- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسمه تعالی
"خوردنی هایی برای جلوگیری از فراموشی"
منبع:نمناک
"خوردنی هایی برای جلوگیری از فراموشی"
منبع:نمناک
آلزایمر بیماری مزمنی است که نمی توان آن را تنها به سنین بالا اختصاص داد بلکه با بی توجهی حتی در جوانی هم افرادی به آن مبتلا می شوند. فراموشی یا همان آلزایمر امروزه یکی از بیماری های رایج است که با مختل کردن بخشی از مغز به یاد آوردن برخی مسائل حتی اسم ها و ... را مشکل می کند که با اندکی توجه می توان از ابتلا به آن پیشگیری کرد.
در حالی که برخی غذاها باعث افزایش حافظه می شوند، برخی دیگر در واقع ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهند این غذاها با مشکلات جدی سلامتی دیگر مرتبط هستند و این مساله را برای محدود کردن یا حذف آن ها از رژیم غذایی مهم تر می سازند رژیم غذایی سالم به نفع ماست سلامت قلب را بهبود می بخشد ریسک را برای سرطان، دیابت و دیگر بیماری ها کاهش می دهد و ذهن را سالم نگه می دارد در حقیقت تحقیقات نشان داده اند که رژیم غذایی ضعیف روی حافظه تاثیر می گذارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد.
چرا برخی از غذاها مربوط به کاهش حافظه هستند؟
مغز به سوخت نیاز دارد و برای این منظور به چربی های سالم، میوه ها، سبزیجات، پروتئین ها و ویتامین های کافی و مواد معدنی نیاز دارد. مصرف زیادی از این غذاها و بسیاری از کربوهیدرات پیچیده، غذاهای فرآوری شده و شکر، تولید سموم در بدن را علاقهمند می کند. این سموم می توانند منجر به التهاب، ایجاد پلاک در مغز شده و در نتیجه، عملکرد شناختی اختلال ایجاد کنند.این تاثیرات برای مردم همه سنین کاربرد دارند، نه فقط سالمندان.
خوردنی های طبیعی و مواد غذایی ضد آلزایمر
میوه توت مانند
توت فرنگی، قره قاط، و توت ها فواید چندگانه ای برای مغز دارند و مطالعات نشان می دهند کودکانی که 8 تا 10 سال سن دارند یا در سنین بالاتر از سن بلوغ هستند حافظه را بهبود می دهد.
مثالا مطالعات نشان داد شرکت کنندگانی که مقدار بیشتری از توت را می خوردند کاهش شناختی کندتر را تجربه کردند که تا 2.5 سال تفاوت دارد در افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف، مطالعه دیگر نشان داد توت ها با عملکرد شناختی بهبود یافته مرتبط هستند.
برای جلوگیری از آلزایمر چه بخوریم؟
قهوه / کافئین
کافئین به طور کلی و قهوه به طور خاص با مزایای شناختی همراه بوده است، از جمله خطر نسبتا پایین پیشرفت اختلال شناختی خفیف تا زوال عقل.مطالعات نیز فواید ویژه ای در حافظه کلی، حافظه فضایی و حافظه فعال یافته اند.
سبزیجات سبز :
سبزیجات سبز حاوی ویتامین هستند که عملکرد مغز را تقویت می کنند. در مطالعه ای بزرگسالانی که 58 سال تا 99 ساله بودند خوردن کلم پیچ حدود 11 سال جوان تر سن شناختی مرتبط بود. مطالعات دیگر باعث کاهش خطر جنون در افراد مبتلا به اسید فولیک (ویتامین ب9)شده است که در سبزیجات سبز یافت می شود.
آجیل:
مطالعات متعددی مصرف آجیل را به خطر پایین تر جنون مرتبط کرده اند. در حالی که برخی تحقیقات، حافظه بهبود یافته را نشان می دهند و افرادی را به یاد می آورند که عملکرد شناختی آن ها طبیعی است تحقیقات دیگری نشان داده است که ممکن است مغز قادر به بهبود حافظه در افرادی باشد که مبتلا به بیماری آلزایمر هستند.
برخی انواع کاکائو / شکلات
شکلات ممکن است یکی از روش ها برای کاهش خطر جنون باشد.مطالعات متعددی نشان داده که کاکائو و شکلات تیره با شانس پایین کاهش شناختی مرتبط هستند توضیح مهم این است که شکلات تیره، نه شکلات شیر، به طور کلی بیش ترین کمک را به مغز می دهد.
ماهی
اسیدهای چرب امگا 3 که در انواع ویژه ای از ماهی ها یافت می شوند برای سلامت مغز عالی هستند و بیشتر تحقیقات انجام شده بر روی این مورد توافق کرده اند ماهی ها در اسیدهای چرب امگا 3 شامل سالمون، ساردین، ماهی تن، ماهی قزل آلا هستند.
خوردنیهایی برای جلوگیری از فراموشی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com