نویسنده این موضوع
چاکرا یا دریچه های باطنی
-------------------------------------------------------------------
سلام در اینجا در مورد چاکراه یا دریچه باطنی صحبت میکنم
در انسان چاکراه های زیادی وجود دارند مثل انگشتان پا زانوها و… که کار اونها دریافت و ارائه (تبادل) انرژیه .
دراصل ۷ هفت چاکراه اصلی وجود داره که بسیار مهمه .
از پایین شروع میکنم :
چاکراه تناسلی , که بالای انـ*ـدام بدن قرار داره
چاکراه خورشیدی , که در شکم قرار داره
چاکراه قلبی , که جاش مقداری پایین تر از گردنه
چاکراه دست چپ , که جاش وسط کف دست چپه
چاکراه دست راست , که جاش وسط کف دست راسته و ...
برای فعال کردن یا به قولی باز کردن چاکراه ها اینطور نیست که برای هرکدوم از اونها تمرین و روش جداگونه ای باشه , بلکه همه اونها به هم مرتبط هستند و وقتی یکی از اونها فعال یا باز بشه بقیه چاکراه ها هم فعال و باز میشوند وبیشتر استفاده و بکارگیری اونها روشها و کارهای جداگونه ای رو می طلبه .
همه ما انسانها انرژی داریم ولی درسطح کم و محدودیه وما با تمرین ها و ریاضت هایی که میکشیم سعی بر اون داریم که سطح انرژیمون رو به بالاترین سطح برسونیم واتصالمون به انرژی کیهانی رو قویتر کنیم .
همه کارهایی که در فرقه ها و دین ها و گروههای ماورایی انجام میشود برای رسیدن به همین سطح مطلوبه .
هدف هاشون یکیه فقط با اسمها و روشهای متفاوت مثلا روزه گرفتن در اسلام , درمسیحیت , در یهود ...
سلام در اینجا در مورد چاکراه یا دریچه باطنی صحبت میکنم
در انسان چاکراه های زیادی وجود دارند مثل انگشتان پا زانوها و… که کار اونها دریافت و ارائه (تبادل) انرژیه .
دراصل ۷ هفت چاکراه اصلی وجود داره که بسیار مهمه .
از پایین شروع میکنم :
چاکراه تناسلی , که بالای انـ*ـدام بدن قرار داره
چاکراه خورشیدی , که در شکم قرار داره
چاکراه قلبی , که جاش مقداری پایین تر از گردنه
چاکراه دست چپ , که جاش وسط کف دست چپه
چاکراه دست راست , که جاش وسط کف دست راسته و ...
برای فعال کردن یا به قولی باز کردن چاکراه ها اینطور نیست که برای هرکدوم از اونها تمرین و روش جداگونه ای باشه , بلکه همه اونها به هم مرتبط هستند و وقتی یکی از اونها فعال یا باز بشه بقیه چاکراه ها هم فعال و باز میشوند وبیشتر استفاده و بکارگیری اونها روشها و کارهای جداگونه ای رو می طلبه .
همه ما انسانها انرژی داریم ولی درسطح کم و محدودیه وما با تمرین ها و ریاضت هایی که میکشیم سعی بر اون داریم که سطح انرژیمون رو به بالاترین سطح برسونیم واتصالمون به انرژی کیهانی رو قویتر کنیم .
همه کارهایی که در فرقه ها و دین ها و گروههای ماورایی انجام میشود برای رسیدن به همین سطح مطلوبه .
هدف هاشون یکیه فقط با اسمها و روشهای متفاوت مثلا روزه گرفتن در اسلام , درمسیحیت , در یهود ...
چاکرا چیست ؟!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: