- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,624
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
“خورش ساق” با کوفته از جمله خورش های خوشمزه است که میتوانید با برنج یا نان در وعده نهار یا شام میل کنید.
مواد لازم برای خورش ساق
طرز تهیه خورش ساق
1.لپه خیس شده را آبکش کنید، سپس در قابلمه ای به همراه شش پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا لپه پخته و دو پیمانه از آبِ آن باقی بماند.
2.نیمی از زردچوبه را در تابه ای حاوی روغنِ داغ تفت دهید و به لپه اضافه کنید. اسفناج را نیز در تابه ای دیگر حاوی کره تفت داده و به لپه بیفزایید.
3.گوشتِ چرخ کرده را با پیاز، بقیه زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل مخلوط کرده، با دست ورز دهید و به صورت کوفته ریزه درآورید، سپس آن ها را در نیمی از آرد برنج، بـ*ـغلتانید و در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید و به همراه آب غوره، نمک و فلفل در 40 دقیقه آخرِ پخت لپه به خورش بیفزایید.
4.بقیه آرد برنج را در یک چهارم پیمانه آب حل کرده و در 20 دقیقه آخر پخت، به آن بیفزایید تا خورش کاملاً جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه چلو سرو کنید
نکته
دقت کنید اسفناج را در کره زیاد تفت ندهید؛ زیرا تغییررنگ می دهد.
نکات تکمیلی در مورد خورش ساق
خورش ساق جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش ساق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای خورش ساق
- لپه :نصف پیمانه (75 گرم)
- زردچوبه (پودرشده) :یک قاشق سوپ خوری
- روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) :به مقدار لازم
- اسفناج (پاک و خردشده) :700 گرم
- کره :به مقدار لازم
- گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) :250 گرم
- پیاز (رنده شده) :یک عدد
- دارچین (پودرشده) :نصف قاشق چای خوری
- نمک :به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده) :به مقدار لازم
- آرد برنج (الک شده) :2 قاشق سوپ خوری
- آب غوره :نصف پیمانه (80 میلی لیتر)
طرز تهیه خورش ساق
1.لپه خیس شده را آبکش کنید، سپس در قابلمه ای به همراه شش پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا لپه پخته و دو پیمانه از آبِ آن باقی بماند.
2.نیمی از زردچوبه را در تابه ای حاوی روغنِ داغ تفت دهید و به لپه اضافه کنید. اسفناج را نیز در تابه ای دیگر حاوی کره تفت داده و به لپه بیفزایید.
3.گوشتِ چرخ کرده را با پیاز، بقیه زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل مخلوط کرده، با دست ورز دهید و به صورت کوفته ریزه درآورید، سپس آن ها را در نیمی از آرد برنج، بـ*ـغلتانید و در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید و به همراه آب غوره، نمک و فلفل در 40 دقیقه آخرِ پخت لپه به خورش بیفزایید.
4.بقیه آرد برنج را در یک چهارم پیمانه آب حل کرده و در 20 دقیقه آخر پخت، به آن بیفزایید تا خورش کاملاً جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه چلو سرو کنید
نکته
دقت کنید اسفناج را در کره زیاد تفت ندهید؛ زیرا تغییررنگ می دهد.
نکات تکمیلی در مورد خورش ساق
خورش ساق جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش ساق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
دستور پخت خورش ساق با کوفته
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com