خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

DIANA_Z

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/7/20
ارسال ها
724
امتیاز واکنش
4,789
امتیاز
228
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
پاسخ دقیق به کودکان
برای هر کودک، واژگان و ساختار جمله ها در سالهای اولیه رشد بسیار مهم هستند. یکی از بهترین راه ها برای درگیر کردن آنها در یک گفتگوی عمیق تر و معنادارتر، شروع صحبت با آنها با استفاده از پاسخ های دقیق است. حتی محققان به این نکته اشاره کرده اند صحبت کردن و پاسخ صحیح به کودکان میتواند به کودک در مدرسه هم کمک کند تا موفق تر شود.
ما در این مقاله می خواهیم راه هایی را با شما در میان بذاریم تا بتوانید هم حس کنجکاوی کودک خود را برانگیخته و هم در مهارت هایی که کار کرده اند و هم مهارتهایی که باید در آینده یاد بگیرند، به آنها کمک کنید.
***
1- بچه های کنجکاو موفقیت بالایی دارند:
کنجکاوی چیزی است که به دانشمندان در دستیابی به موفقیت کمک کرده است و به همین ترتیب ممکن است به بچه ها کمک کند تا در رسیدن به نتایج عالی در مورد مشکلات خواندن و ریاضیات، موفقیت بیشتری کسب کنند. تشویق و انجام کارهایی که کودک علاقه مند هستند میتواند به او در مهد کودک و مدرسه به کودک کمک کند. کودکان به کشف چیزهای جدید علاقه مند می شوند و در واقع وقتی یاد می گیرند، بسیار خوشحال می شوند.
پس موقعی که مثلا کودکی از سر کنجکاوی یک ساعت را باز کرده که محتوای داخلش را ببیند و یا قطعات داخلی اش را باز کرده است که با نحوه کار با ساعت آشنا شود و از روی کنجکاوی این کار را انجام دهد بهتر است که به جای گفتن با حالت عصبی بگویید: بازم ساعتتون باز کردی؟ بهتر است که بگویید: میخواهی با هم ببینیم که ساعت چطوری کار میکنه؟


پاسخ والدین دانا به سوالات فرزندانشان

 

DIANA_Z

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/7/20
ارسال ها
724
امتیاز واکنش
4,789
امتیاز
228
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
2- بین یک توضیح ساده و دقیق تفاوت وجود دارد:
وقتی کودکی پاسخ کوتاه می گیرد، دیگر سوال بیشتری نمی کند و به همین دلیل نمی تواند بیشتر بیاموزد. افزودن جزئیات به توضیحات شما و فرزندتان را درگیر مکالمه طولانی تر می کند و تمرکز بیشتری روی موضوع دارد.
یک مثال برای متوجه شدن تفاوت بین پاسخ کوتاه و پاسخ دقیق آورده شده است؛ مثلا تصور کنید کودک از شما می پرسد، "چرا گریه می کنید؟" پاسخ شما نباید این باشد: "بزرگسالان نیز گریه می کنند"، زیرا این کار مکالمه را فوراً متوقف می کند. در عوض، می توانید بگویید، " انگشت پایم را زخمی کردم" ، و آنها به احتمال زیاد مکالمه را با این جمله ادامه می دهند ، "کجا آن را زده ای؟" یا "آیا خیلی درد می کند؟" یا "چگونه می توانم کمکت کنم؟" و ...
***
3- برای فرزندتان توضیح دهید و کنجکاوی اش را تقویت کنید:
اگر شروع به استفاده از کلمات فانتزی و یا تخصصی کنید که ممکن است کودک شما در آن زمان نمی داند که چه چیزی میگویید برای همین نمی توانید یک قدم به جلو بروید مگر اینکه نحوه صحبت با او را تغییر دهید و از عبارات ساده تر استفاده کنید.
به این ترتیب، وقتی شروع به استفاده از جملات و اطلاعات دقیق و ساده تر می کنید، هم بیشتر درگیر مکالمه خواهید شد و هم فرزندتان آن را خسته کننده نمی داند. آنها به پرسیدن سوالات بیشتر ادامه خواهند داد و کنجکاوی آنها قویتر خواهد شد.


4- همواره به دنبال یادگیری باشید و برای فرزندتان الگوی خوبی شوید:
بسیاری از والدین نگران هستند که اگر کودک سوالی از آنها کرد و آنها جواب سوال را ندانند چطور به آنها بگویند که نمیدانند؟ خب شما میتوانید با فرزندتان در مورد چیزها تحقیق کنید. گفتن اینکه که " من نمیدانم" هیچ مشکلی ندارد فقط باید با کودکتان به دنبال پاسخ باشید تا هم خودتان موارد بیشتری یاد بگیرید و هم کودکتان بهتر یاد بگیرد و از این طریق کودکتان میتواند نکات جدید و جالبی را بیاموزد.


پاسخ والدین دانا به سوالات فرزندانشان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا