- عضویت
- 24/7/18
- ارسال ها
- 1,239
- امتیاز واکنش
- 26,385
- امتیاز
- 373
- زمان حضور
- 16 روز 13 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه لپه قرمه:
طرز تهیه لپه قرمه :
لپه را بشویید و چند ساعت در آب خیس کنید.و در این فاصله چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس آن را با کمی آب و نمک بپزید.
سـ*ـینه مرغ را خرد کنید و یا از گوشت خرد شده خورشتی استفاده کنید. فقط دقت کنید زمان پخت مرغ با گوشت متفاوت تر است و مرغ زودتر پخته میشود.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد پیازها را داخلش بریزید و تفت دهید. پیازها که نیمه سرخ شدند مرغ های خرد شده را داخل پیاز بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.
در حین تفت مرغ نمک و فلفل و زرد چوبه را هم به آن اضافه کنید.بعد قرمه سبزی سرخ شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس داخل قابلمه 3 لیوان آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ ها خوب بپزند.بعد از پخت مرغ ، لپه را اضافه کنید و در نیم ساعت آخر غوره و آبغوره را به خورش اضافه کنید . وقتی خورش جا افتاد و آماده شد آن را از روی حرارت بر دارید.
اگر دوست داشتید میتوانید در این خورش از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید و هنگام سرخ کردن پیاز، یک قاشق رب هم سرخ کنید و غذایتان را خوشرنگ تر کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش قرمه لپه
خورش قرمه لپه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش قرمه لپه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- سـ*ـینه مرغ یا گوشت:400 گرم
- لپه :نصف پیمانه
- پیاز خلالی شده :1 عدد
- آبغوره نصف :پیمانه
- غوره :نصف پیمانه
- سبزی قرمه و سرخ شده :200 گرم
- روغن:به میزان لازم
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه لپه قرمه :
لپه را بشویید و چند ساعت در آب خیس کنید.و در این فاصله چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس آن را با کمی آب و نمک بپزید.
سـ*ـینه مرغ را خرد کنید و یا از گوشت خرد شده خورشتی استفاده کنید. فقط دقت کنید زمان پخت مرغ با گوشت متفاوت تر است و مرغ زودتر پخته میشود.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد پیازها را داخلش بریزید و تفت دهید. پیازها که نیمه سرخ شدند مرغ های خرد شده را داخل پیاز بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.
در حین تفت مرغ نمک و فلفل و زرد چوبه را هم به آن اضافه کنید.بعد قرمه سبزی سرخ شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس داخل قابلمه 3 لیوان آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ ها خوب بپزند.بعد از پخت مرغ ، لپه را اضافه کنید و در نیم ساعت آخر غوره و آبغوره را به خورش اضافه کنید . وقتی خورش جا افتاد و آماده شد آن را از روی حرارت بر دارید.
اگر دوست داشتید میتوانید در این خورش از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید و هنگام سرخ کردن پیاز، یک قاشق رب هم سرخ کنید و غذایتان را خوشرنگ تر کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش قرمه لپه
خورش قرمه لپه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش قرمه لپه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز پخت لپه قرمه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com