- عضویت
- 16/7/20
- ارسال ها
- 2,693
- امتیاز واکنش
- 9,215
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- گلنمکستان
- زمان حضور
- 63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه انواع غذا با بادمجان
دستورپخت های آسان با بادمجان: بادمجان یکی از بهترین نوع سبزیجات است، این گیاه خوراکی کاربری چند منظوره دارد و می توان غذاهای مختلف و خوشمزه ای با آن تهیه کرد. این غذاها می توانند با بادمجان کبابی یا سرخ شده تهیه شود (غذایی مثل پارمیزان بادمجان یا رولاتینی بادمجان) و بهترین حالت های آن به شکل کبابی، خورشتی یا سرخ کرده در راتاتویی، بابا غانوش و موارد دیگر است.
بادمجان به عنوان جایگزینی برای گوشت نیز به کار می رود. یکی از محبوب ترین انواع بادمجان ها که شباهت زیادی به کدوی گلابی شکل کشیده دارد، دارای پوستی براق و به رنگ بنفش تیره است. گوشت داخل آن به رنگ بژ و دارای بافت اسفنجی با دانه ها است.
ویژگی های بادمجان مناسب
بادمجان هایی را انتخاب کنید که پوستی محکم، صاف و براق داشته باشد و نسبت به اندازه آن سنگین به نظر برسد. بادمجان خوب باید فاقد تغییر رنگ، برآمدگی و ضرب خوردگی باشد که نشان دهنده آسیب به سبزیجات است و می تواند باعث شود به زودی پوسیده شوند. بادمجان ها در اندازه ها و رنگ های زیادی، از جمله بنفش، سبز، نارنجی و زرد وجود دارند. گرچه آنها در تمام طول سال در دسترس هستند اما در تابستان به شکل گسترده ای یافت می شوند.
خواص بادمجان
بادمجان دارای بسیاری ویتامین و مواد معدنی از جمله فیبر، ویتامین B، مس، ویتامین K و فولات است، به علاوه این گیاه خوراکی حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان های زیادی است. اگر درست عمل کنید، آماده کردن و بهره بردن از این نعمت الهی آسان است. دستور العمل های پیشنهادی ما را امتحان کنید تا بدون صرف زمان زیاد غذایی خوشمزه تهیه کنید.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
دستورپخت های آسان با بادمجان: بادمجان یکی از بهترین نوع سبزیجات است، این گیاه خوراکی کاربری چند منظوره دارد و می توان غذاهای مختلف و خوشمزه ای با آن تهیه کرد. این غذاها می توانند با بادمجان کبابی یا سرخ شده تهیه شود (غذایی مثل پارمیزان بادمجان یا رولاتینی بادمجان) و بهترین حالت های آن به شکل کبابی، خورشتی یا سرخ کرده در راتاتویی، بابا غانوش و موارد دیگر است.
بادمجان به عنوان جایگزینی برای گوشت نیز به کار می رود. یکی از محبوب ترین انواع بادمجان ها که شباهت زیادی به کدوی گلابی شکل کشیده دارد، دارای پوستی براق و به رنگ بنفش تیره است. گوشت داخل آن به رنگ بژ و دارای بافت اسفنجی با دانه ها است.
ویژگی های بادمجان مناسب
بادمجان هایی را انتخاب کنید که پوستی محکم، صاف و براق داشته باشد و نسبت به اندازه آن سنگین به نظر برسد. بادمجان خوب باید فاقد تغییر رنگ، برآمدگی و ضرب خوردگی باشد که نشان دهنده آسیب به سبزیجات است و می تواند باعث شود به زودی پوسیده شوند. بادمجان ها در اندازه ها و رنگ های زیادی، از جمله بنفش، سبز، نارنجی و زرد وجود دارند. گرچه آنها در تمام طول سال در دسترس هستند اما در تابستان به شکل گسترده ای یافت می شوند.
خواص بادمجان
بادمجان دارای بسیاری ویتامین و مواد معدنی از جمله فیبر، ویتامین B، مس، ویتامین K و فولات است، به علاوه این گیاه خوراکی حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان های زیادی است. اگر درست عمل کنید، آماده کردن و بهره بردن از این نعمت الهی آسان است. دستور العمل های پیشنهادی ما را امتحان کنید تا بدون صرف زمان زیاد غذایی خوشمزه تهیه کنید.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
طرز تهیه انواع غذاها با بادمجان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: