خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,625
امتیاز
473
سن
24
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
دمپختک یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش به سمت ایام قدیم خواهد کشاند.
مواد لازم برای دمپختک باقالی

  • برنج 400 گرم
  • زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری
  • باقالا زرد خشک 2 پیمانه
  • پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
  • کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه


طرز تهیه دمپختک باقالی
ابتدا برنج ها را کمی شسته و میگذاریم در آب بمانند، باقالاها را با مقدار کمی روغن و زردچوبه میگذاریم کمی تفت بخورد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و می گذاریم کمی بپزد، پیاز های خرد شده را جداگانه با مقداری نمک سرخ میکنیم، برنج را در قابلمه باقلا ریخته و کره و روغن را اضافه میکنیم و میگذاریم دم بکشد و سپس با پیاز سرخ شده آن را سرو میکنیم
نکات تکمیلی در مورد دمپختک باقالی
دمپختک باقالی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
دمپختک باقالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


دستور پخت دمپختک باقالی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا