- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
فواید نان سنگک و تأثیر آن در کاهش وزن، هویج خام بهتر است یا پخته، لزوم خوردن مواد غذایی خانگی کودکان در کرونا، خواص میوه خوراکی گیاه سدر و پنیر منبع خوب پروبیوتیکها را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
یک رژیم شناس و متخصص تغذیه اظهار کرد: یکی از مهمترین مواد غذایی برای تأمین انرژی و نیازمندی مواد مغذی بدن نان است. اگر نوع نان مصرفی از انواع فاقد کیفیت مناسب باشد، صرفاً نقش سیرکنندگی خواهد داشت و حتی در اثر مصرف زیاد منجر به چاقی و یا تشدید بعضی از بیماریها مثل دیابت خواهد شد.
شهاب اولیایی، افزود: نوع آرد مصرفی، نحوه عمل آوری خمیر و پخت نهایی تعیین کننده کیفیت نان خواهد بود. یکی از بهترین انواع نان مصرفی نان سنگک است. البته به شرطی که از آرد مناسب نان سنگگ استفاده شده باشد. تفاوت آرد مورد استفاده در این نان با نانهای دیگر در میزان سبوس گیری آنهاست. در واقع در آرد نان سنگک میزان سبوس گیری حدود ۷ درصد و در نانهای لواش و تافتون حدود ۱۳ درصد انجام میشود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: هر چقدر میزان سبوس در آرد بیشتر باشد، کیفیت نان بهتر خواهد بود. در واقع آرد کامل حاوی مقادیر مناسب فیبر است که هم برای کیفیت نان و هم برای سلامتی تأثیر مثبتی خواهد داشت. متأسفانه در برخی از نانواییها از آرد لواش و یا تافتون برای تهیه نان سنگک استفاده میکنند تا نان رنگ بهتری داشته باشد که این امر باعث کاهش کیفیت تغذیهای نان سنگک خواهد شد.
وی تاکید کرد: از دیگر فواید نان سنگک میتوان به طعم و عطر مناسب، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن اشاره کرد. فیبر و سبوس زیاد موجود در نان سنگک باعث هضم بهتر غذا و پیشگیری و یا رفع مشکل یبوست میشود. در صورتی که نان سنگک حاوی کنجد باشد ارزش غذایی بالاتری نیز خواهد داشت. کنجد دارای کلسیم، پتاسیم، ویتامین ب ۶، منیزیم، ویتامین آ و اسیدهای چرب ضروری برای بدن است.
اولیایی اضافه کرد: برای تهیه نان سنگ حتماً باید از خمیر مایه استفاده شود بنابراین یک نان سنگک خوب دارای عطر و طعم مناسب، بافت نرم و یکنواخت بوده و زود بیات نمیشود؛ این ویژگیها نشان میدهد که در پخت آن از خمیر مایه استفاده شده است، همچنین نان سنگک باید فاقد جوش شیرین باشد. جوش شیرین باعث افت جذب آهن و نیز مشکلات و اختلالات گوارشی میشود.
وی خاطرنشان کرد: در واقع نان سالم باید کاملاً پخته و تا حدی برشته باشد اما سطح آن نباید نشانهایی از سوختگی داشته باشد. چرا که قسمتهای سوخته نان سرطان زا محسوب میشود.
این متخصص تغذیه، تصریح کرد: نان سنگک به علت دارا بودن فیبر زیاد ارزش سیرکنندگی زیادی داشته و برای کسانی که تمایل به کاهش وزن دارند مناسب است. همچنین فیبر بالای آن جهت پیشگیری از ابتلاء به سرطان روده و کلسترول بالا بسیار مهم تلقی میشود. کسانی که اضافه وزن دارند افراط در مصرف هر نوع نانی منجر به افزایش بیشتر وزن خواهد شد.
منبع: ایمنا
یک رژیم شناس و متخصص تغذیه اظهار کرد: یکی از مهمترین مواد غذایی برای تأمین انرژی و نیازمندی مواد مغذی بدن نان است. اگر نوع نان مصرفی از انواع فاقد کیفیت مناسب باشد، صرفاً نقش سیرکنندگی خواهد داشت و حتی در اثر مصرف زیاد منجر به چاقی و یا تشدید بعضی از بیماریها مثل دیابت خواهد شد.
شهاب اولیایی، افزود: نوع آرد مصرفی، نحوه عمل آوری خمیر و پخت نهایی تعیین کننده کیفیت نان خواهد بود. یکی از بهترین انواع نان مصرفی نان سنگک است. البته به شرطی که از آرد مناسب نان سنگگ استفاده شده باشد. تفاوت آرد مورد استفاده در این نان با نانهای دیگر در میزان سبوس گیری آنهاست. در واقع در آرد نان سنگک میزان سبوس گیری حدود ۷ درصد و در نانهای لواش و تافتون حدود ۱۳ درصد انجام میشود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: هر چقدر میزان سبوس در آرد بیشتر باشد، کیفیت نان بهتر خواهد بود. در واقع آرد کامل حاوی مقادیر مناسب فیبر است که هم برای کیفیت نان و هم برای سلامتی تأثیر مثبتی خواهد داشت. متأسفانه در برخی از نانواییها از آرد لواش و یا تافتون برای تهیه نان سنگک استفاده میکنند تا نان رنگ بهتری داشته باشد که این امر باعث کاهش کیفیت تغذیهای نان سنگک خواهد شد.
وی تاکید کرد: از دیگر فواید نان سنگک میتوان به طعم و عطر مناسب، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن اشاره کرد. فیبر و سبوس زیاد موجود در نان سنگک باعث هضم بهتر غذا و پیشگیری و یا رفع مشکل یبوست میشود. در صورتی که نان سنگک حاوی کنجد باشد ارزش غذایی بالاتری نیز خواهد داشت. کنجد دارای کلسیم، پتاسیم، ویتامین ب ۶، منیزیم، ویتامین آ و اسیدهای چرب ضروری برای بدن است.
اولیایی اضافه کرد: برای تهیه نان سنگ حتماً باید از خمیر مایه استفاده شود بنابراین یک نان سنگک خوب دارای عطر و طعم مناسب، بافت نرم و یکنواخت بوده و زود بیات نمیشود؛ این ویژگیها نشان میدهد که در پخت آن از خمیر مایه استفاده شده است، همچنین نان سنگک باید فاقد جوش شیرین باشد. جوش شیرین باعث افت جذب آهن و نیز مشکلات و اختلالات گوارشی میشود.
وی خاطرنشان کرد: در واقع نان سالم باید کاملاً پخته و تا حدی برشته باشد اما سطح آن نباید نشانهایی از سوختگی داشته باشد. چرا که قسمتهای سوخته نان سرطان زا محسوب میشود.
این متخصص تغذیه، تصریح کرد: نان سنگک به علت دارا بودن فیبر زیاد ارزش سیرکنندگی زیادی داشته و برای کسانی که تمایل به کاهش وزن دارند مناسب است. همچنین فیبر بالای آن جهت پیشگیری از ابتلاء به سرطان روده و کلسترول بالا بسیار مهم تلقی میشود. کسانی که اضافه وزن دارند افراط در مصرف هر نوع نانی منجر به افزایش بیشتر وزن خواهد شد.
منبع: ایمنا
پنیر منبع خوب پروبیوتیکها | کاهش وزن با نان سبوسدار سنگک
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com