خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*~sarina~*

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
21,507
زمان حضور
55 روز 20 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
پایگاه خبری فوتبالی – آرتور ملو، بازیکن فعلی یوونتوس که سابقه بازی کنار مسی را دارد اعلام کرده انتخابش بین مسی و رونالدو، سوپراستار پرتغالی یوونتوس است.

به گزارش فوتبالی، آرتور ملو در جدیدترین گفت و گوی خود با Desimpedidos گفته: کریستیانو رونالدو خودش را بیشتر از مسی ابراز می‌کند و در رختکن با همه جفت و جور می‌شود و کنار می‌آید. او در رختکن بسیار فعال است. با همه حرف می‌زند و رابـ*ـطه خوبی هم با همه بازیکنان دارد. شاید این مسئله که من و او به یک زبان حرف می‌زنیم هم کار ما را آسان کرده.
آرتور در ادامه افزود: هر بازیکنی روش خودش را برای رهبری دارد. رونالدو این مسئله را زمانی که توپ در اختیار اوست با توجه به تمایلش به برد نشان می‌دهد و تمام بازیکنان تیم هم این مسئله را متوجه می‌شوند. انتخاب بین یک نفر بین مسی و رونالدو؟ انتخاب من رونالدو است. ما هم اکنون کنار هم بازی می‌کنیم. به آن اندازه با کریستیانو صمیمی نیستم که برای خوردن یک قهوه به خانه او بروم اما رابـ*ـطه خوبی با او دارم. کریستیانو زمانی که هم تیمی‌اش به چیزی نیاز داشته باشد عقب‌نشینی نمی‌کند و همیشه با اراده خودش مشکل را بررسی می‌کند.

هافبک تیم یوونتوس در ادامه افزود: کریستیانو مانند یک حیوان تمرین می‌کند و نمی‌داند خستگی چیست. او شما را تشویق می‌کند تا تمام انرژ‌ی‌تان را صرف تیم کنید. او همیشه به من می‌گوید چه چیزی بخورم و هیچ وقت چیزی را به شانس واگذار نکنم.

مصاحبه پرکنایه هم‌تیمی سابق مسی: رونالدو در رختکن با همه دوست است!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا