خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

SheRviN DoKhT

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
  
عضویت
24/7/18
ارسال ها
1,239
امتیاز واکنش
26,385
امتیاز
373
زمان حضور
16 روز 13 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع

  • لبو پخته و رنده شده :500 گرم
  • دانه انار:1 کیلوگرم
  • آب انار:1 لیتر
  • سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور :1 لیوان
  • پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری
  • پودر گشنیز :2 قاشق غداخوری
  • سیاه دانه:2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری
  • نمک:به مقدار لازم






نحوه تهیه ترشی انار

طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید.

انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.

در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد .

دانه های انار مزه دار شده و لبوی پخته و رنده شده را داخل سرکه در حال جوش بریزید و برای دو دقیقه اجازه دهید قل بخورد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد.

بعد از ابنکه مخلوط بالا کاملا خنک شد پودر گشنیز ، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا برسد و جا بیافتد.




طرز تهیه ترشی انار

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼، Kallinu و Ghazaleh.A
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا