خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,437
امتیاز واکنش
51,307
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
فواید لیچی یا سرخالو ؛ میوه پرخاصیت چینی ها:
لیچی یکی از اعضای گونه لیتچی در خانواده فندق ها است و نام علمی آن لیتچی چیننسیس می باشد. این گیاه یک درخت بلند قامت با میوه های کوچک گوشتی است. ظاهر میوه صورتی - قرمز بوده و بافت خشن و غیر قابل خوراکی دارد. لایه داخلی با گوشته ی شیرینی پوشیده شده است که در بسیاری از دسرها خورده می شود.
ارزش غذایی لیچی:
لیچی سرشار از فواید است. ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی در این میوه حضور دارند. این مواد مغذی شامل ویتامین ، B6, B3، ریبوفلاوین، فولات، مس، پتاسیم، فسفر، منیزیم و منگنز می شود. علاوه بر آن، لیچی منبع مهمی از فیبر، پروتئین و منبع خوبی از ترکیبات پروآنتوسیانیدین و پلی فنول است.
لیچی برای کمک به هضم غذا:
مقدار قابل توجه فیبر در لیچی به حرکات روده و افزایش سلامتی گوارش ما کمک می کند. این گیاه حرکات گوارشی و نرم روده را در دستگاه گوارش تسهیل می کند. چنانچه بخش سلامت نمناک بارها اشاره کرده است فیبر همچنین حرکات دودی را در ماهیچه های روده کوچک بر می انگیزد و سرعت جذب غذا را افزایش می دهد. همچنین این گیاه شیره های معده و گوارشی را علاقه‌مند کرده و این موضوع باعث جذب مواد مغذی سالم می شود. لیچی می تواند یبوست و دیگر اختلالات گوارشی را کاهش دهد.
میوه لیچی برای ارتقای ایمنی:
وجود ویتامین ث در سرخالو، این گیاه را در استحکام ایمنی بدن بسیار برجسته کرده است. این ویتامین محلول در آب معدن آنتی اکسیدان هایی است که از بدن ما در مقابل میکروب ها و دیگر مشکلات مرتبط با آن محافظت می کند. لیچی ایمنی بدن را برای محافظت در مقابل بیماری های رایجی مانند سرفه، سرما خوردگی و آنفولانزا، ارتقا می دهد.
میوه لیچی موثر در مقابل سرطان:
ترکیبات پلی فنولیک و پروآنتوسیانیدین موجود در لیچی حتی بیش از ویتامین ث در خنثی سازی رادیکال های آزاد و محافظت از بدن موثر تر هستند. آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید ها اثرات ضد سرطان دارند، به خصوص تاثیر ویژه ای بر سرطان سـ*ـینه دارند.
خاصیت ضد ویروسی لیچی:
پروآنتوسیانیدین در لیچی خواص ضد ویروسی دارد. وجود اولیگونول و لیچیتانین؛ ترکیب خاص موجود در این گیاه، به جلوگیری از گسترش ویروس ها مانند ویروس هرپس کمک می کند.
لیچی برای کنترل فشار خون:
سرخالو سطح پتاسیم - سدیم را متعادل می کند و این موضوع برای تثبیت فشار خون مناسب بدن ضروری است. در کنار این خاصیت، خواص گشاد کنندگی عروق در پتاسیم موجود در سرخالو قادر به مهار فشار خون در رگ ها است. سرخالو نشان داده است که کلسترول بد را کاهش و کلسترول خوب را افزایش می دهد.
فعالیت ضد آنفولانزا لیچی:
ترکیبات فنولیک موجود در لیچی خاصیت ضد آنفولانزایی دارد. وجود اولیگونول تکثیر ویروس آنفولانزا را متوقف و از سرفه و سرماخوردگی نیز جلوگیری می کند.
میوه لیچی برای بهبود گردش خون:
سرخالو به گردش خون مناسب در بدن ما کمک می کند و بدینوسیله از خون رسانی به انـ*ـدام ها و عملکرد آنها اطمینان حاصل می شود. مس ماده معدنی ضروری دیگری است که به مقدار زیادی در سرخالو وجود دارد و این عنصر قسمت مهمی از گلبول های قرمز خون را شکل می دهد. بنابراین محتوای مس در سرخالو می تواند گردش خون را بهبود داده و سطح اکسیژن را در انـ*ـدام ها و سلول ها افزایش دهد.
میوه لیچی برای جلوگیری از کشیدگی رگ های خونی:
لیچی سرشار از پلی فنول بیوفلاونوییدی به نام روتین است. این ماده به استحکام رگ ها و کنترل کشیدگی غیر عادی رگ های خونی کمک می کند. این خاصیت همچنین در درمان بیماری هایی همچون واریکوسل و بواسیر نیز مفید واقع می شود.
لیچی برای بهبود فوری انرژی:
سرخالو سرشار از ویتامین ث است. این گیاه نقش مهمی در تولید کلاژن و کارنیتین ایفا می کند که این دو برای تجزیه چربی لازم هستند. این تجزیه چربی انرژی فوری برای ما فراهم می کند.
لیچی برای بهبود شناخت (قدرت تشخیص):
گروهی از محققان اخیرا تاثیر محافظ اعصاب دانه های لیچی را عنوان داشته اند. مطالعات آنها بهبود قابل توجه عملکرد شناختی مغز و جلوگیری از ضایعات عصبی در موش ها ناشی از آلزایمر را بیان می دارد.
لیچی مناسب برای پوست:
بخش میانی بررسی خواص لیچی در سلامت نمناک مختص درخواست برخی از شما کاربران است که در مورد خواص لیچی برای پوست و روش استفاده از آن برای زیبایی و جوانسازی پوست صورت سوال داشتید است. لیچی می تواند با علائم پیری و لکه های پوست مبارزه کند. عامل اول ایجاد پیری، وجود رادیکال های آزاد است. ویتامین ث موجود در لیچی به عنوان یک آنتی اکسیدان با این رادیکال های آزاد مقابله می کند.
عامل ضد التهاب:
عصاره ی لیچی سرشار از فلاونول است که درمان شناخته شده ای برای درمان آسیب بافتی ناشی از التهاب است.
لیچی برای کمک به کاهش وزن:
سرخالو منبع عالی از فیبر است که نقش مهمی در کاهش وزن دارد. سرخالو حاوی محتوای آب زیادی است و محتوای چربی ناچیزی دارد و این خاصیت آن را به یک میوه دلخواه برای کاهش وزن تبدیل می کند.
میوه لیچی برای استخوان های قویتر:
سرخالو سرشار از مواد معدنی است. این مواد معدنی مقدار جذب کلسیم را در استخوان ها افزایش می دهند و بدین طریق آن را قوی و سالم می سازند.
لیچی برای سلامت قلب:
بیماران قلبی می توانند با مصرف لیچی بهره لازم را ببرند. میوه آن حاوی پلی فنول و بتا کاروتن است که به جلوگیری و کنترل بیماری های قلبی کمک می کند. بنابراین، میوه آن برای بیماری های قلبی عروقی مفید است.
میوه لیچی برای کم خونی:
با مصرف سرخالو این امکان وجود دارد که از آنمی جلوگیری یا آن را کنترل کرد. میوه آن حاوی آهن و فولیک اسید است که به تولید خون و درمان مشکل کم خونی کمک می کند.
لیچی برای داشتن مغز سالم:
لیچی به بهبود سلامتی مغز کمک می کند. این گیاه حاوی ویتامین ب است که عملکرد مغز را بهبود می دهد. به سالم نگه داشتن سیستم عصبی کمک می کند و در عین حال از اختلالات مغزی جلوگیری می کند.
موهای سالم:
سرخالو به بهبود سلامتی مو کمک می کند. این گیاه گردش خون در فولیکول های مو را بهبود می دهد. سرخالو مو را سالم و قوی می کند و در کنار آن از بسیاری از مشکلات مو جلوگیری می کند.
میوه لیچی برای کاهش آفتاب سوختگی:
صرف مدت زمان زیادی در معرض آفتاب می تواند باعث قرمزی و تاول شود. آفتاب سوختگی می تواند منجر به درد و سوزش شود و به کاربردن لیچی ترکیب شده با ویتامین ای می تواند پوست ملتهب شما را تسکین دهد.
لیچی برای افزایش رشد مو:
استرس و آلودگی دو عاملی هستند که می توانند موهای ما را تضعیف کنند. سرخالو زمانی که به صورت موضعی استفاده شود، میتواند به افزایش رشد مو کمک کند.
لیچی برای افزایش درخشندگی مو:
به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی بعد از مدتی موها جلای طبیعی خود را از دست می دهند به همین منظور توصیه می شود از پالپ لیچی به طور منظم استفاده کنید
جلوگیری از آب مروارید:
سرخالو حاوی مواد فیتوشیمیایی است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. این به آن معناست که این گیاه می تواند مانع از رشد غیر عادی سلول ها شده و به جلوگیری از آب مروارید کمک کند.
عوارض جانبی و حساسیت های لیچی:
لیچی محتوای قند بالایی دارد و افرادی که دچار دیابت هستند باید آن را با احتیاط مصرف کنند. بخش سلامت نمناک توصیه می کند که این گیاه ممکن است واکنش های آلرژیک در بعضی افراد را علاقه‌مند کند.
لیچی باعث عدم تعادل هورمونی در بدن می شود. این گیاه می تواند باعث خونریزی داخلی، تب یا مشکلات دیگر شود. زنان باردار باید از مصرف لیچی تا بعد از دوران شیردهی اجتناب کنند چرا که ممکن است باعث خونریزی و عفونت در نتیجه آسیب به جنین شود. مصرف زیاد لیچی می تواند منجر به خونریزی بینی، تب یا گلو درد شود. هر چند به میزان عادی، هیچ ریسکی متوجه شخص نمی شود.
چگونه از لیچی نگهداری کنیم؟
لیچی ها بیشتر در نواحی استوایی و گرمسیری رشد می کنند. این گیاهان میوه های فصلی هستند و معمولا از ماه ژوئن تا اکتبر در دسترس می باشند. این میوه ها به شدت قابل خراب شدن هستند و هر گاه که از درخت چیده شوند، بعد از آن دیگر رسیده نمی شوند.
پوسته قهوه ای رنگ نشان دهنده تازه بودن میوه است. لیچی هایی را انتخاب کنید که محکم و سنگین و با پوسته خشک هستند. از تهیه لیچی نرم یا ضربه دیده و یا پوسته دارای نقاط سیاه خودداری کنید.
لیچی ها عمر پوسته ی زیادی ندارند. زمانی که با کیسه پلاستیکی در یخچال نگه داری شوند می توانند تا ده روز سالم بمانند. فریز کردن لیچی ها پوسته آنها را تیره تر می کند اما میوه را تحت تاثیر قرار نمی دهد.


خواص میوه لیچی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • قهقهه
  • جذاب
Reactions: Ghazaleh.A و TiNAX007
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا