- عضویت
- 19/5/20
- ارسال ها
- 1,782
- امتیاز واکنش
- 34,190
- امتیاز
- 368
- زمان حضور
- 120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم تهیه مرغ کرهای هندی:
- مرغ ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- گوجه ۴ تا ۵ عدد رنده شده
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- ماست ۱ کاسه سوپ خوری
- گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده نگینی ۱ عدد
- سیر و زنجبیل رنده شده از هر کدام یک قاشق چای خوری
- ادویه مرغ ۱ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری سر پر
- فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- خامه برای تزیین
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- ابتدا مرغ را پاک کرده و اجازه دهید آب آن گرفته شود . سپس مرغ را به ۸ تکه تقسیم کرده و درون یک ظرف مناسب قرار داده و آن را با نمک، ادویه مرغ، فلفل قرمز و سیاه مزهدار کرده و دقت کنید که ادویه به تمام تکههای مرغ زده شود . مرغ را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
- پس از آن در تابه ای روغن ریخته و مرغ را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغها؛ تکهها را درون ظرف دیگری ریخته و کنار بگذارید.
- در همان ظرفی که از پیش مرغ را درون آن سرخ کردهاید، کره را اضافه کنید تا ذوب شود. سپس دارچین را به کره داغ شده بیفزایید تا بوی آن بلند شود.
- پیازی را که از قبل بهصورت نگینی خرد کردهاید به کره و دارچین اضافه کنید. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را به مخلوط افزوده و کاملا تفت دهید.
- در این زمان بقیه ادویهها را با ماست و رب گوجه و پوره گوجه به پیاز اضافه و نمک (به میزان مناسب ذائقه خود) اضافه کرده و بگذارید تا مواد کمی جا بیفتد.
- سپس تکههای مرغ را به سس اضافه کرده؛ شعله را کم کنید و درظرف را روی آن بگذارید تا پخته شود و جا بیفتد. اگر مواد شما با این مقدار سس مرغ پخته نشد کمی آب جوش به آن اضافه کنید. توجه کنید که غذای شما باید سس غلیظی داشته باشد.
- در آخر گشنیز خرد شده را به مواد افزوده و بعد از مخلوط شدن شعله را خاموش کنید. در انتها میتوانید مرغ کرهای هندی را با سبزی دلخواه یا خامه تزیین و میل کنید. این غذا در کنار برنج نیز سرو میشود.
دستور پخت مرغ کرهای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com