- عضویت
- 24/7/18
- ارسال ها
- 1,239
- امتیاز واکنش
- 26,385
- امتیاز
- 373
- زمان حضور
- 16 روز 13 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای خورش ساق
طرز تهیه خورش ساق
لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب ولرم خیس کنید .
سپس آن را آبکش کنید و به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .
بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا لپه ها بپزد.
اسفناج های خرد شده را در مقداری کره تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید.
دقت کنید اسفناج ها را زیاد تفت ندهید که تغییر رنگ دهد .
تابه ای دیگر را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود .
سپس نیمی از زردچوبه را داخل تابه تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن زرد چوبه ،گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را هم با فشار دست گرفتید ،
بقیه زرد چوبه ، مقداری نمک و فلفل و همچنین دارچین مخلوط کنید و با دست ورز دهید و به صورت کوفته های ریز قلقلی در بیاورید.
در ظرفی نیمی از آرد برنج گفته شده را بریزید و کوفته ها را در آن بـ*ـغلطانید .
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد کوفته ها را سرخ کنید.
کوفته ها را در 40 دقیقه آخر پخت لپه به همراه نمک ، فلفل و آبغوره اضافه کنید
و بقیه آرد برنج را هم با یک چهارم پیمانه آب حل کنید و 20 دقیقه بعد از پخت کوفته ها به لپه اضافه کنید تا خورش لعاب بیندازد و کاملا جا بیفتد.
خورشت ساق را در کنار برنج سرو کنید .
نکته:
دقت کنید اسفناج را در کره زیاد تفت ندهید؛ زیرا تغییررنگ می دهد.
نکات تکمیلی در مورد خورش ساق
خورش ساق جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش ساق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- لپه:نصف پیمانه (75 گرم)
- زردچوبه (پودرشده) :یک قاشق سوپ خوری
- روغن مایع (مخصوص سرخ کردن):به مقدار لازم
- اسفناج (پاک و خردشده):700 گرم
- کره:به مقدار لازم
- گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله):250 گرم
- پیاز (رنده شده) :یک عدد
- دارچین (پودرشده):نصف قاشق چای خوری
- نمک:به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده):به مقدار لازم
- آرد برنج (الک شده):2 قاشق سوپ خوری
- آب غوره :نصف پیمانه (80 میلی لیتر)
طرز تهیه خورش ساق
لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب ولرم خیس کنید .
سپس آن را آبکش کنید و به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .
بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا لپه ها بپزد.
اسفناج های خرد شده را در مقداری کره تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید.
دقت کنید اسفناج ها را زیاد تفت ندهید که تغییر رنگ دهد .
تابه ای دیگر را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود .
سپس نیمی از زردچوبه را داخل تابه تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن زرد چوبه ،گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را هم با فشار دست گرفتید ،
بقیه زرد چوبه ، مقداری نمک و فلفل و همچنین دارچین مخلوط کنید و با دست ورز دهید و به صورت کوفته های ریز قلقلی در بیاورید.
در ظرفی نیمی از آرد برنج گفته شده را بریزید و کوفته ها را در آن بـ*ـغلطانید .
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد کوفته ها را سرخ کنید.
کوفته ها را در 40 دقیقه آخر پخت لپه به همراه نمک ، فلفل و آبغوره اضافه کنید
و بقیه آرد برنج را هم با یک چهارم پیمانه آب حل کنید و 20 دقیقه بعد از پخت کوفته ها به لپه اضافه کنید تا خورش لعاب بیندازد و کاملا جا بیفتد.
خورشت ساق را در کنار برنج سرو کنید .
نکته:
دقت کنید اسفناج را در کره زیاد تفت ندهید؛ زیرا تغییررنگ می دهد.
نکات تکمیلی در مورد خورش ساق
خورش ساق جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش ساق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
دستور پخت خورش ساق
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com