خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای شکلک سیب زمینی سوخاری
    • سیب زمینی متوسط 3 عدد
    • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
    • آرد سفید 1/4 پیمانه
    • آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار کافی
    • تخم مرغ 1 عدد

شکلک سیب زمینی سوخاری


با غذا هم می‌شود بازی کرد. بازی با غذا می‌تواند برای همه جذاب باشد به ویژه برای بچه‌ها. شکلک سیب زمینی سوخاری به سادگی و با کمی سلیقه تهیه می‌شود. برای تهیه خمیر عملاً فقط باید همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد خمیر را قالب می‌زنیم و وقتی خودش را گرفت به هر شکلی دوست داشتیم آن را طراحی می‌کنیم. به همین راحتی شکلک سیب زمینی سوخاری آماده می‌شود. از این شکلک‌ها می‌توانید به عنوان دورچین غذاهای دیگر استفاده کنید. علاوه بر این می‌توانید آن‌ها را در مهمانی‌ها به شکل‌های مختلف سرو کنید یا حتی با آن‌ها ساندویچ درست کنید.







طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کنید تا کاملاً پخته و نرم شوند. بگذارید خنک شوند و بعد پوستشان را جدا کنید. حال، با چنگال یا گوشتکوب آن‌ها را پوره کنید تا نرم و یک‌دست شود.



تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید. سپس آن را همراه با آرد، آرد سوخاری، نشاسته ذرت، نمک و فلفل به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری درست شود که خیلی هم صاف نیست.


روی سطح کار کمی آرد بپاشید. خمیر را به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید. با دست یا با وردنه آن را به ضخامت ۱ سانت پهن کنید. سپس با استفاده از کاتر کوکی یا با سر لیوان دایره‌هایی را از خمیر جدا کنید. وقتی کل خمیر به شکل دایره‌های کوچک در آمد شکلک‌های مورد نظر خود را روی آن‌ها ایجاد کنید. برای طراحی شکلک سیب زمینی سوخاری می‌توانید از هر ابزاری مثل چنگال، چاقو یا خلال دندان استفاده کنید.



طرز تهیه کوکو مارچوبه و موسیر
روی یک سینی کاغذ روغنی بکشید. شکلک‌های خمیری را روی آن بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. روغن را در قابلمه یا تابه عمیق داغ کنید. پس از سرد شدن شکلک‌ها، آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند (حدود ۲ دقیقه).



نکته: می‌توانید به جای سرخ کردن عمیق از سرخ کردن معمولی هم استفاده کنید اما باید خیلی با احتیاط شکلک‌های سوخاری را برگردانید تا فرو نپاشند.




#ایران کوک


شکلک سیب زمینی سوخاری

 
  • تشکر
Reactions: درسا
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا