- عضویت
- 3/10/19
- ارسال ها
- 1,158
- امتیاز واکنش
- 10,559
- امتیاز
- 323
- زمان حضور
- 73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه فینگر فود با سـ*ـینه مرغ با سس پنیر
تقریبا همیشه سـ*ـینه های مرغ در پخت وپز مورد استفاده قرار می گیرد. گوشتی مغذی است به همین دلیل ورزش کاران و افرادی که تلاش می کنند وزن خود را کاهش دهند آن را در رژیم غذایی خود استفاده می کنند . در این بخش از آشپزخونه نمناک می توانید یاد بگیرید چگونه مرغی خوش مزه با سس پنیر درست کنید.
مواد اولیه :
" مواد زیر برای سرو دو نفر کافی خواهد بود "
این دستورالعمل بسیار ساده است. اول، سـ*ـینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روغن زیتون را در تابه بزرگ با دمای بالا گرم کنید.
زمانی که روغن داغ شد ، تکه های مرغ را داخل ماهی تابه با حرارت بالا بریزید ، چون به حفظ رطوبت مرغ کمک می کند. پس از 3 دقیقه، زمانی که تکه های مرغ طلایی شد سـ*ـینه ها را از ماهی تابه بیرون آورید.
نحوه آمادگی سس :
تکه های مرغ احتمالا تمام روغن ماهی تابه را جذب خواهند کرد ، بنابراین کمی بیشتر روغن بریزید و روی حرارت کم بپزید. در حالی که روغن در حال گرم شدن است، پیاز و سیر را خرد کنید . پیاز را به تابه اضافه کنید و آن را 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم رها کنید تا زمانی که طلایی و کمی مات شود.
پس از آن، تکه های سیر را اضافه کرده و بگذارید چند ثانیه بپزید. مهم است همزمان آن را با پیاز اضافه نکنید، در غیر این صورت قبل از این که پیاز به درستی سرخ شود آن ها می سوزند وقتی سیر طلایی شد، خامه و پنیر، کمی نمک اضافه کنید.
حرارت را کم نگه دارید و همه چیز را به طور کامل تکان دهید تا پنیر ذوب شود تا زمانی که سس همگن با پیاز و سیر بدست بیاید. تفاوت در بافت بین پیاز و سیر سرخ شده ترد این غذا را واقعا جالب می کند. در نهایت، تکه های مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید تا پخت را در سس تمام کنند. حدود 5 دقیقه بپزید، سپس مخلوط آماده است تا سرو شود.
فینگرفود مرغ :
فینگر فود مرغ می تواند یک دستور غذای جایگزین باشد. در حقیقت، می تواند جایگزینی سرگرم کننده برای هر نوع دستورالعمل مرغ باشد.
مواد مورد نیاز :
سپس ، مخلوط را داخل کاسه ای جداگانه بریزید، تخم مرغ را اضافه کنید و آن ها را به خوبی بزنید. نوارهای مرغ را اضافه کنید وقتی خوب آغشته به مواد شد . سپس کاسه را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مخلوط خیس شود.
وقتی چند ساعت در یخچال بود، آن ها را از یخچال بیرون آورده و هر نوار را با دقت رول کنید . مقدار زیادی روغن را در تابه حرارت دهید، نوارها را اضافه کنید و آن ها را بپزید تا وقتی که آن ها از بیرون طلایی شوند و از داخل پخته شوند.
در نهایت، نوارها را روی یک کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود . به این ترتیب سرو آن با انگشتان بسیار آسان تر خواهد بود.
انجمن رمان نویسی
تقریبا همیشه سـ*ـینه های مرغ در پخت وپز مورد استفاده قرار می گیرد. گوشتی مغذی است به همین دلیل ورزش کاران و افرادی که تلاش می کنند وزن خود را کاهش دهند آن را در رژیم غذایی خود استفاده می کنند . در این بخش از آشپزخونه نمناک می توانید یاد بگیرید چگونه مرغی خوش مزه با سس پنیر درست کنید.
مواد اولیه :
" مواد زیر برای سرو دو نفر کافی خواهد بود "
- یک کارتن خامه ( 250 میلی لیتر )
- یک فنجان پنیر چدار ( 200 گرم ).
- 2 عدد سـ*ـینه مرغ ( 500 گرم ).
- روغن زیتون ( به طعم ).
- نمک و فلفل ( به طعم ).
- چهار حبه سیر ( 5 گرم ).
- 1 عدد پیاز ( 60 گرم ).
این دستورالعمل بسیار ساده است. اول، سـ*ـینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روغن زیتون را در تابه بزرگ با دمای بالا گرم کنید.
زمانی که روغن داغ شد ، تکه های مرغ را داخل ماهی تابه با حرارت بالا بریزید ، چون به حفظ رطوبت مرغ کمک می کند. پس از 3 دقیقه، زمانی که تکه های مرغ طلایی شد سـ*ـینه ها را از ماهی تابه بیرون آورید.
نحوه آمادگی سس :
تکه های مرغ احتمالا تمام روغن ماهی تابه را جذب خواهند کرد ، بنابراین کمی بیشتر روغن بریزید و روی حرارت کم بپزید. در حالی که روغن در حال گرم شدن است، پیاز و سیر را خرد کنید . پیاز را به تابه اضافه کنید و آن را 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم رها کنید تا زمانی که طلایی و کمی مات شود.
پس از آن، تکه های سیر را اضافه کرده و بگذارید چند ثانیه بپزید. مهم است همزمان آن را با پیاز اضافه نکنید، در غیر این صورت قبل از این که پیاز به درستی سرخ شود آن ها می سوزند وقتی سیر طلایی شد، خامه و پنیر، کمی نمک اضافه کنید.
حرارت را کم نگه دارید و همه چیز را به طور کامل تکان دهید تا پنیر ذوب شود تا زمانی که سس همگن با پیاز و سیر بدست بیاید. تفاوت در بافت بین پیاز و سیر سرخ شده ترد این غذا را واقعا جالب می کند. در نهایت، تکه های مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید تا پخت را در سس تمام کنند. حدود 5 دقیقه بپزید، سپس مخلوط آماده است تا سرو شود.
فینگرفود مرغ :
فینگر فود مرغ می تواند یک دستور غذای جایگزین باشد. در حقیقت، می تواند جایگزینی سرگرم کننده برای هر نوع دستورالعمل مرغ باشد.
مواد مورد نیاز :
- یک قاشق چای خوری جعفری خرد شده ( 5 گرم ).
- یک قاشق چای خوری پاپریکا ( 5 گرم ).
- یک فنجان پنیر رنده شده ( 300 گرم ).
- 2 عدد سـ*ـینه مرغ ( 500 گرم ).
- روغن زیتون ( برای طعم دار کردن ).
- نمک و فلفل ( برای طعم دار کردن ).
- دو حبه سیر ( 3 گرم ).
- 3 عدد تخم مرغ ( 180 گرم )
سپس ، مخلوط را داخل کاسه ای جداگانه بریزید، تخم مرغ را اضافه کنید و آن ها را به خوبی بزنید. نوارهای مرغ را اضافه کنید وقتی خوب آغشته به مواد شد . سپس کاسه را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مخلوط خیس شود.
وقتی چند ساعت در یخچال بود، آن ها را از یخچال بیرون آورده و هر نوار را با دقت رول کنید . مقدار زیادی روغن را در تابه حرارت دهید، نوارها را اضافه کنید و آن ها را بپزید تا وقتی که آن ها از بیرون طلایی شوند و از داخل پخته شوند.
در نهایت، نوارها را روی یک کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود . به این ترتیب سرو آن با انگشتان بسیار آسان تر خواهد بود.
طرز تهیه فینگر فود
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com