- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
تحقیقات نشان میدهد که یک رژیم غذایی سرشار از قند میتواند میکروبیوم روده را تغییر داده و مقدار باکتریهای مفید را کاهش دهد. در مطالعه قبلی، محققان ارتباط مثبتی بین الگوی غذایی «قند بالا و نوشابه» و خطر ابتلاء به کولیت روده پیدا کردند. در این مطالعه مشخص شد که مصرف زیاد سبزیجات، حتی در میان مصرف کنندگان زیاد مواد قند و نوشابه، خطر کولیت روده را تعدیل میکند.
قند از قبل به دلیل اثرات پیش التهابی بر بدن و ارتباط آن با تعدادی از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی عروقی، چاقی، سرطان و دیابت نوع ۲ به خوبی شناخته شده است. مطالعه اخیر محققان نشان داد موشهایی که به مدت یک هفته ۱۰ درصد محلول قند مصرف کردند (کمتر از ۱۵ درصد موجود در اکثر نوشیدنیهای غیرالکلی)، به طور قابل توجهی ترکیب میکرو بیومهای روده شأن به شیوهای نامطلوب تغییر کرد؛ دو نوع باکتری تجزیه کننده مخاط، بیشتر شده و منجر به فرسودگی لایه مخاطی محافظ روده شدند، درحالیکه تعدادی از باکتریهای خوب، مانند لاکتوباسیلوس، کاهش یافتند که زمینه بیماری کولیت روده فراهم میشود.
حسن زکی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تگزاس، در این باره، اظهار کرد: تحقیق ما نشان میدهد که مصرف زیاد مواد قندی در افزایش نرخ ابتلاء به بیماری التهاب روده نقش دارد. محققان معتقدند علاوه بر آنکه وجود قند در رژیم غذایی غربی مقصر اصلی بروز بیماری التهاب روده است، مصرف کم سبزیجات نیز خطر ابتلاء به کولیت روده را در بین مصرف کنندگان زیاد قند و نوشابه افزایش میدهد.
زیره ادویهای برای کاهش وزن
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای سرعت بخشیدن به کاهش وزن و کاهش سطح کلسترول بد مؤثر است. محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوق ایران به طور تصادفی ۸۸ زن دارای اضافه وزن یا چاقی را برای مدت سه ماه به دو گروه تقسیم کردند. هر دو گروه مشاوره تغذیهای دریافت کردند و میزان کالری دریافتی روزانه آنها به طور متوسط ۵۰۰ کالری کاهش یافت.
یکی از این گروهها که اعضای آن سه نفر بودند روزانه کمی کمتر از یک قاشق چایخوری پودر زیره به همراه ماست مصرف کردند. پس از پایان این سه ماه، مشاهده شد افرادی که زیره مصرف میکنند، سه برابر گروه دوم که به رژیم آنها زیره اضافه نشده بود، وزن کم کردند. همچنین گروهی که زیره مصرف میکردند، درصد چربی بدن خود را تقریباً ۶۴/۱۴ درصد کاهش دادند که تقریباً سه برابر گروه دوم بود که حدود ۹۱/۴ درصد چربی بدن خود را از دست دادند.
همچنین گروهی که زیره مصرف کردند ۲۳ واحد کاهش چربی خون یا تری گلیسیرید را داشتند، در حالی که گروه دیگر فقط ۵ واحد کاهش این نوع چربی را داشتند. زیره سرشار از فیتو استرول است. این ماده یکی از مواد شیمیایی شناخته شده است که از جذب کلسترول در بدن جلوگیری میکند.
منبع: ایمنا
قند از قبل به دلیل اثرات پیش التهابی بر بدن و ارتباط آن با تعدادی از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی عروقی، چاقی، سرطان و دیابت نوع ۲ به خوبی شناخته شده است. مطالعه اخیر محققان نشان داد موشهایی که به مدت یک هفته ۱۰ درصد محلول قند مصرف کردند (کمتر از ۱۵ درصد موجود در اکثر نوشیدنیهای غیرالکلی)، به طور قابل توجهی ترکیب میکرو بیومهای روده شأن به شیوهای نامطلوب تغییر کرد؛ دو نوع باکتری تجزیه کننده مخاط، بیشتر شده و منجر به فرسودگی لایه مخاطی محافظ روده شدند، درحالیکه تعدادی از باکتریهای خوب، مانند لاکتوباسیلوس، کاهش یافتند که زمینه بیماری کولیت روده فراهم میشود.
حسن زکی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تگزاس، در این باره، اظهار کرد: تحقیق ما نشان میدهد که مصرف زیاد مواد قندی در افزایش نرخ ابتلاء به بیماری التهاب روده نقش دارد. محققان معتقدند علاوه بر آنکه وجود قند در رژیم غذایی غربی مقصر اصلی بروز بیماری التهاب روده است، مصرف کم سبزیجات نیز خطر ابتلاء به کولیت روده را در بین مصرف کنندگان زیاد قند و نوشابه افزایش میدهد.
زیره ادویهای برای کاهش وزن
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای سرعت بخشیدن به کاهش وزن و کاهش سطح کلسترول بد مؤثر است. محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوق ایران به طور تصادفی ۸۸ زن دارای اضافه وزن یا چاقی را برای مدت سه ماه به دو گروه تقسیم کردند. هر دو گروه مشاوره تغذیهای دریافت کردند و میزان کالری دریافتی روزانه آنها به طور متوسط ۵۰۰ کالری کاهش یافت.
یکی از این گروهها که اعضای آن سه نفر بودند روزانه کمی کمتر از یک قاشق چایخوری پودر زیره به همراه ماست مصرف کردند. پس از پایان این سه ماه، مشاهده شد افرادی که زیره مصرف میکنند، سه برابر گروه دوم که به رژیم آنها زیره اضافه نشده بود، وزن کم کردند. همچنین گروهی که زیره مصرف میکردند، درصد چربی بدن خود را تقریباً ۶۴/۱۴ درصد کاهش دادند که تقریباً سه برابر گروه دوم بود که حدود ۹۱/۴ درصد چربی بدن خود را از دست دادند.
همچنین گروهی که زیره مصرف کردند ۲۳ واحد کاهش چربی خون یا تری گلیسیرید را داشتند، در حالی که گروه دیگر فقط ۵ واحد کاهش این نوع چربی را داشتند. زیره سرشار از فیتو استرول است. این ماده یکی از مواد شیمیایی شناخته شده است که از جذب کلسترول در بدن جلوگیری میکند.
منبع: ایمنا
۶ دلیل برای خوردن زنجبیل در زمستان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com