خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

مواد لازم تهیه مرغ کره‌ای هندی:
  • مرغ ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • گوجه ۴ تا ۵ عدد رنده شده
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست ۱ کاسه سوپ خوری
  • گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده نگینی ۱ عدد
  • سیر و زنجبیل رنده شده از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • ادویه مرغ ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری سر پر
  • فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • خامه برای تزیین
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه مرغ‌ کره‌ای هندی :
  • ابتدا مرغ را پاک کرده و اجازه دهید آب آن گرفته شود . سپس مرغ را به ۸ تکه تقسیم کرده و درون یک ظرف مناسب قرار داده و آن را با نمک، ادویه مرغ، فلفل قرمز و سیاه مزه‌دار کرده و دقت کنید که ادویه‌ به تمام تکه‌های مرغ زده شود . مرغ را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
  • پس از آن در تابه ای روغن ریخته و مرغ را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ‌ها؛ تکه‌ها را درون ظرف دیگری ریخته و کنار بگذارید.
  • در همان ظرفی که از پیش مرغ را درون آن سرخ کرده‌اید، کره را اضافه کنید تا ذوب شود. سپس دارچین را به کره داغ شده بیفزایید تا بوی آن بلند شود.
  • پیازی را که از قبل به‌صورت نگینی خرد کرده‌اید به کره و دارچین اضافه کنید. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را به مخلوط افزوده و کاملا تفت دهید.
  • در این زمان بقیه ادویه‌ها را با ماست و رب گوجه و پوره گوجه به پیاز اضافه و نمک (به میزان مناسب ذائقه خود) اضافه کرده و بگذارید تا مواد کمی جا بیفتد.
  • سپس تکه‌های مرغ را به سس اضافه کرده؛ شعله را کم کنید و درظرف را روی آن بگذارید تا پخته شود و جا بیفتد. اگر مواد شما با این مقدار سس مرغ پخته نشد کمی آب جوش به آن اضافه کنید. توجه کنید که غذای شما باید سس غلیظی داشته باشد.
  • در آخر گشنیز خرد شده را به مواد افزوده و بعد از مخلوط شدن شعله را خاموش کنید. در انتها می‌توانید مرغ کره‌ای هندی را با سبزی دلخواه یا خامه تزیین و میل کنید. این غذا در کنار برنج نیز سرو می‌شود.


دستور پخت مرغ کره‌ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا