خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه رولت الویه با ریلیف مت

الویه یکی از آسان ترین و رایج ترین غذاهایی است که در اغلب مهمانی ها به عنوان فینگر فود یا غذای اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. سالاد الویه به روش های مختلف درست می شود و انتخاب مواد اولیه ی آن تا حدودی سلیقه ای است. همچنین این غذا مورد پسند همه بوده و مورد استقبال اغلب افراد قرار می گیرد. طرز تهیه رولت الویه با ریلیف مت بسیار آسان است. برای درست کردن رولت الویه با استفاده از ریلیف مت علاوه بر مواد سالاد الویه که قطعا همه ی شما درست کردن آن را بلد هستید، به نان رولت نیز نیاز دارید تا الویه را به عنوان ماده ی میانی داخل آن قرار داده و رول کنید. ابتدا مواد اولیه نان رولت و روش درست کردن آن را در ۲ روش به شما آموزش می دهیم و سپس به طریقه ی رول کردن الویه داخل آن با استفاده از قالب سیلیکونی ریلیف مت می پردازیم.

مواد اولیه برای درست کردن نان رولت ۲ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه آرد سفید، ۱ پیمانه شیر، چند قطره زعفران دم کرده یا رنگ خوراکی، مقدار کمی نمک می باشد.

برای تهیه خمیر نان رولت الویه ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف می شکنیم. تخم مرغ ها را با چنگال یا همزن دستی در حدی می زنیم که فقط یک دست شوند. برای این کار به همزن برقی نیاز ندارید. چون اگر با همزن برقی بیش از حد بزنید خمیر رولت داخل فر پف می کند در حالی که نان رولت نیازی به پف کردن ندارد. سپس شیر، نمک و زعفران یا رنگ خوراکی را به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس آرد را به مایع اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله های آرد کاملا در مایع حل شوند و مایعی یک دست حاصل شود.

روشی دیگر نیز برای تهیه مایع خمیر نان الویه وجود دارد؛ بدین صورت که زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و هر یک را در ظرفی جداگانه می زنیم. نمک را به زرده اضافه می کنیم و آن قدر می زنیم تا کشدار شود. سپس آب جوش را به آن اضافه می کنیم و به مدت حدود ۲ دقیقه هم می زنیم. در ظرف دیگر سفیده ها را آن قدر می زنیم تا پف کنند، فرم بگیرند و وقتی ظرف را بر می گردانیم سفیده های زده شده نریزند. سپس سفیده های زده شده را با استفاده از لیسک به زرده اضافه می کنیم، آرد را نیز به مواد می افزاییم و به صورت دورانی هم می زنیم تا مایعی یک دست به دست آید. نیازی به هم زدن بیش از حد مواد نیست. روغن مایع و رنگ خوراکی (یا زعفران) را نیز به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

صفحه سیلیکونی ریلیف مت را با استفاده از قلمو با روغن کاملا چرب می کنیم تا حفره ها و درزهای آن کاملا چرب شوند. سپس مواد را روی قالب ریلیف مت می ریزیم و با کمک کاردک و یا پالت مواد را در همه ی قسمت ها پخش می کنیم تا مقدار اضافی آن نیز جمع شود. یادتان باشد که قبل از ریختن مواد روی قالب، قالب را داخل سینی فر قرار دهید تا مواد از قالب بیرون نریزد.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. و قالب را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه با انگشت روی خمیر را لمس کنید اگر نچسبید و پخته شده بود آن را از فر درآورید. بعد از خنک شدن قالب نان پخته شده را از داخل قالب درآورید به صورتی که سطح صاف آن رو باشد و سطح طرح دار آن زیر.

مواد الویه: ۲ عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده، نصف پیمانه سـ*ـینه ی مرغ پخته شده و ریش ریش شده، ۱/۳ پیمانه سبزیجات پخته شده (نخود فرنگی، هویج و ذرت)، ۲ عدد تخم مرغ آب پز شده، نصف پیمانه سس مایونز، خیارشور، نمک و فلفل به میزان لازم.

مواد اولیه را آماده کرده و بعد از ۶ دقیقه از خنک شدن نان، داخل نان پخته شده بریزید و با استفاده از پالت مواد الویه را روی تمام سطح نان پخش کنید. دقت کنید که حجم مواد الویه روی نان رولت نباید زیاد باشد. چون هنگام رول کردن زیبایی خود را از دست می دهد. سپس نان را رول کرده، چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و بعد برش می زنیم.



رولت الویه با قالب ریلیف مت






بهترین انجمن رمان‌نویسی
منبع دانلود کتاب


طرز تهیه رولت الویه با ریلیف مت

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا