خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع

هر چقدر هم عاشق برنج و خورش‌های مختلف باشیم، ممکن است گاهی خسته شویم و هـ*ـوس غذاهای به اصطلاح خودمان "نانی" را بکنیم. این بار قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا و حتی غذای کامل در سایز‌ها و طعم های مختلف تهیه می شود.



مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ :



خمیر یوفکا۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
سیب زمینی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ماست۱ فنجان
شیر کم چرب۱ فنجان
پنیر پیتزا۶ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
کنجدبه میزان لازم




طرز تهیه بورک گوشت و قارچ :

ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری نمک و زردچوبه سرخ کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ شود. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه کرده سپس رب گوجه را اضافه کنید.



در نهایت سیب زمینی ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود.

یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ فنجان ماست و ۱ فنجان شیر و ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.

حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده کرده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک شده و ترک می خورد.



با قلم موی آشپزی، مقداری از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. مقداری مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.


کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که می پیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.


وقتی تمام بورک ها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورک ها بمالید.


در آخر مقداری کنجد روی بورک ها بریزید و آن ها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از حدود ۲۰ دقیقه بورک ها آماده اند. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.




بهترین انجمن رمان‌نویسی
منبع دانلود کتاب


طرز پخت بورک گوشت و قارچ

 
  • تشکر
Reactions: Ghazaleh.A
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا