خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای سوپ جو قرمز
    • جو پوست کنده 1 پیمانه
    • پیاز 1 عدد
    • روغن 1-2 قاشق غذاخوری
    • هویج 2 عدد
    • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
    • سـ*ـینه مرغ کوچک 1 عدد
    • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    • آبلیمو به دلخواه
    • زرشک دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
  • 170 کالری

  • 6 گرم چربی

  • 28 گرم کربوهیدرات

  • 12 گرم پروتئین
سوپ جو از انواع سوپ هایی است که در فصل پاییز و زمستان از ضروری محسوب میشود و سر سفره های ما ایرانی ها حضور پررنگی دارد. این سوپ ساده و خوشمزه به راحتی تهیه میشود و نیازی نیست آن را از رستوران بگیرید. فقط باید از قبل برنامه ریزی کنید چون لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود. بعد از زمان پخت سوپ اثر چندانی از رشته ها باقی نمیماند اما در عوض سوپ لعاب خوبی پیدا میکند.



در تهیه سوپ جو میتوانید طبق دستور گفته شده از سـ*ـینه مرغ (یا بال یا گردن مرغ) استفاده کنید یا این که به جای آب از آب مرغ استفاده نمایید که از غذای دیگری باقی مانده. شما میتوانید آب مرغ را در فریزر نگهداری کنید.






طرز تهیه سوپ جو
یک پیمانه جو را از قبل خیس کنید و بگذارید چندین ساعت در آب بماند. سپس آن را خوب بپزید تا لعاب بیاندازد.



یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه با مقداری روغن تفت بدهید (روغن زیاد نریزید چون سوپ چرب خوشمزه نخواهد شد). دو عدد هویج را هم نگینی کنید. وقتی پیاز شفاف شد هویج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه و فلفل را هم اضافه و مخلوط کنید.



سـ*ـینه مرغ را جداگانه نیم پز کنید. سپس آن را ریش ریش کنید و داخل قابلمه پیاز و هویج بریزید. تفت بدهید تا مرغ کمی سرخ شود.
حال جو را همراه با 5 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس یک مشت رشته سوپ اضافه کنید. میتوانید رب و نمک و جعفری خرد شده را در همین مرحله اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیافتد.


روش دیگر این است که برای رنگ بهتر سوپ، رب را در نیم ساعت آخر با کمی روغن تفت بدهید. به آن یک پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید قل بخورد. سپس رب را همراه با جعفری خرد شده و نمک (و مقداری زرشک در صورت تمایل) به سوپ اضافه کنید.


موقع سرو کمی آبلیمو به سوپ جو اضافه کنید و آن را داخل کاسه های مورد نظر بکشید.




نکته ها:
حتماً از جو پوست کنده استفاده کنید که هم از جو پرک خوشمزه تر هست و هم بافت بهتری به سوپ میدهد.
همیشه جو را چند ساعتی قبل از مصرف خیس کنید و جداگانه بپزید چون پخت جو نیاز به زمان زیادی دارد.
برای لعاب دادن به سوپ مقدار جو را زیاد نکنید چون باعث میشود سوپ غلیظ و سنگین شود. در عوض در ابتدای پخت سوپ به آن مقداری رشته سوپ (ورمیشل) اضافه کنید.
#ایران کوک


سوپ جو قرمز

 
  • تشکر
Reactions: *SADAT*

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
128
امتیاز
113
سن
34
زمان حضور
0
طرز تهیه سوپ جو قرمز

سوپ جو قرمز یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین سوپ هاست و در اکثر رستوران ها و مجالس خاص به عنوان پیش غذا سرو می شود. در تهیه سوپ جو پرک به دلیل اینکه از آب مرغ استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای بدن و بیماران بسیار مفید است و بخاطر همین خیلی از ما از سوپ جو به عنوان غذای اصلی استفاده می کنیم. در این دستور آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید سوپ جو خوشمزه و رستورانی برای 4 نفر درست کنید.

مواد لازم سوپ جو قرمز
جو پرک 1 پیمانه
آب مرغ 8 پیمانه
هویج 3 عدد
پیاز 2 عدد
جعفری خشک 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ جو
برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا باید آب مرغ را تهیه کنیم برای این کار استخوان های مرغ را با 1 عدد پیاز ، 1 عدد هویج ، و مقداری زعفران ، سیر ، نمک و زردچوبه در یک قابلمه می ریزیم و بعد از اضافه کردن 5/2 لیتر آب روی حرارت می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.

وقتی استخوان های مرغ پخته و نرم شدند حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آب مرغ را از صافی می گذرانیم وآن را کنار می گذاریم. سپس هویج و پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه آب مرغ و جو پرک در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد داخل قابلمه به خوبی پخته شوند. برای این کار حدود 30 دقیقه زمان لازم است. دقت داشته باشید جو به خودی خود به سوپ شما لعاب می دهد اما اگر می خواهید غلظت سوپ جو شما بیشتر باشد می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و سپس به آرامی به سوپ اضافه کنید.

در این مرحله جعفری خشک را که از قبل به صورت ریز خرد کرده اید به همراه نمک و فلفل سیاه و سایر ادویه ها به سوپ اضافه می کنیم و دوباره حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ به جوش بیاید و آرد پخته شود. البته در صورت تمایل در این مرحله می توانید مقداری زرشک هم اضافه کنید.

در 5 دقیقه آخر رب گوجه فرنگی را به همراه یکی دو قاشق روغن در یک تابه روی حرارت قرار بدهید و به مدت 30 ثاینه تفت دهید سپس آن را به همراه مقداری آبلیمو و نمک به سوپ جو اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ تر شد.

موقع سرو برای تزیین سوپ جو می توانید بعد از کشیدن سوپ در ظرف سوپ خوری آن را با جعفری تازه تزیین کنید.

نکات پخت سوپ جو قرمز
لعاب دار شدن سوپ جو
اگر می خواهید سوپ جو شما حسابی لعاب دار شود می توانید از دو روش استفاده کنید روش اول که اضافه کردن آرد بود و ما در این دستور پخت سوپ جو از این روش استفاده کردیم و روش دوم هم این است که یک مشت رشته سوپ اول پخت به سوپ جو اضافه کنید تا موقعی که سوپ پخته شد اثری از رشته نخواهد موند و با این روش سوپ جو شما حسابی لعاب دار خواهد شد.


سوپ جو قرمز

 
  • تشکر
Reactions: *SADAT* و The unborn
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا