکوبی می پرداختند و ترقه می زدند.
ماجرای بامبو و ترقه در جشن سال نوی میلادی
این مراسم مربوط به همان دوره های امپراتوری های گذشته چین می باشد. آن ها بر این عقیده بودند که نیان بدنس شبیه به بدن روباه و اثری شبیه به شیر دارد که در دریا زندگی می کند و یک بار در سال به روی خشکی می آید تا مردمان ، مخصوصاً انسان های جوان را بخورد. یک روز یک مرد تصمیم گرفت که از نیان، انتقام بگیرد. البته که همه انسان ها از این هیولا فرار می کردند اما این مرد با او روبرو شد. سپس فهمید که نیان از صدای بلند آتش و رنگ قرمز می ترسد و بعد؛ یک کاغذ قرمز روی زمین انداخت و ترقه ها را در کرد و مانع کشته شدن مردم دهکده شد . تقریباً بیش از 3800 سال است که جشن سال نو در چین برگزار می شود و کم کم به یکی از بزرگ ترین و مهم ترین جشن های سالانه تبدیل شد.
آداب و رسوم ؛ مردم چین چگونه سال نو را جشن می گیرند؟
خواندن یک دو بیتی مخصوص به فستیوال بهاری
در این جشن معمولاً دوبیتی هایی را روی کاغذهای قرمز می نویسند که 4 کاراکتر دارد و آن را روی در منزل می چسبانند . این دو بیتی روی درخت های هلو هم نصب می شود و بر این عقیده هستند که این دست نوشته می تواند ارواح شوم را از بین ببرد.
تمیز کاری مثل خانه تکانی های ما
اگر تا به حال به کشور چین سفر کرده باشید، متوجه می شوید که یک هفته قبل از فستیوال بهاری، سخت ترین زمان سال است زیرا مادران مدام در حال خانه تکانی و تمیز کاری هستند و همه اعضای خانواده هم باید در این کار به او کمک کنند.
تهیه پودینگ میوه
تقریباً همه افراد مخصوصا در قسمت های شمالی کشور چین، پودینگ های خانگی را برای جشن سال نو آماده می کنند. انجام این کار دو دلیل دارد. یکی این که این پودینگ ها حاوی گوشت قرمز هستند و یک وعده غذایی مجلل برای افراد معمولی محسوب می شوند. دلیل دوم برای خوردن این پودینگ ها این است که آن ها سمبل یک نوع وداع یا خداحافظی با سال گذشته هستند. البته بعضی از مردم چین در قسمت های جنوبی برای جشن سال نو کیک برنج را جایگزین پودینگ می کنند.
ترقه انداختن
همانطور که گفتیم روشن کردن آتش و ترقه انداختن در جشن سال نو ؛ یک سنت رایج است. البته گاهی اوقات به دلیل آلودگی سنگین هوا انجام این کار در کشور ممنوع اعلام می شود .
سر زدن به اعضای خانواده و دوستان
در اولین روز از سال نو چینی افراد شروع به دید و بازدید خویشاوندان و دوستان می کنند ، هدایایی را برای آن ها می برند و برای عروس و داماد ها هم مراسم های ویژه ای وجود دارد . مثلاً زوج ها در چنین روزی به منزل خانواده شوهر می روند و بازدید از منزل خانواده عروس در روز دوم سال نو چینی انجام می گردد.
پول های خوش شانسی در پاکت قرمز
جالب است بدانید چینی ها همانند ما ، آیین شبیه به عیدی دادن دارند . به این صورت که پول هایی را داخل پاکت های قرمز قرار می دهند که این پاکت ها از سمت بزرگترها به کوچکترها داده می شود و به آن پول خوش شانسی می گویند و عقیده دارند که این پول برای آن ها برکت و خوش شانسی می آورد .
غذاهای سنتی چینی ها در سال نو
چینی ها در جشن سال نو غذاهایی را تدارک می بینیند که برخی از آن ها عبارتند از:
پرتقال ماندارین
این غذا یک وعده سالم برای سال نو است . پرتقال ماندارین یکی از انواع غذاها در کشور چین مخصوص سال نو است که معمولاً بین اعضای خانواده و دوستان رد و بدل می شود.
باربکیوی Bakkwa
این غذا از گوشت باربیکیوی نمکی تهیه شده است که در نواحی جنوب شرقی آسیا شهرت دارد . معمولاً این گوشت ها را در معرض هوای آزاد خشک می کنند و آن را به صورت گریل شده روی زغال می پزند . طعم این غذا یک طعم دودی است که به راحتی نمی توان در برابر آن مقاومت کرد . معمولاً برای تهیه این غذا از عسل ، گوشت مرغ ، پنیر ، گوشت گاو هم استفاده می کنند .
جشن سال نو کم کم در کشور های مختلف برگزار شد و افراد با استفاده از بامبو به برگزاری جشن های پایکوبی می پرداختند و ترقه می زدند.
ماجرای بامبو و ترقه در جشن سال نوی میلادی
این مراسم مربوط به همان دوره های امپراتوری های گذشته چین می باشد. آن ها بر این عقیده بودند که نیان بدنس شبیه به بدن روباه و اثری شبیه به شیر دارد که در دریا زندگی می کند و یک بار در سال به روی خشکی می آید تا مردمان ، مخصوصاً انسان های جوان را بخورد. یک روز یک مرد تصمیم گرفت که از نیان، انتقام بگیرد. البته که همه انسان ها از این هیولا فرار می کردند اما این مرد با او روبرو شد. سپس فهمید که نیان از صدای بلند آتش و رنگ قرمز می ترسد و بعد؛ یک کاغذ قرمز روی زمین انداخت و ترقه ها را در کرد و مانع کشته شدن مردم دهکده شد . تقریباً بیش از 3800 سال است که جشن سال نو در چین برگزار می شود و کم کم به یکی از بزرگ ترین و مهم ترین جشن های سالانه تبدیل شد.
آداب و رسوم ؛ مردم چین چگونه سال نو را جشن می گیرند؟
خواندن یک دو بیتی مخصوص به فستیوال بهاری
در این جشن معمولاً دوبیتی هایی را روی کاغذهای قرمز می نویسند که 4 کاراکتر دارد و آن را روی در منزل می چسبانند . این دو بیتی روی درخت های هلو هم نصب می شود و بر این عقیده هستند که این دست نوشته می تواند ارواح شوم را از بین ببرد.
تمیز کاری مثل خانه تکانی های ما
اگر تا به حال به کشور چین سفر کرده باشید، متوجه می شوید که یک هفته قبل از فستیوال بهاری، سخت ترین زمان سال است زیرا مادران مدام در حال خانه تکانی و تمیز کاری هستند و همه اعضای خانواده هم باید در این کار به او کمک کنند.
تهیه پودینگ میوه
تقریباً همه افراد مخصوصا در قسمت های شمالی کشور چین، پودینگ های خانگی را برای جشن سال نو آماده می کنند. انجام این کار دو دلیل دارد. یکی این که این پودینگ ها حاوی گوشت قرمز هستند و یک وعده غذایی مجلل برای افراد معمولی محسوب می شوند. دلیل دوم برای خوردن این پودینگ ها این است که آن ها سمبل یک نوع وداع یا خداحافظی با سال گذشته هستند. البته بعضی از مردم چین در قسمت های جنوبی برای جشن سال نو کیک برنج را جایگزین پودینگ می کنند.
ترقه انداختن
همانطور که گفتیم روشن کردن آتش و ترقه انداختن در جشن سال نو ؛ یک سنت رایج است. البته گاهی اوقات به دلیل آلودگی سنگین هوا انجام این کار در کشور ممنوع اعلام می شود .
سر زدن به اعضای خانواده و دوستان
در اولین روز از سال نو چینی افراد شروع به دید و بازدید خویشاوندان و دوستان می کنند ، هدایایی را برای آن ها می برند و برای عروس و داماد ها هم مراسم های ویژه ای وجود دارد . مثلاً زوج ها در چنین روزی به منزل خانواده شوهر می روند و بازدید از منزل خانواده عروس در روز دوم سال نو چینی انجام می گردد.
پول های خوش شانسی در پاکت قرمز
جالب است بدانید چینی ها همانند ما ، آیین شبیه به عیدی دادن دارند . به این صورت که پول هایی را داخل پاکت های قرمز قرار می دهند که این پاکت ها از سمت بزرگترها به کوچکترها داده می شود و به آن پول خوش شانسی می گویند و عقیده دارند که این پول برای آن ها برکت و خوش شانسی می آورد .
غذاهای سنتی چینی ها در سال نو
چینی ها در جشن سال نو غذاهایی را تدارک می بینیند که برخی از آن ها عبارتند از:
پرتقال ماندارین
این غذا یک وعده سالم برای سال نو است . پرتقال ماندارین یکی از انواع غذاها در کشور چین مخصوص سال نو است که معمولاً بین اعضای خانواده و دوستان رد و بدل می شود.
باربکیوی Bakkwa
این غذا از گوشت باربیکیوی نمکی تهیه شده است که در نواحی جنوب شرقی آسیا شهرت دارد . معمولاً این گوشت ها را در معرض هوای آزاد خشک می کنند و آن را به صورت گریل شده روی زغال می پزند . طعم این غذا یک طعم دودی است که به راحتی نمی توان در برابر آن مقاومت کرد . معمولاً برای تهیه این غذا از عسل ، گوشت مرغ ، پنیر ، گوشت گاو هم استفاده می کنند .
آداب جالب سال نوی چینی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: