خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,226
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه ماقوت زعفرانی

  • سه قاشق غذاخوری نشاسته
  • پنج قاشق غذاخوری شکر سفید
  • نصف استکان گلاب
  • دو لیوان آب
  • دو قاشق غذاخوری زعفران
  • خلال بادام جهت تزئین و به مقدار لازم
  • خلال پسته جهت تزئین و به میزان لازم

اکنون مراحل گام به گام تهیه ماقوت زعفرانی را توضیح می دهیم.


مرحله ۱:

شکر و نشاسته و آب را در یک ظرف ریخته و آرام آرام با قاشق یا همزن برقی یا دستی هم می زنیم. با هم زن برقی این کار سریع تر انجام می شود. این کار را تا زمانی ادامه می دهیم که نشاسته و شکر در آب به خوبی حل شود.


مرحله ۲:
این ترکیبات را بر روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم. باید آن را به طور مداوم هم بزنیم تا ته نگیرد و به غلظت کافی برسد. برای پختن نشاسته حتما باید حرارت کم باشد و در حین پخت به طور دائم هم زده شود، در غیر این صورت به شکل بدی خامی آن را حس خواهید کرد. برای تهیه یک ماقوت خوشمزه باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید تا نتیجه کارتان ایده آل شود. پس از اینکه به غلظت مطلوب رسید، زعفران و گلاب را به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله ۳:
به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت صبر می کنیم تا ماقوت به غلظت مناسب برسد. لازم به ذکر است که در تمام این مدت باید به خوبی آن را هم بزنید. دسر را از روی شعله گاز برداشته و در یک ظرف مناسب بریزید و آن را به بهترین شکل تزئین کنید. می توانید برای تزئین این دسر خوشمزه از خلال بادام و پسته استفاده کنید.


ماقوت زعفرانی یک دسر خوشمزه و از غذاهای شهر یزد است. طرز تهیه آن بسیار ساده است و تنها نیاز به کمی صبر و حوصله دارد. امیدوارم از طرز تهیه این دسر خوشمزه لـ*ـذت برده باشید و آن را تهیه کرده و همراه با خانواده گرامی میل کنید.





انجمن رمان نویسی
دانلود رمان


طرز تهیه ماقوت زعفرانی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا