- امتیاز واکنش
- 18,213
- زمان حضور
- 34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام طول شدت خدمت ارتفاعتان!
درود!
یک سلام و صدسلام!
همگی باهم سلام!
(چه فازیه؟)
مدتها پیش وقتی در یکی از سایتهای همسایه در پی استاتوس بودم، به جملاتی عجیب برخورد کردم؛ درواقع اگر میخواستند از آن جملات جایی تبلیغ کنند باید میگفتند:
_از برگهایتان خسته شده اید؟ آیا خزان شد و برگهایتان ریزش ننمود؟ نگران نباشید! ما آمدهایم با یک مجموعه جملات مرتعش کنندهی برگ!
:/
و اما به این نتیجه رسیدم که چرا فقط خود از استدلال این جملات بخندم، چرا همه نخندند؟ و اینگونه شد که اینچنین شد!
من و بانو اعظم العظمای کوچک ~ROYA~ ، به اینجا شتافتهایم تا چون کنیم!
این شما و این، نقد و قندِ جملات شــــاخ!
و اما چند نکته:
یِ: در این تاپیک فقط من و اون (خودش) پست میگذاریم. اگر کسی خواست نقدی بسراید به شخصی من یا اون (خودش) مراجعه کرده و نقدش را بگوید و ما اینجا با ذکر نام نقدش را میتلاوتیم.
دُ: نقد صورت گرفته اگر لحن تندی داشت، معذرت خواهمی! لازم به ذکر است که این نقدها به هیچ قشر خاص، نویسنده خاص،فرد خاص و یا هر چیز خاص دیگری اشاره نخواهد داشت. [اگر مثلا من گفتم "اون" منظورم اینه: ~ROYA~ ! به مولا]
سِ: سعی کنید تاپیک را "بده بـ*ـغلی" کنید.
نکته و عرض و طولی نیست، فقط نظر و لایک فراموشتان نگرددکه امید ما خاموش نگردد و چون نگردد و چین نگردد.
منتظر ما باشید
#نقد_و_قند_جملات_شاخ
⌇•° نَقد وَ قَند جُمَلآتِ شآخ °•⌇
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: