خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000
  
عضویت
16/8/19
ارسال ها
3,661
امتیاز واکنش
13,898
امتیاز
348
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع


تحقیق جدید دانشمندان نشان می‌دهد که دوام ویروس کرونا روی برخی سطوح می‌تواند تا ۱۰ روز هم بیشتر از ویروس آنفولانزا باشد. در بررسی این موضوع با گجت نیوز همراه باشید.

محققان آژانس استرالیایی “CSIRO” به تازگی با تحقیق در مورد دوام ویروس کرونا روی سطوح گوناگون به نتایج قابل توجه و شوکه کننده‌ای رسیده‌اند. این ویروس بیماری کووید ۱۹ را به وجود می‌آورد و محققان مورد نظر می‌گویند که این ذرات بیماری‌زا می‌توانند حتی تا ۱۰ روز هم بیشتر از ذرات ویروسی آنفولانزا روی برخی از سطوح باقی بمانند.

از همان شروع پاندمی کرونا موضوع انتقال بیماری از طریق سطح‌های پر تماس موضوع مهمی بود که نگرانی زیادی را در میان مردم به وجود آورد. به همین خاطر گفته شده که افراد نباید با سطوح آلوده مستقیما در تماس باشند و در صورت بروز چنین اتفاقی باید از تماس دست‌ها به صورت خود خودداری کنند. دانشمندان از چندین ماه پیش به دنبال پیدا کردن مدت زمان زنده ماندن ذرات بیماری‌زای کووید ۱۹ روی مواد مختلف بوده‌اند و تازه‌ترین تحقیقات این مسئله هم از طرف محققان استرالیایی انجام شده است.

این دانشمندان می‌گویند که ویروس مورد نظر روی شیشه، استیل ضد زنگ و اسکناس‌ها بیشتر از بقیه مواد باقی می‌ماند و پایین بود دما هم می‌تواند دوام ویروس کرونا را بیشتر کند.

دوام ویروس کرونا روی مواد مختلف
تحقیقات آژانس دولتی CSIRO نشان داده که ویروس کرونا می‌تواند در صورت پایین بودن دما تا ۲۸ روز هم روی سه سطح ذکر شده زنده بماند و به علاوه، امروزه که نمایشگر تلفن‌های هوشمند از موادی مانند شیشه ساخته می‌شود، باید در نظر داشته باشیم که ذرات بیماری‌زای کووید ۱۹ روی این مواد به خوبی زنده می‌مانند و به سختی از بین می‌روند.

دکتر لری مارشال (Larry Marshall)، مدیر آژانس استرالیایی می‌گوید که این مجموعه قبلا هم تحقیقات گسترده‌ای در مورد ویروس به وجود آورنده بیماری کووید ۱۹ انجام داده و یافته‌ها در مورد دوام ویروس کرونا روی سطوح، در ادامه این تحقیقات هستند.

این‌طور که به نظر می‌رسد، تحقیقات تیم مارشال نشان داده که کروناویروس جدید برخلاف برخی تصورات پیشین برای مدت زمان بیشتری روی تعدادی از مواد باقی می‌ماند و به همین دلیل، باید توصیه‌هایی مانند شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون و همچنین پاک‌سازی سطوح بسیار جدی گرفته شوند.

تیم مارشال می‌گوید که در دمای ۲۰ درجه سلسیوس که تقریبا با دمای اتاق برابر بوده، دوام ویروس کرونا بسیار بالا خواهد بود و در همین شرایط، دیده شده که ویروس آنفولانزای نوع آ تنها ۱۷ روز زنده می‌ماند.

برای رسیدن به نتایج گزارش شده، محققان استرالیایی ذرات ویروس موجود در مخاط آزمایشگاهی را روی سطوح گوناگون و به مقادیری که توسط افراد آلوده ترشح می‌شوند، قرار دادند. پس از گذشت یک ماه نمونه‌ها مورد بررسی قرار گرفتند و آنالیزها در سه دمای ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درجه سلسیوس انجام شدند. بررسی‌ها نشان داد که با بالا رفتن دما، قابلیت آلوده کنندگی ذرات ویروسی و به صورت کلی دوام این ذرات کاهش می‌یافت. به علاوه برای از بین بردن تاثیر نور فرابنفش، تمامی آزمایش‌ها در اتاق تاریک انجام می‌شدند.

نتایج تحقیق


همان‌طور که در تصویر بالا می‌بینیم، شش سطح عادی و پر تماسی که همگی با آن‌ها سر و کار داریم، توسط تیم مارشال مورد بررسی قرار گرفته بود. از آنجایی که ویروس کرونا برای ادامه حیات به میزبان زنده نیاز دارد، می‌دانیم که این ویروس نمی‌تواند برای همیشه روی مواد مختلف زنده بماند؛ اما میزان دوام ویروس کرونا روی این مواد بسته به نوع سطح و دمای محیط و برخی عوامل دیگر مانند نور فرابنفش متغییر خواهد بود.

تصویر بالا به ما می‌گوید که در دمای ۴۰ درجه سلسیوس، دو ماده کتان و پلاستیک به ترتیب ۱۶ و ۴۸ ساعت ویروس کرونا را روی خود نگه می‌دارند و در همین دما، ذرات بیماری‌زا تا ۲۴ ساعت روی استیل، اسکناس، شیشه و کاغذ زنده می‌مانند.

در دمای ۳۰ درجه کتان و پلاستیک هردو تا سه ۳ روز میزبان ویروس کرونا هستند و مدت زمان دوام ویروس کرونا روی شیشه، استیل و اسکناس ۷ روز خواهد بود. در مورد کاغذ هم گفته شده که این مدت زمان ۲۱ روز است.

وقتی هم که دما به ۲۰ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد، ذرات ویروسی تا ۱۴ روز روی کتان باقی مانده و سایر مواد مدنظر ما هم می‌توانند تا ۲۸ روز ویروس کرونا را روی خود نگه دارند.

گفته شده که نور مستقیم خورشید می‌تواند در غیر فعال شدن ویروس نقش مهمی داشته باشد. به علاوه محققان مجموعه می‌گویند که فاکتورهایی مانند نقش دقیق انتقال بیماری از طریق سطوح، میزان تماس با سطوح و همچنین میزان ذرات ویروسی که برای آلوده کردن افراد از این طریق لازم هستند، مشخص نشده است. با این وجود محققان اظهار می‌کنند که مشخص کردن دوام ویروس کرونا روی مواد گوناگون برای استراتژی‌های پاک‌سازی سطوح بسیار مهم خواهد بود.


دوام ویروس کرونا روی سطوح از آنفولانزا هم بیشتر است

 
  • تشکر
Reactions: ASaLi_Nh8ay و DIANA_Z
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا