خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,644
امتیاز واکنش
13,283
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
لواشک‌ها دارای خواص درمانی زیادی هستند که برای سلامت بدن مصرف آن‌ها توصیه می‌شود. لواشک ترکیب یک یا دو نوع و حتی تعداد بیشتری میوه است که آن‌ها را خشک و در جای آفتابی نگه داری می‌کنند؛ لواشک سرشار از ویتامین‌های A و B و حاوی کلسیم، فیبر و مواد معدنی است همچنین به دلیل وجود میوه در این خوراکی خوشمزه مصرف آن بهتر از چیپس و پفک خواهد بود.

طبق توصیه متخصصان، استفاده از لواشک به عنوان یک میان وعده مناسب و مفید به شمار می‌آید. خواص لواشک به نوع میوه آن بستگی دارد به عنوان مثال آلو برای درمان یبوست مفید است، ولی نتیجه لواشک سیب بر عکس خواهد بود. انواع لواشک و درمان دارویی آن عبارتند از:

لواشک زغال اخته: به علت وجود مواد ضد میکروبی در آن موجب جلوگیری از ابتلاء به عفونت‌های ادراری در بانوان می‌شود همچنین این نوع لواشک در جلوگیری از افزایش خطر ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری و از بین رفتن و رفع بی خوابی تأثیر زیادی دارد.


لواشک لیمو: به علت اینکه حاوی اسید ضد میکروبی قوی بوده تأثیر زیادی در دفع سنگ کلیه، آلرژی و لاغری دارد.


لواشک انار: لواشک انار در متعادل کردن اوره و کلسترول، از بین بردن و دفع سموم بدن و تعدیل مایعات نقش چشمگیری دارد.


لواشک زرشک: لواشک زرشک در کاهش تب، متعادل کردن فشار خون، کنترل ضربان قلب، درمان دردهای روماتیسمی و مفصلی تأثیر فراوانی دارد.


لواشک آلو: بر اساس توصیه متخصصان لواشک آلو حاوی مواد ضد میکروبی، ضد ویروس و ضد باکتری است. مصرف این لواشک در ایجاد علاقه‌مند روده و در تنظیم عملکرد سیستم گوارشی بدن مفید است.


لواشک زرشک: در هر ۱۰۰ گرم از لواشک زرشک ۲/۱۶ گرم فروکتوز، ۵/۲ گرم فیبر خام، ۶/۲ میلی گرم سدیم، ۳/۴۳ میلی گرم آهن و ۸/۳۵۲ کیلو کالری نهفته است.


در صورت توان، لواشک‌ها باید یکنواخت و ضخامت آن‌ها بین ۱-۵ میلی متر باشد. لواشک‌ها باید به رنگ طبیعی میوه درون آن‌ها یا کمی تیره‌تر باشد، در ضمن بوی ترشیدگی، سوختگی یا کپک زدگی فاسد بودن لواشک را نشان می‌دهد. وجود هر یک از مواد خارجی درون لواشک از جمله هسته، تکه‌های پوست، دانه، دم میوه، برگ، خاک، شن و کاه ممنوع است. یکی از مهم‌ترین توصیه‌ها، بهداشتی بودن لواشک‌ها است. شکر و نمک زیاد موجود در انواع لواشک‌ها برای ملس شدن آن‌ها موجب افزایش ابتلاء به دیابت و فشار خون می‌شود.


منبع: ایمنا


خواص درمانی لواشک‌ها

 
  • تشکر
Reactions: parädox و Awen
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا