- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسمه تعالی
"خواص اسفناج|حفظ سلامتی"
منبع:دکتر سلام
"خواص اسفناج|حفظ سلامتی"
منبع:دکتر سلام
از بین تمام سبزیجات برگ دار اسفناج یکی از همه کاره ترین و مغذی ترین سبزی ها محسوب می شود. اسفناج را می توان به یک اسموتی جذاب تبدیل کرد یا با آن یک سالاد خوشمزه درست کنیم حتی در کنار بخارپز کردن و سرخ کردن می توان آن را به کیک و شیرینی ها هم اضافه کرد. اسفناج فواید زیادی برای سلامتی دارد و به راحتی می توان آن را در وعده های غذایی خود گنجاند. در اینجا مزایای مصرف بیشتر این گیاه با قدرت محافظت و روش های ساده برای ترکیب آن در وعده های غذایی و میان وعده ها آورده شده است.
اسفناج غنی از مواد مغذی است
به گزارش هلث، سه فنجان اسفناج خام20 کالری، 2 گرم پروتئین و 3 گرم کربوهیدرات با 2 گرم فیبر (بنابراین 1 گرم کربوهیدرات خالص) تامین می کند. اگرچه کالری کمی دارد، اما سرشار از مواد مغذی است. یک بخش سه فنجانی بیش از 300 درصد نیاز روزانه به ویتامین K حامی استخوان را تامین می کند. همچنین بیش از 160 درصد از هدف روزانه ویتامین A و حدود 40 درصد ویتامین C را تامین می کند که با پشتیبانی از عملکرد سیستم ایمنی بدن باعث سلامت پوست هم می شوند.
اسفناج همچنین حاوی 45 درصد نیاز روزانه به فولات (ویتامین محلول در آب) که به تشکیل گلبول های قرمز و دی ان ای کمک می کند، است. به علاوه 15 درصد از هدف روزانه را برای آهن و منیزیم و 10 درصد برای پتاسیم و 6 درصد برای کلسیم همراه با مقادیر کمتری از ویتامین های دیگر B تامین می کند.
اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان است
اسفناج علاوه بر بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی آنتی اکسیدان های متصل به ضد التهاب و محافظت از بیماری ها را فراهم می کند از جمله اینها می توان به كامپفرول، فلاوونوییدی اشاره كرد كه خطر سرطان را كاهش می دهد و همچنین روند رشد و گسترش آن را كند می كند. یکی دیگر از آن کوئرستین که به اثرات محافظتی احتمالی بر حافظه و همچنین بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.
اسفناج یک غذای کاربردی است
محققان اثرات محافظتی اسفناج را بر اساس فعالیت مواد شیمیایی و ترکیبات فعال زیستی آن خلاصه می کنند. آنها بیان می کنند این مواد مشتق از اسفناج می توانند استرس اکسیداتیو، آسیب دی ان ای و بیماری ها را کاهش دهند. همچنین می توانند بر بیان ژن های درگیر در متابولیسم و التهاب تاثیر مثبت بگذارند. علاوه بر این باعث ترشح هورمون های سیری می شوند که می تواند احساس سیری و رضایت بیشتری در شما ایجاد کند.
به همین دلایل محققان نتیجه گرفتند خوردن بیشتر اسفناج ممکن است به جلوگیری از بیماری های قلبی، سرطان، دیابت نوع 2 و چاقی کمک کند.
اسفناج از سلامت مغز پشتیبانی می کند
اثرات ضد التهابی اسفناج آن را به عنوان عنصری مفید برای محافظت از مغز به ویژه با افزایش سن تبدیل می کند. در یک مطالعه، محققان الگوهای غذایی و توانایی های شناختی بیش از 950 فرد مسن را برای مدت پنج سال رصد کردند. آنها در بین افرادی که مقادیر بیشتری سبزیجات برگ سبز مصرف کرده اند، کاهش قابل توجهی در میزان کاهش شناخت داشته اند. داده ها نشان داد افرادی که روزانه یک تا دو وعده سبزیجات برگ دار مصرف می کنند، توانایی های شناختی آنها در مقایسه با افرادی که سبزی های برگ دار سبز مصرف نمی کردند بیشتر بوده است.
خواص اسفناج | حفظ سلامتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com