- عضویت
- 24/7/18
- ارسال ها
- 1,239
- امتیاز واکنش
- 26,385
- امتیاز
- 373
- زمان حضور
- 16 روز 13 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خانگی:
ته چین یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در سرتاسر کشور با روش های های مختلفی تهیه میشود و در این میان شیرازی ها ته چین مرغ و بادمجان را به خوبی درست می کنند پس با نمناک همراه باشید تا دستور پخت ته چین شیرازی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان شیرازی:
ته چین مرغ و بادمجان
بادمجان 3 عدد
سـ*ـینه مرغ 1 عدد
برنج 3 پیمانه
ماست شیرین پرچرب 1 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره 3 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان :
در این دستور تهیه مقدار تخم مرغ و ماست طوری در نظر گرفته شده تا ته چین نرم شود ولی اگر شما ته چین سفت دوست دارید یک عدد تخم مرغ و مقداری ماست آن را کم کنید.
مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه )
سـ*ـینه مرغ را به همراه یک پیاز و مقداری نمک بپزید و سپس سـ*ـینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید (اندازه تیکه های مرغ سلیقه ای است).
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و 30 دقیقه در ظرف آب نمک نگهداری کنید و سپس آبکش کنید و خشک کنید و کنار بگذارید.
برنج را کته کنید تا طعم و عطر برنج درون برنج بماند البته در صورت تمایل می توانید آن را آبکش هم کنید.
زرشک را به خوبی پاک کنید و سپس آن را درون ظرف آب قرار دهید تا خیس بخورد و تمام مواد اضافی خود را رها کند و سپس زرشک را آبکش کنید و در آخر کنار بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم
مقداری روغن درون تابه ای بریزید و سپس روی شعله قرار دهید و بعد از اینکه به خوبی گرم شد بادمجان های خرد شده را درون تابه قرار دهید تا سرخ شود.بعد از اینکه تمام بادمجان ها سرخ شد آنها را کنار بگذارید.
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
نکته 1:بادمجان ها را با شعله زیاد سرخ کنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.
نکته 2:بادمجان ها را به خوبی خشک کنید تا موقع سرخ کردن روغن را پراکنده نکند.
مرحله سوم
در این مرحله زرشک های پاک شده را درون تابه ای می ریزیم و مقداری زعفران دم کرده اضافه میکنیم و سپس 1 قاشق غذاخوری شکر را اضافه میکنیم.سپس روی شعله قرار می دهیم تا شکر در زعفران دم کرده حل شود وقتی این کار انجام شد، 1 قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم و هم می زنیم تا زرشک به مانند تصویر زیر شود.
ته چین مرغ شیرازی
مرحله چهارم
4 عدد تخم مرغ رادرون ظرف مناسب میشکنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لـ*ـختگی در بیاید و کاملا آبکی شود.بعداز اینکه تخم مرغ ها به خوبی زده شده یک لیوان ماست را اضافه میکنیم و دوباره هم می زنیم و سپس یک قاشق کره و زعفران باقیمانده را اضافه میکنیم و سپس دوباره هم می زنیم تا مانند تصویر زیر شود.
ته چین مرغ
مرحله پنجم
سپس برنج کته شده را درون ظرف تخم مرغ ها می ریزیم و مقداری هم می زنیم.در این مرحله مایه ته چین آماده است.
ته چین مرغ و بادمجان شیرازی
مرحله آخر
بعد از اینکه مواد ته چین آماده شد شما می توانید به 2 روش ته چین مرغ و بادمجان را تهیه کنید.
روش اول :
آسان ترین روش تهیه ته چین بدین گونه است که بعد از آماده شدن مواد ته چین، یک ظرف مناسب انتخاب کنید و مقداری کره درون آن بریزید و با قلمو یا هر ابزاری کره را به تمام سطح ظرف پخش کنید.سپس نصفی از مایه ته چین را درون ظرف بریزید و سپس با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و بعد از آن سطح مایه را با بادمجان های سرخ شده می پوشانیم و سپس مرغ های ریش ریش شده را روی بادمجان ها می ریزیم و بعد زرشک ها را می ریزیم و در آخر مایه ته چین باقیمانده را اضافه میکنیم.
ته چین مرغ و بادمجان مجلسی
ظرف مورد نظر را روی شعله با دمای متوسط قرار می دهیم تا پخته شود.
ته چین مرغ و بادمجان ساده
روش دوم :
مواد ته چین را درون ظرف مناسب بریزد و روی آن را فویل بکشید و چند عدد حفره روی آن ایجاد کنید و درون فر با دمای 170 درجه قرار دهید و بعد از 30الی 45 دقیقه ته چین شما آماده است و در صورتی که تمایل داشتید روی ته چین هم طلایی شود فویل را بردارید و به مدت چند دقیقه گریل بالای فر را روشن کنید تا روی ته چین نیز طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ و بادمجان
ته چین مرغ و بادمجان جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته چین مرغ و بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ته چین یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در سرتاسر کشور با روش های های مختلفی تهیه میشود و در این میان شیرازی ها ته چین مرغ و بادمجان را به خوبی درست می کنند پس با نمناک همراه باشید تا دستور پخت ته چین شیرازی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان شیرازی:
ته چین مرغ و بادمجان
بادمجان 3 عدد
سـ*ـینه مرغ 1 عدد
برنج 3 پیمانه
ماست شیرین پرچرب 1 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره 3 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان :
در این دستور تهیه مقدار تخم مرغ و ماست طوری در نظر گرفته شده تا ته چین نرم شود ولی اگر شما ته چین سفت دوست دارید یک عدد تخم مرغ و مقداری ماست آن را کم کنید.
مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه )
سـ*ـینه مرغ را به همراه یک پیاز و مقداری نمک بپزید و سپس سـ*ـینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید (اندازه تیکه های مرغ سلیقه ای است).
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و 30 دقیقه در ظرف آب نمک نگهداری کنید و سپس آبکش کنید و خشک کنید و کنار بگذارید.
برنج را کته کنید تا طعم و عطر برنج درون برنج بماند البته در صورت تمایل می توانید آن را آبکش هم کنید.
زرشک را به خوبی پاک کنید و سپس آن را درون ظرف آب قرار دهید تا خیس بخورد و تمام مواد اضافی خود را رها کند و سپس زرشک را آبکش کنید و در آخر کنار بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم
مقداری روغن درون تابه ای بریزید و سپس روی شعله قرار دهید و بعد از اینکه به خوبی گرم شد بادمجان های خرد شده را درون تابه قرار دهید تا سرخ شود.بعد از اینکه تمام بادمجان ها سرخ شد آنها را کنار بگذارید.
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
نکته 1:بادمجان ها را با شعله زیاد سرخ کنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.
نکته 2:بادمجان ها را به خوبی خشک کنید تا موقع سرخ کردن روغن را پراکنده نکند.
مرحله سوم
در این مرحله زرشک های پاک شده را درون تابه ای می ریزیم و مقداری زعفران دم کرده اضافه میکنیم و سپس 1 قاشق غذاخوری شکر را اضافه میکنیم.سپس روی شعله قرار می دهیم تا شکر در زعفران دم کرده حل شود وقتی این کار انجام شد، 1 قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم و هم می زنیم تا زرشک به مانند تصویر زیر شود.
ته چین مرغ شیرازی
مرحله چهارم
4 عدد تخم مرغ رادرون ظرف مناسب میشکنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لـ*ـختگی در بیاید و کاملا آبکی شود.بعداز اینکه تخم مرغ ها به خوبی زده شده یک لیوان ماست را اضافه میکنیم و دوباره هم می زنیم و سپس یک قاشق کره و زعفران باقیمانده را اضافه میکنیم و سپس دوباره هم می زنیم تا مانند تصویر زیر شود.
ته چین مرغ
مرحله پنجم
سپس برنج کته شده را درون ظرف تخم مرغ ها می ریزیم و مقداری هم می زنیم.در این مرحله مایه ته چین آماده است.
ته چین مرغ و بادمجان شیرازی
مرحله آخر
بعد از اینکه مواد ته چین آماده شد شما می توانید به 2 روش ته چین مرغ و بادمجان را تهیه کنید.
روش اول :
آسان ترین روش تهیه ته چین بدین گونه است که بعد از آماده شدن مواد ته چین، یک ظرف مناسب انتخاب کنید و مقداری کره درون آن بریزید و با قلمو یا هر ابزاری کره را به تمام سطح ظرف پخش کنید.سپس نصفی از مایه ته چین را درون ظرف بریزید و سپس با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و بعد از آن سطح مایه را با بادمجان های سرخ شده می پوشانیم و سپس مرغ های ریش ریش شده را روی بادمجان ها می ریزیم و بعد زرشک ها را می ریزیم و در آخر مایه ته چین باقیمانده را اضافه میکنیم.
ته چین مرغ و بادمجان مجلسی
ظرف مورد نظر را روی شعله با دمای متوسط قرار می دهیم تا پخته شود.
ته چین مرغ و بادمجان ساده
روش دوم :
مواد ته چین را درون ظرف مناسب بریزد و روی آن را فویل بکشید و چند عدد حفره روی آن ایجاد کنید و درون فر با دمای 170 درجه قرار دهید و بعد از 30الی 45 دقیقه ته چین شما آماده است و در صورتی که تمایل داشتید روی ته چین هم طلایی شود فویل را بردارید و به مدت چند دقیقه گریل بالای فر را روشن کنید تا روی ته چین نیز طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ و بادمجان
ته چین مرغ و بادمجان جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته چین مرغ و بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com