خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
اگر شما از کاربران گوشی‌های اندرویدی باشید، حتماً کلمه روت Root گوشی را شنیده‌اید. روت Root به معنای دسترسی بیشتر به سیستم عامل اندروید است که پس از گذشت مدت زمانی متوجه می‌شوید که برخی از اپلیکیشن‌ها هستند که نیاز دارند تا گوشی شما حتماً روت Root شده باشد تا بتوانید از آن اپلیکیشن استفاده کنید. اما روت Root چیست و چه کاربردی دارد
روت Root چیست؟
سازندگان گوشی‌های اندرویدی محدودیتی برای استفاده شما از گوشی یا تبلتتان به طور پیش فرض اعمال می‌کنند. مثلاً شما نمی‌توانید برنامه‌هایی که سازنده گوشی به صورت پیش فرض نصب کرده است را پاک کنید. روت Root در اصل به معنای دسترسی بدون محدودیت به فایل‌های سیستمی گوشی و تبلت اندرویدی شماست. در اصل روت Root کردن پروسه‌ای است که به کاربر اندروید اجازه می‌دهد تا کنترل همه جانبه دستگاه خود را در اختیار بگیرد. به همین دلیل به آن دسترسی روت (Root Access) می‌گویند. ضمناً به عملی که این محدودیت را بر می‌دارد روت Root کردن یا Rooting می‌گویند.
چرا باید گوشی اندرویدی خود را روت Root کنم؟
دلایل و فواید بسیار مختلفی برای روت Root کردن گوشی اندرویدی وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها را با هم بررسی می‌کنیم:
  • برنامه‌های نیازمند روت Root
    بسیارند برنامه‌ها و اپلیکیشن‌هایی که برای اجرا شدن و به درست کار کردن نیازمند دسترسی روت Root هستند. تعداد این برنامه‌ها کم
    نیست و به دلیل دسترسی روت Root کارهایی فراتر از برنامه‌های معمولی انجام می‌دهند. برای مثال برنامه‌هایی از جمله DroidWall، AdBlock Plus، Dumpster، Greenify، Link2SD، Titanium Backup، Root Explorer و… که همگی به دسترسی روت Root نیاز دارند و بدون دسترسی روت Root اجرا نخواهند شد.
    • تهیه نسخه پشتیبان یا Backup
      اگر به دنبال برنامه‌ای برای بک‌آپ گیری از فایل‌ها و اطلاعات خود باشید حتماً متوجه خواهید شد که اکثر برنامه‌هایی که این امکان را برای شما فراهم می‌کنند نیازمند این هستند که موبایل اندرویدی شما دسترسی روت Root داشته باشد، با روت کردن گوشی می‌توانید از همه فایل‌ها و اطلاعات موجود در گوشی از جمله SMS، Contact، Apps Data و یا حتی Save بازی یا فایل APK برنامه‌ی خود را به صورت کامل بک آپ بگیرید
      .​


روت Root گوشی‌های اندرویدی

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • نصب برنامه‌ها روی کارت حافظه
    یکی از مهمترین دلایل روت Root کردن گوشی‌های اندروید، نصب برنامه‌ها و بازی‌ها روی کارت حافظه خارجی (SD Card) است. مخصوصاً در گوشی‌های قدیمی اندروید که حافظه داخلی کمی دارند با روت Root کردن می‌توانید برنامه‌ها و بازی‌ها رو به صورت اجباری به مموری کارت انتقال بدهید و فضای حافظه داخلی را آزاد کنید.
  • افزایش سرعت و عمر باتری گوشی اندرویدی
    برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های زیادی برای افزایش سرعت و بالا رفتن عمر باطری طراحی و توسط سازندگان تولید شده است که اکثر آن‌ها نیازمند دسترسی روت Root است. مانند برنامه‌های حرفه‌ای Greenify، Amplify Battery Extender و… این برنامه‌ها با بستن و توقف کامل پردازش‌های اضافی و در پس زمینه میزان استفاده از منابع شما را کاهش می‌دهند و در نتیجه عمر باتری و سرعت گوشی افزایش می‌یاید.
  • حذف اپلیکیشن‌های از پیش نصب شده
    احتمالاً روی دیوایس شما تعداد زیادی برنامه از قبل نصب شده وجود دارد که اصلاً هم به کارتان نمیاید و به دلیل سیستمی بودن نیز، قابل پاک شدن هم نیستند. پس از روت Root کردن گوشی یا تبلت اندرویدی خود با کمک برنامه هایی نظیر Root Uninstaller یا Titanium Backup قادر به حذف آن‌ها خواهید بود.
  • امکان نصب کاستوم رام‌ها
    سیستم عامل اندروید متن‌باز (Open Source) است و امکان توسعه آن برای همه از جمله برنامه نویسان وجود دارد. برخی از توسعه دهندگان با دریافت سورس رام‌ها اقدام به تغییراتی برای بهبود آن‌ها می‌کنند که به آن کاستوم رام (Custom Rom) می‌گویند. در این میان رام‌های کاستوم CyanogenMod که به دلیل سبکی و قابلیت‌های بیشتر، محبوبیت خاصی حتی فراتر از رام‌های اورجینال دارد که برای نصب آن‌ها نیاز به روت Root بودن دیوایس اندرویدی است.


روت Root گوشی‌های اندرویدی

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • کنترل کامل بر روی گوشی
    در گوشی‌های روت Root شده به دلیل دسترسی بیشتر به فایل‌های سیستمی اندروید امکان شخصی سازی و تغییراتی در گوشی‌های اندرویدی امکان پذیر است. برای مثال شما می‌توانید انیمیشن بارگزاری (Boot Animations) هنگام روشن و خاموش شدن گوشی، منوهای گوشی و آیکن‌های نوار اعلان و… را به صورت دلخواه، کاملاً شخصی سازی کنید و یا تغییر دهید.
  • امکان Overclock کردن گوشی
    تمامی گوشی‌های اندرویدی با مشخصه‌ای به نام Processor Clock Frequency (سرعت پردازش) عرضه می‌شوند. تولید کنندگان معمولاً برای کاهش مصرف باتری مقدار این سرعت پردازش را در حد معمولی و نرمال قرار می‌دهند. اما شما با روت Root کردن گوشی اندرویدی خود می‌توانید سرعت پردازش و در نتیجه سرعت عملکرد گوشی را افزایش دهید. افزایش سرعت پردازش که در اصطلاح به آن اورکلاک (Overclock) می‌گویند در مواردی به کار می‌رود که می‌خواهیم یک بازی گرافیکی بر روی گوشی نصب کنیم و یا یک برنامه سنگین را اجرا کنیم. با اورکلاک کردن سرعت اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها افزایش می‌باید اما باعث تخلیه سریع‌تر باتری می‌شود.
  • امکان استفاده از برنامه‌های هک و تقلب
    تقریباً تمامی برنامه‌های هک و تقلب نیازمند دسترسی روت Root هستند. این برنامه‌ها به دلیل کد نویسی خاص و نیاز به دسترسی و تغییر در ساختار برنامه در گوشی باید دسترسی کامل روت Root داشته باشند برای مثال شما با استفاده از برنامه SB Game Hacker می‌توانید امتیاز و مراحل ذخیره شده در بازی را به دلخواه افزایش دهید و یا با استفاده از Lucky Patcher می‌توانید حتی پرداخت درون برنامه‌ای انجام دهید و یا به راحتی از طرف شما برنامه X-MOD Game در بازی کلش (Clash of Clans) به جای شما به دهکده دشمن حمله کند!
    البته برنامه‌هایی که برای هک و یا تست نفوذ استفاده می‌شود نیز به دسترسی روت Root نیاز دارند و به خصوص این تب هک کردن WiFi که بسیار فراگیر شده هم نیازمند دسترسی روت Root است.


روت Root گوشی‌های اندرویدی

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
مضرات روت Root گوشی اندرویدی چیست؟
همان‌طور که بررسی کردیم روت Root داری مزایای بی‌شماری به خصوص برای کاربران حرفه‌ای است، اما روت Root کردن مضراتی هم به خصوص برای کاربران مبتدی می‌تواند داشته باشد. برخی از مضرات روت Root کردن به شرح ذیل است:
  • خارج شدن از گارانتی
    به دلیل محدود کردن سیستم عامل اندروید توسط شرکت‌های سازنده چنانچه این محدودیت و قفل توسط فردی دیگر برداشته شود شامل گارانتی نخواهد شد و اگر بعد از روت Root کردن، گوشی شما دچار آسیب‌های سخت افزاری و یا نرم افزاری شود، به علت روت Root کردن گوشی گارانتی شما نیز باطل شده و هزینه تعمیر کردن گوشی به صورت رایگان انجام نخواهد شد.
  • مشکلات و دغدغه‌های امنیتی
    روت Root به کاربر و برنامه‌ها (البته با کسب اجازه از کاربر) دسترسی کامل به گوشی را خواهد داد و به دلیل این دسترسی آزاد برنامه‌ها به فایل‌های سیستمی، ممکن است اپلیکیشن‌های غیر استاندارد به گوشی اندرویدی شما آسیب برسانند و یا حتی اطلاعات شخصی شما را سرقت کنند. بنابراین اگر گوشی اندرویدی خود را روت Root کردید برنامه‌ای را نصب کنید که شناخته شده و مطمئن باشد.
  • آسیب رسیدن به گوشی
    روت Root کردن گوشی‌های اندرویدی همیشه آسان نیست و یا ممکن است با ریسک همراه باشد. در هنگام عملیات روت Root کردن گوشی چنانچه مشکلی به وجود بیاید و یا به هر دلیل خاموش شود، ممکن است گوشی شما آسیب ببیند و حتی دیگر قابل استفاده نباشد که به آن بریک (Brick) می‌گویند. بریک به معنای آجر شدن و بی‌استفاده شدن گوشی است. هرچند این ریسک امروزه با برنامه‌های جدید و قوی بسیار کم شده و تقریباً احتمال آن وجود ندارد ولی به هر حال این ریسک را همواره در نظر داشته باشید.


روت Root گوشی‌های اندرویدی

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
چگونه گوشی خود را روت Root کنم؟
روش‌های بسیاری برای روت Root کردن گوشی‌های اندرویدی وجود دارد. بسیاری از این روش‌ها نیازمند دانش فنی و تخصص بالاست ولی امروزه راحت‌ترین روش استفاده از برنامه‌های روت Root کننده است. این برنامه‌ها توانایی ایجاد دسترسی روت Root برای گوشی را فراهم می‌کنند. این برنامه‌ها دارای دو حالت هستند، برنامه‌هایی که توسط خود گوشی اجرا شده و یا برنامه‌هایی که باید روی کامپیوتر نصب شوند و توسط کابل، گوشی شما را روت Root کنند. همه این برنامه‌ها در نهایت برنامه سیستمی را بر روی گوشی اندرویدی روت Root شده ایجاد خواهند کرد که توسط این برنامه می‌توانید انواع دسترسی روت Root به برنامه‌های دیگر را مدیریت کنید. این برنامه مدیریت دسترسی روت Root معمولاً با نام‌های Super User و SuperSU و… نمایش داده می‌شود.
توجه داشته باشید که برای انجام عملیات روت Root کردن گوشی به هر روشی شما حتماً باید گزینه USB Debugging را فعال کرده باشید
آموزش روت Root کردن گوشی از طریق موبایل
یکی از ساده‌ترین روش‌های روت Root کردن گوشی، استفاده از برنامه‌های اندرویدی برای این کار است. اساس کار، روش و عملکرد همه این برنامه‌ها کاملاً مشابه یکدیگر بوده و ما فقط به بررسی یکی از معروف‌ترین و موفق‌ترین برنامه در این زمینه به اسم King Root می‌پردازیم. زیرا King Root سریع‌تر بوده و همچنین تعداد بسیار بالاتری از مدل‌های گوشی و تبلت را پشتیبانی می‌کند. به علاوه گزینه‌ای برای حذف دسترسی روت (UnRoot) نیز دارد.
در ابتدا از داشتن شارژ کافی باتری گوشی یا تبلت خود برای روت Root کردن مطمئن شوید و سپس با مرورگر گوشی خود وارد سایت kingroot.net شوید و گزینه Free Download انتخاب کنید تا عملیات دانلود برنامه King Root آغاز شود.


روت Root گوشی‌های اندرویدی

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
بعد از دریافت برنامه و دانلود کامل از نوار اعلان آن را انتخاب نمایید و مراحل نصب را دنبال کنید تا برنامه به صورت کامل بر روی گوشی و یا تبلت شما نصب شود. سپس برنامه را اجرا کرده و وارد محیط آن شوید و در صفحه ظاهر شده Try it را انتخاب نمایید تا وارد منوی اصلی برنامه شوید. در صفحه اصلی برنامه King Root گزینه Get now را انتخاب نمایید تا فرایندروت Root کردن گوشی یا تبلت اندرویدی شما آغاز شود. در این مرحله عملیات روت Root کردن شروع می‌شود. توجه داشته باشید در حین عملیات شما باید دسترسی به اینترنتی نسبتاً پر سرعت (ترجیحا از برنامه‌های گذر از تحریم نیز استفاده کنید) داشته باشید چرا که داریورهای مخصوص گوشی شما برای ایجاد دسترسیروت Root از سرور دریافت می‌شود. در این شرایط به هیچ وجه گوشی را خاموش نکنید و یا از برنامه خارج نشوید و اجازه دهید عملیات روت Root کردن به 100% برسد و مراحل با موفقیت کامل شود. توجه داشته باشید که گوشی شما در پایان این عملیات ممکن است خاموش و روشن شود. این امر طبیعی است و جای نگرانی ندارد. بعد از راه‌اندازی مجدد گوشی یا تبلت خود مجدداً برنامه King Root را اجرا کنید. در صورتی که عملیات روت موفقیت آمیز بوده باشد با صفحه اصلی برنامه به شکل زیر روبرو خواهید.
دیگر برنامه‌‌های حرفه‌ای و تست شده که می‌توانید برایروت Root کردن گوشی یا تبلت اندرویدی بدون نیاز به رایانه شخصی استفاده کتید به شرح ذیل است. البته شرایط و نحوه عملکرد آن‌ها کاملاً مشابه یکدیگر است.
  • Framaroot
  • iRoot
  • vRoot
  • Kingo Root
  • Universal Android Root
  • Z4Root
  • Towel Root
  • Baidu Root
  • Easy Rooting Toolkit
  • CF Auto Root
  • Root Master
  • Root Genius

منبع: موبایل کمک
|"انجمن رمان نویسی 98"|


روت Root گوشی‌های اندرویدی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا