- امتیاز واکنش
- 8,225
- زمان حضور
- 32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
#دیالوگ
هیچکس نمیتونه آیندمون رو پیش بینی کنه
اگه همیشه به سمت جلو حرکت کنیم
اگه به تلاش ادامه بدیم
اگه به زندگیمون ادامه بدیم
باور دارم اون روز میرسه
باورم دارم اون روز واقعا میرسه
#دیالوگ
- بعضی ادما تو زندگیشون ناراحتیاشونو به هیشکی نمیگن انگار گفتنش سخته یا درد زیادی داره
+ حتی خانوادشون؟
- اونا نمیگن و میزارن سرکوب بمونه. شایدم تو قلبشون یه کلبه میسازن و تا اخر عمرشون تو همون کلبه میمونن حتی وقتی حس تنهایی میکنن هم زیر بارش نمیرن. اونا این تنهایی رو از خانوادشونم بیشتر دوس دارن.
#دیالوگ
گریه نکن تنها بودن یعنی انسان بودن. برای اینکه زندگی کنی باید تنهایی رو تحمل کنی منتظر تماسی که هیچ وقت رخ نمیده نباش. گاهی اوقات خدا هم از تنهایی گریه اش میگیره حتی سایه کوه چون تنهاست یه روزایی تا پایین کوه میاد
هیچکس نمیتونه آیندمون رو پیش بینی کنه
اگه همیشه به سمت جلو حرکت کنیم
اگه به تلاش ادامه بدیم
اگه به زندگیمون ادامه بدیم
باور دارم اون روز میرسه
باورم دارم اون روز واقعا میرسه
#دیالوگ
- بعضی ادما تو زندگیشون ناراحتیاشونو به هیشکی نمیگن انگار گفتنش سخته یا درد زیادی داره
+ حتی خانوادشون؟
- اونا نمیگن و میزارن سرکوب بمونه. شایدم تو قلبشون یه کلبه میسازن و تا اخر عمرشون تو همون کلبه میمونن حتی وقتی حس تنهایی میکنن هم زیر بارش نمیرن. اونا این تنهایی رو از خانوادشونم بیشتر دوس دارن.
#دیالوگ
گریه نکن تنها بودن یعنی انسان بودن. برای اینکه زندگی کنی باید تنهایی رو تحمل کنی منتظر تماسی که هیچ وقت رخ نمیده نباش. گاهی اوقات خدا هم از تنهایی گریه اش میگیره حتی سایه کوه چون تنهاست یه روزایی تا پایین کوه میاد
☁️ دیالوگهای ماندگار | سریال وقتی هوا خوبه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com