خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

DIANA_Z

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/7/20
ارسال ها
724
امتیاز واکنش
4,789
امتیاز
228
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
خوشمزه تر شدن خورش قیمه
برای اینکه خورش قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. مزه آن بسیار خوش طعم می شود و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید، که لپه با گوشت می پزد.


خارج کردن ژله از قالب
قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را با نوک چاقو از ظرف جدا کنيد. سپس‌ کناره‌هاي ژله را با انگشتان خيس از ظرف به آرامي جدا کنيد. قالب را به مدت ده ثانيه در آب گرم فرو بريد، تا جداره‌ي ژله کمي ذوب شده و از ظرف جدا شود. سپس قالب را از آب بيرون آوريد و به آرامي تکان دهيد تا ژله کاملاً از قالب جدا شود؛ آنگاه يک بشقاب مرطوب را روي دهانه‌ي قالب بگذاريد و ‌قالب و بشقاب را با همديگر برگردانيد و قالب را به آرامي تکان داده و از روي ژله برداريد.

تهيه ترشی
ـ سرکه‌ ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است.
ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيه‌ي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند.
ـ ظرفي که مي‌خواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد.
ـ‌ انواع ميوه‌ و سبزي‌هايي که به مصرف ترشي مي‌رسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد.
ـ ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد.

ترد ماندن بيسکوييت
در قوطي آن چند حبه قند بيندازيد و در ضمن هرگز آن را در قوطي غير قابل نفوذ يا پاکت پلاستيکي قرار ندهيد.


پف کردن سفيده تخم مرغ
براي اينکه سفيده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدري نمک به آن بيفزاييد، بعد آن را خوب بزنيد.

برطرف کردن کم نمکي پلو
اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداري آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بـ*ـو*سيله‌ي کفگير بر روي تمام قسمت‌هاي پلو بريزيد؛ بی نمکی آن کاملاً رفع خواهد شد.

جلوگيري از ترک خوردن تخم مرغ
براي اينکه تخم مرغ، هنگام آب‌پز شدن ترک نخورد، کمي نمک يا سرکه به آب آن اضافه کنيد و با حرارت معمولي آن را بپزيد، در هر حال بهتر است تخم مرغ‌ها را قبل از پخت زمان کوتاهي زير شير آب داغ بگيريد تا دمايي که از يخچال گرفته است تعديل شود.


اگر در حين پخت، تخم مرغ ترک خورد، فوراً آن را از آب بيرون آورده مقداري نمک بر جاي ترکيدگي بپاشيد، تا دوباره به هم بچسبد


نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه

☆ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین☆

چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟

ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را بر می‌گردانیم و پوست ماهی را به راحتی از ماهی جدا می‌کنیم.
چگونه می‌توان از سیاه شدن قارچ هنگام سرخ شدن جلوگیری کرد؟
اگر هنگامی که قارچ‌ها را سرخ می‌کنیم مقداری آب‌لیمو به آن اضافه کنیم از تغییر رنگ آن می‌توان جلوگیری کرد.
چه کار کنیم که بادمجان روغن کمتری برای سرخ شدن لازم داشته باشد؟
اگر بادمجان‌ها را قبل از سرخ شدن در آب نمک یا نمک بگذاریم بادمجان‌ها روغن کمتری برای سرخ شدن لازم خواهند داشت.

چگونه می‌توان سبزی را برای مدت بیشتری نگه داشت؟
اگر سبزی را بعد از شستن بگذاریم تا کاملاً آب آن تمام و خشک شود و سپس در قابلمه در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنیم می‌توانیم برای مدت زمان بیشتری آن را سالم نگه داریم.
برای جلوگیری از نفخ لوبیا و حبوبات چه می‌توان کرد؟
اگر چند ساعت قبل از مصرف آن ها را خیس کرده و چندین بار آب آن ها را عوض نماییم تا حدود زیادی از نفخ جلوگیری می‌شود.
چگونه می‌توان از تلخ شدن غذا به خاطر لیمو عمانی جلوگیری کرد؟
اگر لیمو عمانی را قبل از استفاده مدتی در آب خیس کرده و چند برش کوچک بر روی آن ایجاد کنیم دیگر باعث تلخ شدن غذا نمی‌شود.

برای درست کردن کباب چگونه می‌توان از سفت شدن گوشت جلوگیری کرد؟
اگر قبل از پخت، گوشت را در مخلوط ماست و روغن و پیاز و زردچوبه بگذاریم گوشت نرم شده و طعم خوبی خواهد داشت.


نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
در پخت مربا برای جلوگیری از شکرک زدن چه می‌توان کرد؟
اگر ابتدا شکر را در آب ریخته و روی حرارت شکر حل شود و بعد مواد مورد نظر به آن اضافه شود در این صورت مربا شکرک نخواهد زد.
در پخت کیک چگونه می‌توان از خشک شدن روی کیک جلوگیری کرد؟
هنگامی که مواد آماده شد و در فر قرار داده شد باید از باز کردن در فر خودداری شود این عمل باعث می‌شود روی کیک خشک نشود.

چه زمانی می‌توان فهمید که خورشت جا افتاده است؟
زمانی که روغن خورشت جداشده و روی سطح خورشت قرار می‌گیرد.
در سرخ کردن سیب‌زمینی چگونه می‌توان از چسبیدن سیب‌زمینی به همدیگر جلوگیری کرد؟
برای سرخ کردن سیب‌زمینی روغن باید کاملاً داغ شود و هم چنین از به هم زدن مداوم آن‌ها در حین سرخ شدن باید خودداری کرد.
ادویه را چه زمانی باید به غذا اضافه کرد؟
ادویه و هم چنین ترشی غذا را باید دقایق آخر به غذا اضافه کرد تا عطر و طعم بهتری به غذا بدهد.

در طبخ ماکارونی چه نکاتی باید رعایت گردد؟
باید ماکارونی را که انتخاب می‌کنیم رنگ آن‌ها زرد تیره باشد هم چنین هرچه ماکارونی نازک تر باشد خوشمزه‌تر می‌شود و وقتی که می‌خواهیم ماکارونی را در آب جوش بریزیم مقداری زردچوبه و روغن و نمک و سرکه بریزیم خوشمزه‌تر می‌شود.
برای اینکه بستنی مانند آلاسکا یخ نزند چه باید کرد؟
اگر وقتی که مواد آماده شده بستنی را در جایخی گذاشتیم، تا مرحله بسته شدن و گرفتن چندین بار از جا یخی درآوریم و به هم بزنیم باعث می‌شود که از یخ زدنش جلوگیری شود.
اگر بخواهیم مربا را خارج از یخچال نگه‌داریم چه باید کرد؟
در این صورت باید بعد از آماده شدن مربا را در شیشه ریخته و در آن را ببندیم به گونه‌ای که هیچ هوایی در آن وجود نداشته باشد سپس در قابلمه آب می‌گذاریم و به مدت 10 دقیقه می‌جوشانیم در این صورت می‌توان در خارج از یخچال نگه داشت.


نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه

چه کار کنیم که گوشت راحت تر پخته شود؟
اگر قبل از آشپزی گوشت را چند ساعت در پیاز و سویا سس بگذاریم هم راحت تر پخته می‌شود و هم طعم بهتری پیدا می‌کند.
برای خوش‌طعم کردن برنج چه می‌توان کرد؟
هنگامی که برنج را در آب جوش می‌ریزیم می‌توان مقداری آب‌لیمو و یا ماست به آن اضافه کرد که در خوش‌طعم شدن برنج تأثیر بسزایی دارد.


برای درست کردن سوپ شیر چگونه می‌توان از بریده‌بریده شدن شیر در سوپ جلوگیری کرد؟
در سوپ شیر قبل از اینکه شیر را به سوپ اضافه کنیم شیر را باید در ظرف جداگانه بجوشانیم و سپس به سوپ اضافه کنیم تا از بریده‌بریده شدنش جلوگیری شود.


نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
رب را چگونه و چه زمانی باید به غذا اضافه کرد؟
رب برای اینکه در غذا خوش‌رنگ تر و خوش‌طعم تر باشد باید آن را در روغن سرخ کنیم یعنی قبل از اضافه شدن آن به غذا، باید رب را کمی در روغن سرخ کرد و اگر گوجه یکی از موادی است که باید به غذا اضافه شود رب را قبل از گوجه باید به غذا اضافه کرد تا رنگ بهتری به غذا بدهد.
چگونه می‌توان بوی بد سیر را از بین برد؟
بوی سیر را به صورت کامل نمی‌توان از بین برد و فقط می‌توان آن را کاهش داد چون عامل بو هم در دهان و هم در ریه می‌باشد اما با مسواک زدن و مصرف لیموترش یا شیر یا چای سبز و آدامس بدون قند و جعفری و هل می‌توان بو را کاهش داد.
برای داشتن و تهیه کباب سالم چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
قبل از تهیه کباب، گوشت را در سس بخوابانیم.
گوشت‌های لخم تر را انتخاب کنیم.
گوشت را گرم کنیم.
به طور مرتب گوشت را پشت و رو کنیم.
گوشت را به قطعات کوچک تر تقسیم کنیم.


نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا