- امتیاز واکنش
- 1,465
- زمان حضور
- 15 روز 4 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: بومرنگ کاغذی
نام نویسنده: Number one
ژانر: معمایی، اجتماعی
نام ناظر: *RoRo*
لینک رمان: در حال تایپ - رمان بومرنگ کاغذی | Number one کاربر انجمن رمان ۹۸
خلاصهی رمان:
من میگویم جوانه متضاد شکوفه است. میگویم من و تو چشم انتظارِ شکوفههایی هستیم که بیایند و بُعدی فراتر از این جهان سهبُعدی برایمان بسازند؛ بُعدی به نام فریاد؛ فریادی به قصد کَر کردن گوش تمام تاریکیها.
وقتی دستِ تلخِ تاریکی، بومرنگی کاغذی میسازد؛ بیدرنگ، بومرنگ با گریههای جوانه میگرید و درخت عدالت، آبیاری میشود. حال، فرقی نمیکند بومرنگ به قصد شکار، پرتاب شود یا نه، شکوفه بارور خواهدشد و میوهای آتشین به ثمر خواهدنشست. در آن هنگامهی باشکوه منتظرم باشید. من با آوای صبح، بازخواهمگشت؛ من شکوفه هستم.
نام نویسنده: Number one
ژانر: معمایی، اجتماعی
نام ناظر: *RoRo*
لینک رمان: در حال تایپ - رمان بومرنگ کاغذی | Number one کاربر انجمن رمان ۹۸
خلاصهی رمان:
من میگویم جوانه متضاد شکوفه است. میگویم من و تو چشم انتظارِ شکوفههایی هستیم که بیایند و بُعدی فراتر از این جهان سهبُعدی برایمان بسازند؛ بُعدی به نام فریاد؛ فریادی به قصد کَر کردن گوش تمام تاریکیها.
وقتی دستِ تلخِ تاریکی، بومرنگی کاغذی میسازد؛ بیدرنگ، بومرنگ با گریههای جوانه میگرید و درخت عدالت، آبیاری میشود. حال، فرقی نمیکند بومرنگ به قصد شکار، پرتاب شود یا نه، شکوفه بارور خواهدشد و میوهای آتشین به ثمر خواهدنشست. در آن هنگامهی باشکوه منتظرم باشید. من با آوای صبح، بازخواهمگشت؛ من شکوفه هستم.
رمان بومرنگ کاغذی | Number one کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: