خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000

امتیاز واکنش
13,898
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در توئیتر خود رسما از یک مدرک تقلب در انتخابات رونمایی کرد.

ترامپ: پیروز خواهیم شد

رئیس‌جمهور آمریکا در پیام توییتری تازه در رد پذیرش شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد، صدها هزار رای به صورت غیر قانونی شمارش شدند. ما پیروز خواهیم شد.

او نوشت: «همه دارند سوال می‌کنند که چرا نظرسنجی‌های اخیر درباره انتخابات ریاست جمهوری درباره من اینقدر نادرست بودند. خوب به خاطر اینکه این نظرسنجی‌ها جعلی هستند درست مثل رسانه‌های دست و پا چلفتی جریان اصلی». «من خوشحالم که حمایت کامل خودم از رانا مک دنیل به منظور ادامه ریاست او بر کمیته ملی حزب جمهوری‌خواه اعلام کنم. ما با ۷۲ میلیون رای، از هر رئیس‌جمهور مستقر دیگری در تاریخ آمریکا بیشتر رای کسب کردیم و ما پیروز خواهیم شد».

رئیس‌جمهور آمریکا در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «هیچ کس نمی‌خواهد گزارش دهد که پنسیلوانیا و میشیگان اجازه ندادند ناظران انتخاباتی ما و یا ناظران رای گیری (روند انتخابات و شمارش) را ببینند و نظارت کنند. این موضوع مسبب صدها هزار رایی است که نباید اجازه شمارش به آنها داده می شد در نتیجه من به راحتی هر دوی این ایالت‌ها را پیروز می‌شوم. اینها را گزارش بدهید».

وی ساعتی بعد از این توییت‌ها دوباره نوشت: «حالا (من در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) ۷۳ میلیون رای قانونی دارم».

با گذشت هشت روز از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بحران بر سر نتیجه این انتخابات همچنان ادامه دارد.

ویدیو

پیام مهم «جو بایدن» به مردم آمریکا در واکنش به امتناع ترامپ از انتقال قدرت

با ادامه‌دار شدن اتهام‌زنی‌های دونالد ترامپ در خصوص نتایج انتخابات امریکا و امتناع او از پذیرفتن شکست و انتقال قدرت، جو بایدن لازم دید پیام مهمی را به گوش مردم ایالات متحده برساند.

ویدیو

منبع: برترین ها

ترامپ از یک مدرک تقلب در انتخابات رونمایی کرد

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا