نویسنده این موضوع
اسم رمان :فرود کوپیدو
نویسنده : فاطمه قاسمی
ژانر : عاشقانه
لینک : در حال تایپ - رمان فرود کوپیدو | فاطمه قاسمی کاربر انجمن رمان ٩۸
خلاصه: اتفاق افتاد...
همان چیزی که هیچوقت فکرش را هم نمیکردم! خیلی ها را برای عشق در وجودشان به سخره گرفته بودم...
و حالا انگار سرنوشت قصد داشت باعاشق کردنم، مرا ادب کند!
آنهم عشقی از جنس دردو رنج وشیرینی به کوتاهی یک لبخند ..آنهم در اولین ساعاتی که به درک ضعیفی از اطراف و اتفاقات خودم رسیدهام و بلند شدم.
عاشق کسی که از عشق فقط رفتن را بلد بود و کمی احساس مالکیت و انگار فقط من بودم که عشقش را دور از چشم دیگران این سو و آن سو می کشیدم
و شاید خدا بود که برای دل کوچکم او راعاشق کرد.
اما فقط عاشق بودن کافی بود؟!
/فرود کوپیدو نام یکی از اساطیر یونانی است. که نامش نماد عشق است که به شکل یک پسربچه است که تیرکمانی در دست دارد./
نکته: این رمان به جز اسم شخصیتها، بر اساس واقعیت است.
این رمان اختصاصی انجمن رمان 98 نوشته شده و هرگونه کپی برداری، پیگرد قانونی دارد.
رمان من بر اساس واقعیته اما من چون نمیتونم عکس شخصیت های واقعی رو بزارم سعی کردم عکسهای رو پیداکنم و بزارم که بی شباهت به شخصیت واقعی نباشن و قصدم از عکس گذاشتن تصور راحت تر برای خواننده هستش.(اگر میشه اینو پاک نکنید لطفا)
نویسنده : فاطمه قاسمی
ژانر : عاشقانه
لینک : در حال تایپ - رمان فرود کوپیدو | فاطمه قاسمی کاربر انجمن رمان ٩۸
خلاصه: اتفاق افتاد...
همان چیزی که هیچوقت فکرش را هم نمیکردم! خیلی ها را برای عشق در وجودشان به سخره گرفته بودم...
و حالا انگار سرنوشت قصد داشت باعاشق کردنم، مرا ادب کند!
آنهم عشقی از جنس دردو رنج وشیرینی به کوتاهی یک لبخند ..آنهم در اولین ساعاتی که به درک ضعیفی از اطراف و اتفاقات خودم رسیدهام و بلند شدم.
عاشق کسی که از عشق فقط رفتن را بلد بود و کمی احساس مالکیت و انگار فقط من بودم که عشقش را دور از چشم دیگران این سو و آن سو می کشیدم
و شاید خدا بود که برای دل کوچکم او راعاشق کرد.
اما فقط عاشق بودن کافی بود؟!
/فرود کوپیدو نام یکی از اساطیر یونانی است. که نامش نماد عشق است که به شکل یک پسربچه است که تیرکمانی در دست دارد./
نکته: این رمان به جز اسم شخصیتها، بر اساس واقعیت است.
این رمان اختصاصی انجمن رمان 98 نوشته شده و هرگونه کپی برداری، پیگرد قانونی دارد.
رمان من بر اساس واقعیته اما من چون نمیتونم عکس شخصیت های واقعی رو بزارم سعی کردم عکسهای رو پیداکنم و بزارم که بی شباهت به شخصیت واقعی نباشن و قصدم از عکس گذاشتن تصور راحت تر برای خواننده هستش.(اگر میشه اینو پاک نکنید لطفا)
عکس شخصیت های رمان فرود کوپیدو | فاطمه قاسمی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: