خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای چیکن استریپس آسان
    • سـ*ـینه مرغ بزرگ 2 عدد
    • آرد سفید 1/2 پیمانه
    • نمک و فلفل به مقدار کافی
    • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
    • پودر سوخاری 3/4 پیمانه
    • روغن برای سرخ کردن

چیکن استریپس آسان برتر



این چیکن استریپس آسان فوق العاده ترد و خوشمزه است و بدون شک مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت. برای تهیه چیکن استریپس فقط نیاز به 6 ماده ساده است. نکات مهم در تهیه این سوخاری خوشمزه، عبارتند از نازک کردن مرغ که باعث میشود تکه های مرغ بهتر پخته و راحت تر صرف شوند. علاوه بر این غلتاندن تکه های مرغ در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری باید به خوبی انجام شود تا چیکن استریپس خوب برشته شود. نکته جالب این است که شما میتوانید با برش زدن مرغ در سایز بزرگ یا کوچک هم آن را به صورت شنیسل و هم به صورت استریپس سرو کنید.







طرز تهیه: هر یک از سـ*ـینه مرغ ها را از وسط نصف کنید به طوری که چهار فیله مرغ نازک داشته باشید. سپس هر کدام از آنها را نیز نصف کنید تا 8 تکه مرغ داشته باشید. تکه های مرغ را روی تخته گوشت بچینید و روی آنها سلفون یا کیسه نایلونی بکشید. با بیفتک کوب آنها را بکوبید تا قطری حدود نیم سانت پیدا کنند.







سه بشقاب گود آماده کنید. در اولی نصف پیمانه آرد را با نصف قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید. در دومین بشقاب، دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال بزنید و در سومی3/4 پیمانه پودر سوخاری را قرار دهید.



یکی از تکه مرغ ها را با چنگال بردارید (چنگال را گوشه ی مرغ فرو کنید) و آن را به ترتیب در ظرف آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بـ*ـغلتانید تا دو طرفش به مواد آغشته شود. بعد از غلتاندن در آرد، آرد اضافی را بتکانید.








یک تابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط داغ کنید. حدود سه قاشق روغن بریزید تا کف تابه کاملاً پوشانده شود. وقتی روغن داغ شد، تکه مرغ را داخل تابه قرار دهید و هر طرفش را 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. آن را به ظرفی پوشانده شده با دستمال حوله ای منتقل کنید تا روغن اضافی گرفته شود. این کار را برای بقیه تکه های مرغ تکرار کنید.







نکته: برای داشتن استریپس باریک تر میتوانیدتکه های مرغ را به صورت عمودی برش بزنید اما مراحل غلتاندن در مواد بیشتر طول خواهد کشید.

در صورتی که بیفتک کوب ندارید میتوانید از پشت لیوان یا قابلمه هم استفاده کنید.
#ایران کوک


چیکن استریپس آسان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا