- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
شاید صورت پر از آکنه داشته باشید و یا فکر کنید چشم هایتان ضعیف شده. ما گیاهی دارویی برای معالجه برخی از بیماری ها داریم که در ادامه بخوانید
گل داوودی
گل داوودی گیاهی دائمی و متعلق به خانواده ی کاسنیان است و با گلبرگ های فراوانش در سراسر جهان شناخته شده است. رنگ شکوفه های این گیاه از زرد بسیار کمرنگ تا قرمز روشن متغیر است و شکوفه های برخی از گونه های آن سبز و بنفش رنگ نیز هستند. گل های گیاه داوودی خوراکی هستند و سال هاست که از فواید دارویی آن ها استفاده می شود.
با این که از این گیاه بیشتر به عنوان گیاه زینتی استفاده می شود، خواص درمانی آن نسبتاً شناخته شده است. گیاه شناسان طب سنتی چینی از این گیاه برای درمان مشکلات مختلف استفاده می کنند و متخصصان علم پزشک مدرن هم این کاربردها را تأیید می کنند.
این گیاه گلدار در طب سنتی برای درمان برخی از عفونت های خاص بسیار مؤثر است و از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.
دمنوش گل های خشک شده ی داوودی طلایی رنگ است و طعمی همچون بابونه دارد. می توانید آن را با کمی عسل میل کنید. می توانید گلبرگ ها، برگ ها و ساقه های آن را اندکی در آب در حال جوش بیندازید و سپس به سالادهای خود اضافه کنید.
ویتامین ها و موادمعدنی موجود در گل داوودی
گل ها و برگ های این گیاه بیشترین خواص دارویی را دارند و سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که برای درمان برخی از بیماری ها و اختلالات مفید هستند.
گل ها و برگ های این گیاه حاوی مواد مهمی همچون کلروژنیک اسید، فلاونوئیدها و کاروتن، منبع خوبی از ویتامین های A، B6، C، K، ریبوفلاوین و تیامین و مواد معدنی (کلسیم، منیزیم، آهن، سدیم، فولات، پتاسیم، روی، مس، منگنز و فسفر) هستند
منبع: دکترسلام
گل داوودی
گل داوودی گیاهی دائمی و متعلق به خانواده ی کاسنیان است و با گلبرگ های فراوانش در سراسر جهان شناخته شده است. رنگ شکوفه های این گیاه از زرد بسیار کمرنگ تا قرمز روشن متغیر است و شکوفه های برخی از گونه های آن سبز و بنفش رنگ نیز هستند. گل های گیاه داوودی خوراکی هستند و سال هاست که از فواید دارویی آن ها استفاده می شود.
با این که از این گیاه بیشتر به عنوان گیاه زینتی استفاده می شود، خواص درمانی آن نسبتاً شناخته شده است. گیاه شناسان طب سنتی چینی از این گیاه برای درمان مشکلات مختلف استفاده می کنند و متخصصان علم پزشک مدرن هم این کاربردها را تأیید می کنند.
این گیاه گلدار در طب سنتی برای درمان برخی از عفونت های خاص بسیار مؤثر است و از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.
دمنوش گل های خشک شده ی داوودی طلایی رنگ است و طعمی همچون بابونه دارد. می توانید آن را با کمی عسل میل کنید. می توانید گلبرگ ها، برگ ها و ساقه های آن را اندکی در آب در حال جوش بیندازید و سپس به سالادهای خود اضافه کنید.
ویتامین ها و موادمعدنی موجود در گل داوودی
گل ها و برگ های این گیاه بیشترین خواص دارویی را دارند و سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که برای درمان برخی از بیماری ها و اختلالات مفید هستند.
گل ها و برگ های این گیاه حاوی مواد مهمی همچون کلروژنیک اسید، فلاونوئیدها و کاروتن، منبع خوبی از ویتامین های A، B6، C، K، ریبوفلاوین و تیامین و مواد معدنی (کلسیم، منیزیم، آهن، سدیم، فولات، پتاسیم، روی، مس، منگنز و فسفر) هستند
منبع: دکترسلام
گل داوودی، گیاه درمانگر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com