- امتیاز واکنش
- 20,048
- زمان حضور
- 106 روز 4 ساعت 11 دقیقه
اژدها:
متولدین سالهای: , 1383، 1295، 1307، 1319، 1331، 1343، 1355، 1367، 1379، 1391، و .......
علایق:
رنگ: طلایی , , , , , , , , , , , , , , , , , , حیوان: میمون
گُل: رُز , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , درخت: سرخ چوب
رایحه: سبزی , , , , , , , , , , , , , , , , , گیاه: شوید
طعم: پرادویه , , , , , , , , , , , , , , , , , ادویه: هِل
جواهر تولد: یاقوت , , , , , , , , , , , فلز: نقره
عدد شانس: 2 , , , , , , , , , , , , , , , , آلت موسیقی: قره نی
شعار اژدها: "من سلطنت می کنم"
اژدها شهرت بسیار بالایی در فرهنگ چینی دارد. این حیوان سمبل قدرت، اقتدار، مقام، احترام، شانس، موفقیت، و ظرفیت می باشد. در گذشته پادشاهان چینی خود را اژدها می نامیدند و تاجشان "تاج اژدها" نامیده می شد.
افراد تحت این علامت، افرادی سرزنده، پرانرژی، و خوش شانس هستند. آنها معمولاً به کمال می رسند و قادرند فرمانروایان حکومت شوند. زمانیکه با مشکلی برخورد می کنند، به هیچ وجه ناامید نمی شوند. کمی خودبین و کم صبر هستند.
بهترین جفت: موش، میمون
بدترین جفت: سگ، گاو، اژدها، خرگوش
متولدین سالهای: , 1383، 1295، 1307، 1319، 1331، 1343، 1355، 1367، 1379، 1391، و .......
علایق:
رنگ: طلایی , , , , , , , , , , , , , , , , , , حیوان: میمون
گُل: رُز , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , درخت: سرخ چوب
رایحه: سبزی , , , , , , , , , , , , , , , , , گیاه: شوید
طعم: پرادویه , , , , , , , , , , , , , , , , , ادویه: هِل
جواهر تولد: یاقوت , , , , , , , , , , , فلز: نقره
عدد شانس: 2 , , , , , , , , , , , , , , , , آلت موسیقی: قره نی
شعار اژدها: "من سلطنت می کنم"
اژدها شهرت بسیار بالایی در فرهنگ چینی دارد. این حیوان سمبل قدرت، اقتدار، مقام، احترام، شانس، موفقیت، و ظرفیت می باشد. در گذشته پادشاهان چینی خود را اژدها می نامیدند و تاجشان "تاج اژدها" نامیده می شد.
افراد تحت این علامت، افرادی سرزنده، پرانرژی، و خوش شانس هستند. آنها معمولاً به کمال می رسند و قادرند فرمانروایان حکومت شوند. زمانیکه با مشکلی برخورد می کنند، به هیچ وجه ناامید نمی شوند. کمی خودبین و کم صبر هستند.
بهترین جفت: موش، میمون
بدترین جفت: سگ، گاو، اژدها، خرگوش
سال ها و حیوانات (طالع بینی)
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com