خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

SheRviN DoKhT

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
  
عضویت
24/7/18
ارسال ها
1,239
امتیاز واکنش
26,385
امتیاز
373
زمان حضور
16 روز 13 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای خورش ساق



  • لپه:نصف پیمانه (75 گرم)
  • زردچوبه (پودرشده) :یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع (مخصوص سرخ کردن):به مقدار لازم
  • اسفناج (پاک و خردشده):700 گرم
  • کره:به مقدار لازم
  • گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله):250 گرم
  • پیاز (رنده شده) :یک عدد
  • دارچین (پودرشده):نصف قاشق چای خوری
  • نمک:به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده):به مقدار لازم
  • آرد برنج (الک شده):2 قاشق سوپ خوری
  • آب غوره :نصف پیمانه (80 میلی لیتر)





طرز تهیه خورش ساق



لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب ولرم خیس کنید .

سپس آن را آبکش کنید و به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .

بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا لپه ها بپزد.

اسفناج های خرد شده را در مقداری کره تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید.

دقت کنید اسفناج ها را زیاد تفت ندهید که تغییر رنگ دهد .

تابه ای دیگر را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود .

سپس نیمی از زردچوبه را داخل تابه تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن زرد چوبه ،گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را هم با فشار دست گرفتید ،

بقیه زرد چوبه ، مقداری نمک و فلفل و همچنین دارچین مخلوط کنید و با دست ورز دهید و به صورت کوفته های ریز قلقلی در بیاورید.

در ظرفی نیمی از آرد برنج گفته شده را بریزید و کوفته ها را در آن بـ*ـغلطانید .

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد کوفته ها را سرخ کنید.

کوفته ها را در 40 دقیقه آخر پخت لپه به همراه نمک ، فلفل و آبغوره اضافه کنید

و بقیه آرد برنج را هم با یک چهارم پیمانه آب حل کنید و 20 دقیقه بعد از پخت کوفته ها به لپه اضافه کنید تا خورش لعاب بیندازد و کاملا جا بیفتد.

خورشت ساق را در کنار برنج سرو کنید .



نکته:

دقت کنید اسفناج را در کره زیاد تفت ندهید؛ زیرا تغییررنگ می دهد.


نکات تکمیلی در مورد خورش ساق



خورش ساق جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش ساق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .





دستور پخت خورش ساق

 
  • تشکر
Reactions: Kallinu
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا