- امتیاز واکنش
- 20,432
- زمان حضور
- 78 روز 19 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
هَنا داکوتا فانینگ :
هَنا داکوتا فانینگ (به انگلیسی: Hannah Dakota Fanning) (زادهٔ ۲۳ فوریه ۱۹۹۴) یک بازیگر آمریکایی است. او در سن هفت سالگی با نقشآفرینی در فیلم من سم هستم در سال ۲۰۰۱ درخشید.
فانینگ به عنوان یک بازیگر نوجوان در مشهورترین فیلمهایش یعنی مردی در آتش، جنگ دنیاها و تار شارلوت بازی کردهاست. او برنده جوایز زیادی شده و جوانترین بازیگری بوده که تاکنون کاندیدای جایزه انجمن بازیگران سینما شدهاست.
زندگینامه :
فانینگ در کنیرز، ایالت جورجیا زاده شدهاست. پدر او یک ورزشکار حرفهای بوده که اکنون در لسآنجلس یک فروشنده وسایل الکترونیک است. خواهر کوچکتر او ال فانینگ، نیز یک بازیگر است. مادرش نام «حنا» و پدرش نام «داکوتا» را برای او میخواستند. او نام داکوتا را در بین دوستان و فامیلش به کار میبرد. فانینگ تباری نیمه آلمانی با اصلیت ایرلندی دارد.
زندگی شخصی:
درژوئن ۲۰۱۱، فانینگ از مدرسه کمپل هال در استودیو سیتی، لس آنجلس فارغالتحصیل شد. او در آنجا عضو گروه هلهله چی تیم اول مدرسه بود و به عنوان «ملکه بازگشت به خانه» انتخاب شد. از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴، او در دانشکده مطالعه فردی گالاتیم در دانشگاه نیویورک در رشته مطالعات زنان (با تمرکز بر تصویر زنان در فیلم و فرهنگ) درس خواند.
در ژانویه ۲۰۱۲، گزارش شد که قرار است فانینگ در آژانس استعدادیابی WME حضور پیدا کند[۴] اما در نهایت کار با همکاری با آژانس استعدادیابی ازبرینک خاتمه یافت. در آوریل ۲۰۱۴ اعلام شد که فانینگ به آزانس CAA رفتهاست.
فیلم ها :
سینما
هَنا داکوتا فانینگ (به انگلیسی: Hannah Dakota Fanning) (زادهٔ ۲۳ فوریه ۱۹۹۴) یک بازیگر آمریکایی است. او در سن هفت سالگی با نقشآفرینی در فیلم من سم هستم در سال ۲۰۰۱ درخشید.
فانینگ به عنوان یک بازیگر نوجوان در مشهورترین فیلمهایش یعنی مردی در آتش، جنگ دنیاها و تار شارلوت بازی کردهاست. او برنده جوایز زیادی شده و جوانترین بازیگری بوده که تاکنون کاندیدای جایزه انجمن بازیگران سینما شدهاست.
زندگینامه :
فانینگ در کنیرز، ایالت جورجیا زاده شدهاست. پدر او یک ورزشکار حرفهای بوده که اکنون در لسآنجلس یک فروشنده وسایل الکترونیک است. خواهر کوچکتر او ال فانینگ، نیز یک بازیگر است. مادرش نام «حنا» و پدرش نام «داکوتا» را برای او میخواستند. او نام داکوتا را در بین دوستان و فامیلش به کار میبرد. فانینگ تباری نیمه آلمانی با اصلیت ایرلندی دارد.
زندگی شخصی:
درژوئن ۲۰۱۱، فانینگ از مدرسه کمپل هال در استودیو سیتی، لس آنجلس فارغالتحصیل شد. او در آنجا عضو گروه هلهله چی تیم اول مدرسه بود و به عنوان «ملکه بازگشت به خانه» انتخاب شد. از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴، او در دانشکده مطالعه فردی گالاتیم در دانشگاه نیویورک در رشته مطالعات زنان (با تمرکز بر تصویر زنان در فیلم و فرهنگ) درس خواند.
در ژانویه ۲۰۱۲، گزارش شد که قرار است فانینگ در آژانس استعدادیابی WME حضور پیدا کند[۴] اما در نهایت کار با همکاری با آژانس استعدادیابی ازبرینک خاتمه یافت. در آوریل ۲۰۱۴ اعلام شد که فانینگ به آزانس CAA رفتهاست.
فیلم ها :
سینما
نام فیلم | سال | نقش |
تامکتس | ۲۰۰۱ | دختر کوچک در پارک |
من سم هستم | ۲۰۰۱ | لوسی دایموند داوسن |
خانهٔ شیرینم آلاباما | ۲۰۰۲ | ملانی جوان |
هانسل و گرتل | ۲۰۰۲ | کیتی |
بهدامافتاده | ۲۰۰۲ | |
دختران بالاشهری | ۲۰۰۳ | رِی |
گربه کلاهبهسر | ۲۰۰۳ | سالی والدن |
مردی در آتش | ۲۰۰۴ | پیتا مارتین راموس |
همسایه من توتورو | ۲۰۰۴ | صداپیشهٔ ساتسوکی کوساکابه |
قایمموشک | ۲۰۰۵ | امیلی |
لیلو و استیچ ۲: مشکل استیچ | ۲۰۰۵ | صداپیشهٔ لیلو |
نه زندگی | ۲۰۰۵ | ماریا |
جنگ دنیاها | ۲۰۰۵ | رِیچِل فریئر |
رویاباف | ۲۰۰۵ | کیل کرین |
تار شارلوت | ۲۰۰۶ | سم ویتویکی |
سگ هاوند | ۲۰۰۷ | لولن |
کورالاین | ۲۰۰۹ | کورالاین جونز |
فشار | ۲۰۰۹ | کیسی هولمز |
گرگومیش: ماه نو | ۲۰۰۹ | جین وولتوری |
فراریها | ۲۰۱۰ | چری کوری |
گرگومیش: خسوف | ۲۰۱۰ | جین وولتوری |
گرگومیش: سپیدهدم - قسمت دوم | ۲۰۱۲ | جین وولتوری |
الان خوبه | ۲۰۱۲ | تسا اسکات |
افی گری | ۲۰۱۴ | افی گری |
پرندهٔ زرد | ۲۰۱۴ | صداپیشهٔ دلف |
نیکوکار | ۲۰۱۵ | اولیویا |
بریمستون | ۲۰۱۶ | لیز |
نغمهٔ آمریکایی | ۲۰۱۶ | مری لووف |
فرار | ۲۰۱۶ | لیلی |
وینا و فانتومها | ۲۰۱۷ | وینا |
لطفاً حاضر باش | ۲۰۱۷ | وندی |
حباب شیشه | ۲۰۱۸ | استر گرینوود |
هشت یار اوشن | ۲۰۱۸ | پنهلوپه استرن |
روزی روزگاری در هالیوود | ۲۰۱۹ | لینته فرومه |
بیوگرافی داکوتا فانینگ | بازیگر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: