- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
جو بایدن نامزد دموکراتها در یک سخنرانی در ایالت دِلاوِر اعلام کرد که «واضح» که او ۲۷۰ رای الکترال مورد نیاز برای رسیدن به مقام ریاست جمهوری را به دست خواهد آورد.
وی افزود: «من اینجا نیستم تا اعلام کنم که ما برنده شدیم، من اینجا هستم تا گزارش دهم وقتی شمارش آرا تمام شد، ما برنده خواهیم شد.»
وی تاکید کرد که «پس از یک شب طولانی شمارش مشخص است ما به اندازه کافی رای ایالتها را کسب کردیم تا به ۲۷۰ رای الکترال برسیم.»
وی در ابتدای سخنان خود شهروندان آمریکایی را خطاب قرار داد و گفت: «دیروز بار دیگر ثابت کردید که دموکراسی ضربان قلب این ملت است.»
وی افزود: «من اینجا نیستم تا اعلام کنم که ما برنده شدیم، من اینجا هستم تا گزارش دهم وقتی شمارش آرا تمام شد، ما برنده خواهیم شد.»
وی تاکید کرد که «پس از یک شب طولانی شمارش مشخص است ما به اندازه کافی رای ایالتها را کسب کردیم تا به ۲۷۰ رای الکترال برسیم.»
وی در ابتدای سخنان خود شهروندان آمریکایی را خطاب قرار داد و گفت: «دیروز بار دیگر ثابت کردید که دموکراسی ضربان قلب این ملت است.»
جو بایدن: پس از شمارش آرا، ما پیروز خواهیم شد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com