خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*~sarina~*

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
21,507
زمان حضور
55 روز 20 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع:پایگاه خبری فوتبالی - آنخل دی ماریا هافبک آرژانتینی پاریسن ژرمن اعلام کرد که احتمال بازی کردن لیونل مسی در تیم فرانسوی در فصل آینده خیلی زیاد است. ال فیدئو در بازی پی اس جی و نیم با یک گل و یک پاس گل خوش درخشید و در پایان مسابقات واکنش صادقانه ای به پرسشی در مورد تمدید قراردادش و احتمال هم بازی شدن با مسی در پی اس جی داد.

به گزارش فوتبالی، بازیکن پی اس جی پس از آن که با پرسشی در مورد تمدید قراردادش که در پایان فصل به اتمام می رسد، مواجه شد، جواب داد:" امیدوارم که با پی اس جی تمدید کنم. بازی با مسی؟ بله، امیدوارم. به نظرم احتمالش خیلی زیاد است. باید آرامش داشته باشم، به خودم فکر کنم و در پاریس بمانم چرا که در این جا خیلی خوشحال هستم. "

دی ماریا اولین بازیکن پی اس جی نیست که به صورت علنی از جذب مسی حمایت می کند. پیش از او نیمار نیز در ماه نوامبر از خرید این بازیکن استقبال کرده بود. بازیکن برزیلی گفته بود که مطمئن است که فصل بعد در کنار مسی بازی می کند. از سویی لئوناردو مدیر ورزشی پی اس جی نیز دو هفته پیش گفته بود که بازیکنی نظیر مسی همیشه در لیست تیمش قرار دارد و قطعا آنها آماده جذب لئو در فصل بعد خواهند بود. قرارداد مسی با بارسا در پایان فصل به اتمام می رسد.

آنخل دی ماریا هافبک آرژانتینی پاریسن ژرمن اعلام کرد که احتمال بازی کردن لیونل مسی در تیم فرانسوی در فصل آینده خیلی زیاد است

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا