- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
قبل از شروع فرآیند طراحی ، مهمترین رویکرد اساسی که هر معمار بایستی در پیش بگیرد توجه به نحوه استفاده از آشپزخانه است و قطعا طراحی آشپزخانه نمی تواند فقط یک فضای باقیمانده یا فضایی باشد که در انتهای پروژه تعریف شود. طراحان باید بدانند که یک آشپزخانه دارای جریان های مختلف و مناطق مختلف کاری است که باید در کل پروژه ادغام شوند فراتر از سبک یا طرحی که مشتری درخواست می کند ، تعریف مدولی برای بهینه سازی عملکرد و به حداقل رساندن هزینه های ساخت قطعات مختلف مهم است.
فضاهای کاری و سیرکولاسیون
طبق تحقیقات 5 منطقه کلی را در آشپزخانه تعریف شده است:
منطقه شربت خانه و انبار : فضای ذخیره سازی مواد غذایی ، مواد غذایی کنسرو شده ، یخچال و فریزر
محل ذخیره سازی: لوازم خانگی ، ظروف ، وسایل آشپزی
منطقه سینک: منطقه تمیز کردن
منطقه آماده سازی: در حالت ایده آل یک فضای پیشخوان بزرگ برای کار کردن است
محل پخت و پز: اجاق گاز و فر
انبار ، سینک ظرفشویی ، آماده سازی و پخت و پز به طور دائمی با هم ترکیب شده و مربوط به روند تهیه غذا به کارآمدترین شکل ممکن است. مکان های سینک ظرفشویی ، آماده سازی و پخت و پز یک منطقه باریک مثلثی شکل را ایجاد می کند که منجر به انواع آشپزخانه می شود.
منبع: آرل
فضاهای کاری و سیرکولاسیون
طبق تحقیقات 5 منطقه کلی را در آشپزخانه تعریف شده است:
منطقه شربت خانه و انبار : فضای ذخیره سازی مواد غذایی ، مواد غذایی کنسرو شده ، یخچال و فریزر
محل ذخیره سازی: لوازم خانگی ، ظروف ، وسایل آشپزی
منطقه سینک: منطقه تمیز کردن
منطقه آماده سازی: در حالت ایده آل یک فضای پیشخوان بزرگ برای کار کردن است
محل پخت و پز: اجاق گاز و فر
انبار ، سینک ظرفشویی ، آماده سازی و پخت و پز به طور دائمی با هم ترکیب شده و مربوط به روند تهیه غذا به کارآمدترین شکل ممکن است. مکان های سینک ظرفشویی ، آماده سازی و پخت و پز یک منطقه باریک مثلثی شکل را ایجاد می کند که منجر به انواع آشپزخانه می شود.
نحوه طراحی و اجرای اصولی دکوراسیون آشپزخانه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com