- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسمه تعالی
"آشنایی با بی خوابی های شبانه"
منبع:نمناک
"آشنایی با بی خوابی های شبانه"
منبع:نمناک
با انواع بی خوابی و علل و علائم هر کدام آشنا شوید
شاید بی خوابی مشکل ساده ای به نظر برسد اما می تواند خواب را برای مدت زمان کوتاه یا بطور مزمن مختل کند. بی خوابی شایعترین اختلال خواب در جهان است و بطور خاص، اثرات جدی و گسترده ای بر سلامت روحی، جسمی و بر کیفیت کلی زندگی دارد. حدود یک سوم بزرگسالان در دوره ای از زندگی بی خوابی را تجربه می کنند. بی خوابی در بزرگسالان و به ویژه در زنان باردار ، افراد مضطرب و کسانی که از بیماری روانی رنج می برند شیوع دارد.
اگرچه به نظر می رسد بی خوابی یک اختلال نسبتاً ساده باشد، اما در واقع کاملاً پیچیده است. بی خوابی می تواند متناسب با سلامت، سطح استرس و شرایط خانوادگی و شغلی در طول زندگی رخ دهد. بی خوابی ممکن است مختصر و نسبتاً قابل کنترل یا مزمن باشد.
بی خوابی حاد گذرا یک دوره بی خوابی است که سه ماه یا کمتر طول می کشد. مدت زمان نسبتاً کوتاه بی خوابی گذرا، آن را از بی خوابی مزمن متمایز می کند. بی خوابی گذرا معمولاً خود به خود و بدون درمان برطرف می شود.بی خوابی حاد گذرا اغلب در اثر یک واقعه مهم زندگی مانند تغییر شغل یا طلاق ایجاد می شود البته تغییرات فیزیکی نیز ممکن است دخیل باشد.
ارتفاعات زیاد، بارداری، یائسگی و درد پس از جراحی می تواند خواب را مختل کند. بی خوابی مزمن می تواند ناشی از اضطراب بی خوابی گذرا باشد و به یک مسئله پایدار تبدیل شود.
بی خوابی گذرا :
بی خوابی گذرا کمتر از یک ماه طول می کشد و رایج ترین و گسترده ترین نوع بی خوابی در بین افراد است که اغلب با عوامل استرس زا ارتباط دارد. تغییرات ناگهانی در برنامه و مشکلات خانوادگی، شغلی یا شخصی برخی از عوامل بی خوابی هستند.
برخی از این عوامل تغییرات ناگهانی برنامه و مشکلات خانوادگی ، شغلی یا شخصی است.
به طور معمول فرد مبتلا به بی خوابی با از بین رفتن منبع استرس، دوباره به چرخه خواب طبیعی باز می گردد.
بی خوابی کوتاه مدت یا حاد:
این بی خوابی بین یک تا سه ماه طول می کشد و گاهی اوقات مربوط به وقایع استرس زای زندگی است.
به طور کلی شرایطی که باعث طولانی تر شدن این نوع بی خوابی می شود مواردی مثل از دست دادن یکی از عزیزان، جدایی یا یک بیماری جدی است. علاوه بر این، فرد مبتلا به بی خوابی ممکن است مشکلات دیگری مانند اضطراب، استرس و روحیه پایین را تجربه کند.
بی خوابی مزمن:
در این حالت فرد مبتلا در یک بازه زمانی طولانی دچار بی خوابی می شود و این وضعیت بر عملکرد روزانه او تأثیر می گذارد.
به طور کلی ، این افراد بی خوابی را بیش از سه بار در هفته تجربه می کنند و این وضعیت حداقل سه ماه ادامه دارد. متأسفانه افراد مبتلا نه تنها خواب کافی ندارند بلکه در طول روز با مشکلات عاطفی، ذهنی و جسمی دست و پنجه نرم می کنند.
بی خوابی ایدیوپاتیک :
این نوع بی خوابی از کودکی آغاز می شود و به طور معمول، مربوط به عادت های بد خواب است و دلیل مشخصی ندارد. با این حال، تحقیقات اخیر نشان داده است که این اختلال احتمالاً یک دلیل دارد:بیش فعالی سیستم عصبی مرکزی که پاسخی نامنظم به استرس از طریق بدن می باشد و ممکن است میزان متابولیک، ضربان قلب و دمای بدن افزایش یابد و باعث خواب ناکافی شود.
..چند نوع بی خوابی داریم؟..
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com