خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

cute_girl

مترجم ویژه رمان ۹۸
مترجم انجمن
  
عضویت
1/8/20
ارسال ها
196
امتیاز واکنش
12,721
امتیاز
288
محل سکونت
کره ماه
زمان حضور
30 روز 10 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
مانگا ( 漫画 Manga): به معنای صنعت کمیک استریپ یا نشریات کارتونیست که در کشور ژاپن رونق زیادی داره و از دهه۱۹۵۰ به بعد شروع به گسترش کرده و در حقیقت همون مجله های مصور ژاپنی هستن.
نحوه خواندن: از راست به چپ
اغلب سیاه سفید هستن اما تعدادی کمی از مانگاهای تمام رنگی Full_Color هم تو سایت های مختلف وجود داره

مانهوا (만화 Manhwa): کامیک بوک‌های کره ای که در کشور کره رونق داره و برخلاف مانگا اغلب رنگی هستن و تعداد کمی مدل سیاه سفید دارن
نحوه خواندن: از چپ به راست

وبتون ( 웹툰 webtoon):
وبتون به منهواهای کره ای گفته می‌شود كه به صورت آنلاين و رایگان بر روی صفحات وب منتشر می‌شود.

منهوا (漫画 Manhua):
کامیک بوک های چینی که در کشور چین رونق زیادی داره و مثل مانهوا و مانگا از هر دو نوع رنگی و سیاه سفید ازش موجوده
نحوه خواندن: راست به چپ و چپ به راست. هر دو مدل رو داره

دوجینشی(Doujinshi Dj 同人誌):
به مانگاها و نــاول‌هایی گفته میشه که نویسنده با استفاده از تخیلات خودشون میان شخصیت های مانگا، انیمه، گیم و حتی دوتا یا چند شخص مشهور رو با استفاده از تخیلات خودشون توی قالب های داستانی متفاوت با میل خودشون وارد میکنن و یه اثر جدید ازشون خلق میکنن که هیچ ارتباطی با داستان اصلی نداره( البته خیلی از مانگاکاها از مانگایی که خلق میکنن یک یا چندتا دوجینشی بیرون میدن که اصلیه و مرتبط با داستان اصلی پیش میره)


آموزش معرفی انواع داستان‌های مصور

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
  • عالی
Reactions: Tiralin، Jãs.I، FaTeMeH QaSeMi و یک کاربر دیگر

cute_girl

مترجم ویژه رمان ۹۸
مترجم انجمن
  
عضویت
1/8/20
ارسال ها
196
امتیاز واکنش
12,721
امتیاز
288
محل سکونت
کره ماه
زمان حضور
30 روز 10 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
توی این مقاله قصد داریم کمیک رو به طور کامل معرفی کنیم اینکه کمیک از کجا اومده چه هدفی داشته و الا در چه سطحی هست . با من همراه باشید .

کمیک بر خلاف اون چیزی که الا رایج شده و همه میشناسیم داستان های فقط ابرقهرمانی یا تخیلی که برای سرگرمی باشه نیست . کمیک یک رسانه برای نشون دادن هر نوع موضوعی مثل سـ*ـیاسی ، اجتماعی ، طنز ، ترسناک و … هستش که البته مثل بقیه رسانه ها از جمله تلویزیون همه گیر نشده . به طور کلی کمیک میشه تعریف هر چیزی به صورت تصاویر پشت سر هم. اما از اونجایی که طرفدار های بخش داستان های مصور قهرمانی از دنیای کمیک بیشتر بوده و دوتا شرکت بزرگ مثل دی سی و مارول توی این زمینه کار میکنن از همه بیشتر جا افتاده .
تاریخچه کمیک

اگه فکر میکنید کمیک یه محصولیه که چند ساله وارد بازار شده و صرفا جنبه تجاری و سرگرمی داره اشتباه می کنید کمیک از سالهای خیلی قدیم در آمریکا اروپا و ژاپن طراحی میشده مثل سری کمیک ماجراهای تن تن و میلو که توی دهه ۱۹۲۰ منتشر می شد و خیلی هم تونست موفق بشه . اما خیلی ها معتقدند تاریخچه و ریشه کمیک به خیلی قبل تر از اینها برمیگرده یعنی وقتی که برای انتقال یک پیام از کشیدن تصویر روی سنگ ها و دیوار های غار ها استفاده می شد و کمیک های مدرن امروزی تکامل یافته همان طراحی ها هستند .

کمیک های ژاپنی یعنی همون مانگا هم با الهام از کمیک های غربی اما با سبک خاص خودشون تقریبا 10 سال بعد از کمیک های آمریکایی پدیدار شدن . مانگا و کمیک اول به صورت داستان هایی کوتاه فقط با چند تصویر ساده برای مجله ها و روزنامه ها بودند اما آرتیست های بزرگی که قدرت این هنر را درک کردند شروع به تولید مجموعه داستان های کامل به صورت یک کمیک بوک کردند .

معنی کامیک

خود واژه کامیک به معنی فکاهی و طنز است و این نام به این دلیل برای کامیک بوک ها انتخاب شده که در همان دورانی که فقط در روزنامه و مجله ها این داستان ها دیده میشد جنبه طنز داشتن حتی ماجراهای تن تن ، باک راجرز و تارزان هم که از اولین کمیک های پر طرفدار دنیا شدند تم داستانی طنز داشتند . همین الا هم کمیک های مارول هم از همین طنز بودن ریشه کمیک استفاده میکنه و یه جنبه های فانی رو توی کمیک بوک های مارول میبینیم البته دی سی چون دنیای دارک تری داره بخش طنزش کم تره .

خب از گذشته کمیک که بگذریم میرسیم به کمیک های محبوب امروزی بخصوص مارول و دی سی . اگه یه مقدار کمی هم با دنیای کمیک و حتی فیلم های کمیکی آشنا باشید اسم استنلی و جک کربی رو شنید این دو نفر از مهم ترین افراد برای ترویج کمیک بودن و خیلی ها فکر میکنن استنلی و جک کربی از طراح ها و نویسنده های مارول کامیکس بودن فقط ، ولی هر دو نفر اونها توی دی سی کامیکس هم فعالیت کردن و نقش زیادی توی این صنعت داشتن .

مارول و دی سی توی این سالها کمیک های زیادی رو چاپ کردن که مدل های مختلفی داشتن مثل وان شات ، کالکتد و … که بعضی ها نمیدونن چه فرقی با هم میکنن الا بهتون توضیح میدم .

نسخه‌ی کالکتد (Collected): این مدل کمیک ها به این صورته که یک داستان بلند و چند شماره ای رو در قالب یه کتاب منتشر میکنن که خیلی هم قطور هستش اما کامله و بیشتر هم کسایی که دوست دارن مجموعه داشته باشن از کمیک بوک های کالکتد استفاده میکنن . یک نمونه از این کمیک ها
:

کمیک تک جلدی ( One-shot ): کمیک بوک های وان شات همونطور که از اسمش مشخصه فقط توی یک قسمت منتشر میشن و داستون توی همون قسمت شروع و تموم میشه دیگه ادامشو توی جلد بعد یا کمیک دیگه ای نمیبینیم . و معمولا هم برای وات ایف ها استفاده میشه .

سری کوتاه (mini series): این نوع کمیک ها که جدیدا خیلی هم رایج شده و مارول بیشتر روی این سبک کار میکنه معمولا 5 یا 6 جلده داستان مثل سری جنگ قلمرو ها ، پاور اف ایکس و … . معمولا هم از این کمیکا استقبال بیشتری میشه تا مثلا مجموعه های 600 قسمتی قدیمی ثور .

رمان گرافیکی: رمان های گرافیکی یه نمونه از نسخه های کالکتد هستش اما بعضی وقتا بجای اینکه یه کمیک جلد های مختلفشو کنار هم بزارن تا یه نسخه کامل بشه . شرکت ناشر از ابتدا داستانش رو به صورت رمان گرافیکی عرضه میکنه و میتونیم یه داستان کامل رو همون ابتدا بخونیم مثل رمان گرافیکی لوکی.

جلد های کمیک ها هم نسخه های متفاوتی دارن مثل هارد کاور یا جلد های تشویقی که ناشر ها برای خرید زیاد به کمیک فروش ها میدهند . کاور واریانت ها هم کاور های متفوتی برای یک کمیک هستند که گاهی اوقات آنها را یک هنرمند دیگر برای کمیک طراحی میکند .
دستاورد های کمیک در دنیا :

فیلم های ابرقهرمانی که این روز ها سروصدای زیادی به پا کردند همگی مدیون کمیک بوک ها هستند چون تمامشان ریشه در دنیای کمیک دارند . هیچ فیلمی نتوانست رکورد فروش آواتار را بشکند اما فیلم اونجرز اند گیم توانست این کار را بکند و به پر فروش ترین فیلم تاریخ تبدیل شود که خودش افتخار بزرگی برای جامعه کمیک است و یا فیلم جوکر از کمپانی رقیب مارول که موفق به بردن جوایز زیادی شد . شاید بگین درآمد اینها مربوط به سینما میشه و اونقدر هم خود کمیک ها سود آور نیستن اما باید بگم که برخلاف ایران که هنوز کمیک خیلی جا نیوفتاده توی بقیه کشور ها از جمله آمریکا فروش زیادی دارن و توی زمینه فروش کمیک شرکت دی سی از مارول موفق تر بوده و برعکس فیلم ها فروش کمیک های دی سی از مارول بشتر است .

متاسفانه کمیک هنوز توی ایران جایگاه خاصی بین مردم نداره اما بین جوون ها و نوجوون ها داره جای خودشو پیدا میکنه و محبوب میشه توی زمینه طاحی کمیک هم هنرمندایی هستن که دارن فعالیت میکنن و تلاش میکنن بتونن یه کمکی به جاکعه کمیک ایران بکنن و کمیک هایی هم طراحی کردن مثل کمیک “ایلیا” و کمیک “سامک ماجراجو ” . مجله هایی مثل کیهان هم که از قدیم کمیک های کوتاه و فان رو چاپ میکردن .


آموزش معرفی انواع داستان‌های مصور

 
  • تشکر
  • تشویق
Reactions: Tiralin، Jãs.I، FaTeMeH QaSeMi و یک کاربر دیگر
وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا