- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسمه تعالی
" تمام عوارض عصبی و نورولوژیک کرونا "
منبع:همگردی
" تمام عوارض عصبی و نورولوژیک کرونا "
منبع:همگردی
از زمان شیوع ویروس کرونا، بیشترین مخاطبان پیام های حاوی تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی، گروه های در معرض خطر و افراد دارای بیماری زمینه ای بوده اند و این روزها که کرونا دست بالا گرفته و هر روز شمار مبتلایان و قربانیان خود را افزایش می دهد، رعایت پروتکل های بهداشتی و مراقبت برای افراد در معرض خطر بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.
بیماران مبتلا به بیماری های مغز و اعصاب که شاخه ها و انواع مختلفی دارند و مسلما با توجه به نوع و شاخه خاص باید مراقبت های خاصی هم برای آنها اعمال شود، از جمله بیمارانی هستند که بیش از دیگران باید حواس شان به کرونا باشد، هرچند این بیماری نشان داده است که می تواند برای هر کسی حتی اگر بیماری مغز و اعصاب نداشته باشد هم، عوارض عصبی بهمراه بیاورد.
دکتر الهام صفری متخصص مغز و اعصاب در گفت و گو با ایسنا درخصوص عوارض نورولوژیک کرونا اظهار کرد: بیماران مبتلا به بیماری های مغز و اعصاب و بیمارانی مانند مبتلایان به ام اس و میاستنی گراویس(نوعی اختلال عصبی عضلانی خودایمنی) که از داروهای سرکوب کننده ایمنی استفاده می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.
قبل از فاز التهابی به پزشک مراجعه کنید
وی با تاکید بر اینکه این بیماران باید بیش از سایر افراد پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و در صورت ارتباط با بیمار مشکوک به کرونا یا در صورت داشتن علائم مربوط به ویروس حتما با پزشک خود مشورت کنند، افزود: عوارض کرونا برای سیستم عصبی بسیار متنوع است؛ طبق مطالعات صورت گرفته شایع ترین این عوارض، سردرد(20 درصد موارد) احساس سبکی سر(21 درصد) و اختلال بویایی و چشایی(50 درصد) بوده اند که حتی در موارد خفیف بیماری هم این عوارض دیده شده است.
دکتر صفری عوارض نورولوژیک دیگر ناشی از کرونا را شامل کاهش هوشیاری، سکته مغزی، تشنج، مننژیت، انسفالیت(عفونت بافت مغز)، میلیت عرضی(درگیری نخاع) و درگیری سیستم عصبی محیطی از جمله گیلن باره(بیماری که باعث فلج پیش رونده انـ*ـدام می شود) و فلج بل(درگیری عصب حرکتی صورت) بیان کرد و گفت: این علائم اکثرا در موارد شدید بیماری دیده شده است.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از وقوع این عوارض بهترین اقدام مراجعه سریع به پزشک متخصص؛ قبل از شروع فاز التهابی بیماری است، افزود: هفته اول بیماری فاز ویروسی است که ویروس در حال تکثیر است، در هفته دوم فاز التهابی است که سیستم ایمنی بدن عوامل التهابی و ایمنی را آزاد می کند که عامل اکثر علائم عصبی بیماری است، به همین دلیل مراجعه زودهنگام به پزشک می تواند از ایجاد عوارض عصبی شدید جلوگیری کند.
کرونا احتمال حمله در بیماران ام اس را بالا می برد/لـ*ـخته شدن خون با حمله ویروس به سیستم عصبی
این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: در کنار این موارد، تاثیر تب و التهاب ناشی از بیماری در تشدید بیماری های زمینه ای که بیمار از قبل به آن مبتلا بوده مثل آلزایمر، پارکینسون، صرع، میگرن بیشتر است و احتمال ایجاد حمله بیماری در بیماران مبتلا به ام اس و میاسنتی گراویس را نباید نادیده گرفت.
تمام عوارض عصبی و نورولوژیک کرونا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com