خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای باسلوق ژله ای
  • ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
  • شکر:یک پیمانه
  • نشاسته:نصف پیمانه
  • آب سرد:یک دوم پیمانه
  • گلاب:یک دوم پیمانه
  • آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن




طرز تهیه باسلوق ژله ای



ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.

قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید .

در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای 6 الی 7 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید.

قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بـ*ـغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.





نکته
شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.



نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله‌ ای



باسلوق ژله‌ ای جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
باسلوق ژله‌ ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



انجمن رمان نویسی
دانلود رمانمواد لازم برای باسلوق ژله ای

ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال شکر:یک پیمانه نشاسته:نصف پیمانه آب سرد:یک دوم پیمانه گلاب:یک دوم پیمانه آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن

طرز تهیه باسلوق ژله ای

ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.

قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید .

در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای 6 الی 7 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید.

قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بـ*ـغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.

نکته

شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله‌ ای

باسلوق ژله‌ ای جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
باسلوق ژله‌ ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


طرز تهیه باسلوق ژله‌ای

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا